15 idéer för att köpa eller bygga din perfekta stående skrivbord

När du har provat att använda en stående skrivbord för dig själv och bestämde du vill ha något mer permanent, är ditt nästa alternativ för att bygga ett skrivbord egen eller köpa något du kan använda hela tiden.

Vi har redan visat dig hur du kan ändra din befintliga skrivbord för att göra det en stående skrivbord, men om du vill ha fler alternativ eller föredrar något som ser mer professionell, här är några alternativ för att bygga eller köpa en permanent stående skrivbord.

Att bygga en stående skrivbord är ett billigare alternativ än att köpa en som professionellt är gjord. Det kan också ge dig fler alternativ för utrymmesbegränsningar och kan du inkludera några lådor, hyllor, eller alternativ som du vill.

Här är några idéer att komma igång med att bygga din egen stående skrivbord från scratch. Klicka på bilden för en länk med mer information.

Vår egen Jason Fitzpatrick byggde sitt skrivbord med två arkivskåp, fyra mjölkbackar, och en dörr. Hela skrivbord kostar en bråkdel av en färdiga ett och har fungerat bra under ganska lång tid. Klicka på bilden för en närbild av hur han höll lådorna tillsammans.

För $ 200, det här ser IKEA modifierad skrivbord stor och har massor av lagring inbyggd. Klicka på bilden för listan delar och bygga instruktioner.

Detta är mitt arbete bänk i mitt garage, men det fungerar som en stor stående skrivbord också. Det är en bit av återvunnet trä för toppen och fyra 4 x 4 inlägg kapas till 36 “vardera. Benen hålls till toppen med hyllor konsoler. Bänken kostar ca $ 60 för benen, konsoler och skruvar och bänk jag räddade från papperskorgen. Klicka på bilden för en annan look.

Denna IKEA hacka använder ett arkivskåp och bordsben. Den blir snygg och innefattar en bok hållare och tar upp minimalt med golvutrymme. Klicka på bilden för hela version.

Detta $ 40 stå upp skrivbord är en av de enklaste att bygga. Det ger dig fördelen av att ha en hel del utrymme på skrivbordet och tar upp något utrymme på golvet.

Detta bygger kostar lite mer, men ser fantastiska i en modern kontors. Chris har också några bra filmer som förklarar hur han satte ihop allting.

Ungefär som den första hyllan skrivbord, hänger detta på väggen. Fördelarna här är flera nivåer och justerbar höjd. Det kan ta lite arbete, men det kan lätt omvandlas till flera datorer och flera höjder och kostar ca $ 50.

Med ett par artiklar från IKEA, detta stående skrivbord ser mycket ren och kostar bara ca $ 200. Är en bra idé om du inte kan sätta hål i väggen eller, gillar den här bilden, vill skrivbordet framför ett fönster.

Denna väggmonterad IKEA DVD lagringsenheten gör en stor stående skrivbord som kan dölja dina kablar ur sikte. Det kostar bara ca $ 100 och en eftermiddag för att ställa upp.

När du inte har tid att bygga upp något, och har pengar att spendera, här är några bra alternativ för att köpa en stående skrivbord.

Fredrik från IKEA är ganska mycket den gyllene standarden när det gäller att stå skrivbord. Det är enkelt, justerbar, och har en uppsjö av tillbehör för att gå med den. Det börjar på $ 150, vilket gör den till en av de billigaste stående skrivbord du hittar någonstans.

Detta är min nuvarande ställning skrivbord gjort av Ergotron. Det fäster vid en normal skrivbord och omvandlar den till en stående / sitt skrivbord. Det finns några olika tillbehör (monitor fästen, stort tangentbord fack, hylla) och priset kan lägga upp när basmodellen startar på $ 380.

Den GeekDesk är ett bra alternativ när man ser att köpa en stående skrivbord. Inte bara har en stor arbetsyta, men också anpassa sig till sitthöjd genom att trycka på en knapp. Den finns i två olika storlekar samt ram och Desk Top färger. På $ 800 priset kan vara lite brant. Klicka på bilden för mer information.

Den UTBY är en annan IKEA lösning som ser enkelt och kostar mindre. Den här finns i två olika höjder och är bra för att köpa en stående skrivbord i ett litet utrymme. Börjar på $ 140 Det är inte heller kommer att bryta banken.

