8 skäl till att du ska använda Google Voice (om du är amerikansk)

Google Voice har varit ute i flera år, men många människor i USA fortfarande inte har gett det ett försök. Google Voice erbjuder många funktioner som du inte kan få någon annanstans, och nästan alla av dem är gratis.

Det finns olika sätt att registrera dig för Google Voice utanför USA, men även om du lyckas göra så att du kommer att bli kvar med ett amerikanskt nummer. Det är lite krångligt om du bor utanför USA.

Google tillåter vem som helst att placera gratis samtal till USA och Kanada från Gmail. Dock kommer dessa samtal verkar komma från ett slumpmässigt delad nummer som dina mottagare inte kommer att erkänna. Om du byter till Google Voice kallar du placerar från Gmail verkar komma från din egen personliga Google Voice-nummer.

Bäst av allt, kan du även ta emot inkommande samtal i Gmail och besvara dem från datorn. Google Voice integration är nu en del av Google Hangouts, så det är också integreras i Google+ och Hangouts Chrome.

Google ännu inte ge ett sätt att skicka och ta emot samtal från telefonen via Wi-Fi, förmodligen eftersom de är oroliga för att reta bärarna. Men program som Groove IP och Talkatone tillåter dig att ta emot och ringa samtal över en Wi-Fi eller mobildataanslutning – inget behov av mobiltelefon minuter. De är inofficiella, men utnyttja samma stöd som Google använder för samtal i Gmail.

Dessa program kan användas av vem som helst att placera gratis samtal till USA eller Kanada, men de blir en hel sändning och mottagande lösning när det paras ihop med ett Google Voice-konto.

Google Voice erbjuder också gratis sms. Du kan skicka och ta emot texter i webbläsaren från Google Voice webbplats eller via Google Voice Chrome. Den officiella Google Voice mobilappen erbjuder också gratis texter, så att du kan text gratis från telefonen utan några inofficiella program.

Detta ger dig också ett arkiv av dina texter kan du söka på nätet – du kommer inte att förlora dina texter när du återställa telefonen eller få en ny.

Google Voice ger dig ett speciellt nummer som låter dig vidarekoppla samtal till andra nummer. När du har ställt upp detta och ge alla Google Voice-numret, kommer du att kunna lättare byta telefon i framtiden. Till exempel, om du flyttar från en cellulär bärare till en annan, behöver du inte gå igenom standard processen för flyttning ett mobilnummer – du kan bara få en helt ny mobilnummer och vidarebefordra ditt huvudsakliga Google Voice-nummer till det .

Google erbjuder också ett sätt att port ditt befintliga telefonnummer till Google Voice om du inte vill ge alla nya Google Voice-nummer. Detta är en av de få Google Voice som kostar pengar – den andra är internationella samtal utanför USA och Kanada.

Google Voice erbjuder röstbrevlåda, men det är inte bara ge dig en bit av ljud för att lyssna på. Google Voice använder Googles avancerade taligenkänningsteknik för att transkribera din röstbrevlåda, omvandlar den till läsbar text. Om Google Voice förstör transkriptionen eller du skulle bara hellre höra det ursprungliga meddelandet, kan du även lyssna på den bifogade ljudfilen.

Denna tjänst är inte bara tillåter dig att vidarebefordra dina samtal till ett enda nummer. Du kan sätta upp regler och prioriteringar – automatiskt vidarebefordra samtal till kontorstelefonen under vissa tider på dagen och till din mobiltelefon under resten av dagen, till exempel. Du kan också ha Google Voice ring en telefon och fortsätta till andra telefoner om du inte svarar. Till exempel kan det kalla din hemtelefon, arbetstelefon, och sedan mobiltelefon för om du inte svara på någon av dem.

Av någon anledning, blockera telefonnummer är inte ofta lätt trots att vi lever i 2013. Google Voice kan du blockera samtal från vissa nummer. Den som ringer får en “Number inte är i trafik” visas när de ringer dig, så detta kan även lura telemarketing i att ta bort ditt telefonnummer från sina listor.

På grund av det sätt Google Voice hanterar vidarekoppling, kan du byta telefon under ett samtal. Under ett samtal trycker du på knappen * på telefonen och dina andra anslutna telefoner ringer. Plocka upp och du kan fortsätta samtalet utan att hänga upp – perfekt för om din mobiltelefon är på väg att dö eller för att växla mellan fasta och mobiltelefoner på språng.

Dessa är inte de enda intressanta Google Voice. Google Voice erbjuder också enkel installation av konferenssamtal och möjlighet att spela in samtal, bland många andra funktioner. Om du är i USA och har inte blivit av att titta på Google Voice ännu, bör du registrerar dig och prova det.

