22 sätt att återvinna en Altoids mynta tenn

Altoids burkar är en stapelvara i många Tinker verkstäder, är den robusta lilla metallåda en stor behållare för alla typer av projekt. Kolla in den här samlingen av Altoid tenn konverteringar inklusive elektronik, överlevnad, och spelprojekt.

The Art of Manlighet delar en stor samling av 22 handplockade Altoid tenn projekt inklusive en survival kit, en fiskelåda, ett eldklot skytt och en elektronik kit, bland andra stora projekt. Hit upp länken nedan för att kontrollera dem alla ut och om du känner till ett projekt som inte finns delar det i kommentarerna nedan.

22 sätt att använda en Altoids Tin [Art of Manlighet via Make]

Jag använder dem för att hålla min headphones.:D

Glömde min favorit: MintyBoost.

Jag förlorade mina länge sedan och har inte blivit av att köpa en annan sats

http://www.ladyada.net/make/mintyboost/

@jb Me too!

Jag är en gitarrist. Jag använder en mindre tenn för att lagra plockar.

Termen “jargong” har etymologiska rötter i fornfranska, det betydde ursprungligen “prat av fåglar”.