Om du vill ha en stand up skrivbord du kan ta med dig, bör du titta på Tabletote. Den kan användas som en sittande eller stående skrivbord och är helt fristående så att du kan lägga den i väskan och ta den med dig. Börjar på $ 40 det är en stor bärbar stående skrivbord alternativ.

Om du är i behov av en hörnskrivbord som också kommer att låta dig stå, Ergodepot har du omfattas. Det är inte billigt, börjar på $ 1200, men det skulle ge dig en hel del utrymme på skrivbordet och möjlighet att sitta eller stå.

Har du några förslag på en bärbar dator skrivbord, inte stå, men där man kan sitta på coh stol och använda den bärbara datorn. Den jag köpte från officemax suger … Tack för din hjälp

Ikea är rätt väg att gå, låt mig veta om du har några andra sugegstions

Jag visade nyligen min arbetsgivare underverk av stående skrivbord och vi konverterade en hel kontorsutrymme till stående skrivbord. Vi använde GeekDesk ramar utan bordsskiva och sedan köpte våra egna bordsskivor från Ikea. Vi använde Galent bordsskivor med ett skrivbord “förlängning” för en matchande monitor riser. De ser bra ut, kostar mindre än den vanliga GeekDesk, och ger dig L-konfiguration.

Här är min arbetsstation, http: //imgur.com/l7yL7

Tyvärr är den tidigare länken inte fungerar på grund av SOPA / PIPA blackout protester. Här är en länk som fungerar dock; http: //i.imgur.com/l7yL7.jpg

Jag har desperat letat efter något som Tabletote, med undantag görs för verkliga människor att stå på … im av medellängd (6foot) och jag gillar stammen min nacke eller rygg tittar på en tablett. den Tabletote är bara kommer mindre än halvvägs till mina ögon …. Jag har dålig syn till att börja med!

eftersom jag fick min netbook för ett par år sedan – jag har sällan rörde vid mitt skrivbord / top dator och är på väg att kasta ut min ergonomisk skrivbordsstol för att frigöra outnyttjat utrymme.

Vad jag använder varje dag, som just nu är en billig bit av 1/4 “träfiberskiva (masonit i Oz) – det handlade om 3’x2” med epoxi-limmade små timmer fastnat på kanterna – långsida med platt tall 42mm x 19mm Handledsstödets och hålla papper och pennor, och höger kortsida med 19mm kvadrat timmer som ett handtag för att plocka upp i styrelsen – jag tidigare använde det för att läsa broadsheet dagstidning, men eftersom jag tappade att teckning och läsa nyheter på nätet , skär jag måtten lite mindre till (ca 31 “x18”) sträcker bredden på min fåtölj fåtölj att balansera / sitta / ta vikten på fåtöljen armstöd – jag använder antingen knä för att höja den något till önskad vinkel eller låta det horisontellt som jag känner – ingen stam.

När jag går upp, vilket är ofta, jag lyfter helt enkelt ut min netbook (inkopplad – inget batteri – tändare – 1,1 kg / 2.3lbs) och trådlös mus (musmatta är blutacked till styrelsen), placera dem på matbordet bredvid mig, och få upp håller ombord som väger inte mycket, om 2 kg / 4.5lbs, och luta den slimly mot den närbelägna bokhyllan som jag promenera in i köket för att göra en kopp kaffe – det sticker ut 2 “- ingenting. Återvända med kopp – vända processen – enkel, bekväm, gör detta dussintals gånger om dagen!

Så – Jag är avslappnad och bekväm i min fåtölj fåtölj liggande på oavsett vinkel feel like, min läsning ombord / desktop är ingen vikt på mig eftersom det vilar på armstöden, och jag kan sitta här hela dagen mellan att se PVR förinspelade TV, surfa på webben, läsa e-post, och skriva mina svar och rapporter.

Styrelsen är större – ger också skrivbord / arbete / skriva utrymme för papper med eller utan netbook, så jag kan ha flera tidningar vänster och höger, över och under för referens och arbete medan jag är på datorn.

Gjort det i flera år – och det passar mig till en tee …

Jag har kollat ​​WorkEZ står vid Uncaged Ergonomics. Jag har inte knäckt ut plasten för min egen uppsättning ännu men jag är nära!

http://www.uncagedergonomics.com

Whale mjölk är otroligt hög fetthalt (upp till 50 procent fett) vilket ger en tandkräm liknande konsistens och håller den från att bryta upp eller upplösning i vattnet innan whale kalven kan konsumera det.