Som med många produkter från Google i spåren av Google Reader avstängning, en del människor är oroliga för att Google Voice kan sopas bort i en runda våren rengöring. Det är omöjligt att säga om detta kommer att ske, men Google berättade Wired att “Google Voice är naturligtvis en viktig del av vår kommunikation laget … Vi kommer inte att lämna dessa användare hög och torr.” I april 2013. Google Voice har också nyligen integrerats i Google Hangouts. Framtiden kanske inte ser förvånansvärt soliga för Google Voice, särskilt eftersom det inte har rullats ut internationellt, men det finns inga riktiga tecken på att Google planerar en avstängning som helst snart.

Image Credit: Robert Scoble på Flickr

1 för att lägga till amerikansk sak!

Låter som en ny idé, skulle jag gärna vilja ge det en chans. Men med tanke på Googles senaste ståhej, är det inte ett alternativ för mig. Efter att ha slutsålt (bokstavligen), bör folk att söka Google alternativ, att inte få sig i djupare med ett företag som inte har sitt bästa i åtanke. Bra artikel om, tack!

En sak som alltid har varit nirvana för insamling av uppgifter för företag har varit callcenter. Ca 7 år sedan ett företag jag arbetade för hade en produkt som kallas Behavioral Analytics. Det geniala med detta system var att inspelade samtal med agenter skulle analyseras för stämningen och andra element. Med röst vs. bara text du har möjlighet att upptäcka så många olika attribut hos den person. Detta hade alla göras offline på grund av den mängd datorkraft behövs.

Idag med framsteg i kluster av omkodning servrar allt detta kan göras i realtid och tid, vilket ger träffar på agenter call center om vad man ska göra härnäst. Föreställ allt detta görs på ett litet företag utan de miljarder dollar som Google har att göra din kundupplevelsen bättre i telefon.

Nu image Google att göra detta? De har teknik och dollar för att ta alla samtal med Google röst, identifiera parterna du talar med, bygga i din känslomässiga tillstånd, och ge annonsörerna ännu fler datapunkter som används för att marknadsföra dig som person.

Jag är ledsen att det är bara något som känns fel med att använda Google som min telefon / röstmeddelanden plattform. Men detta är en fri marknad så att folk kan göra sina egna beslut om vad de kommer att använda. För mig är det inte Google, jag är glad att köra min egen VoIP-server hemma utan Google interaktion.

1 för att lägga till amerikansk sak!

Och -100 till att det finns en amerikansk sak att tillägga!

Vi vet nu att Google har varit delaktig i handlingar mot det amerikanska folket genom att ge upp privata e-post och sökdata till NSA genom ett program som kallas prisma. Genom att använda Google Voice, eller någon av Googles produkter, ger du upp din rätt till privatliv.

Istället för att stå upp till den federala regeringen och skydda sina användare från Orwellian spioneri, visar Google de har inga bollar och att den allsmäktiga dollarn är viktigare än våra privata samtal och sökningar. Googles produkter bör bojkottas, inte främjas!

Väl sätta Mr Galt. Hur Ms Taggart gör i Gulch?

Min första två skäl trumf din åtta

Google kan inte lita på. Det är ingen hemlighet att de är snoopy. Google erkände även (ganska självbelåtet, på det) att människor inte kan förvänta sig någon sekretess när du använder G-post. Det är sant att ingen internet-tjänst är 100% säker, men Google är höjd på listan för att vara osäkra.

Google är ökända för att föra ut tjänster, sedan avbryta dem efter människor har hunnit bli beroende av dem.

Jag varken har eller vill särskilt en smart telefon. Mobilen jag har är så dum som älg bajs.

@ RonV42. Söt!

Alla alternativ VoIP-tjänsten? En som fungerar utanför USA?

Ledsen men jag kan inte lita på Google mer

när det är installerat det inte kan tas bort från din telefon. du måste betala din telefonoperatör för att ändra ditt telefonnummer.

Jag har haft Google Voice nu i nästan ett år och älskar det! Tillsammans med mina 3 magiska Jacks och och en Tracfone Jag har minskat min telefonräkning med $ 100 / mo. Min Magic Jack reser med mig så när jag bor med vänner eller i ett motell jag få mina samtal och göra dem fria. Aldrig ifrån min hemtelefon. Jag kan lägga till eller ta bort nummer som helst. Det är en stor tjänst.

Dessutom kan jag skicka och ta emot texter lätt. Min Tracfone ringar för att meddela mig om sin ankomst, men utanför min tangentbordet för att svara. Ingen Laddn, lätt att skriva. Min tablett låter också en anteckning eller två att e-posttranskript har kommit och jag kan svara på ett svar om jag vill.

Text- och röst utskrifter av meddelanden som lämnats på telefonsvararen är alltför stora. skickas till e-post om jag inte på Google röst.

Jag kan svara mobilen ut sidan och överföra till hemmet Magic Jack lätt en gång inuti att spara kostnader cell.

Personligen inte är paranoid, jag gillar de tjänster jag får från Google och stödja dem 100%.

När kontraktet sprang upp på min smartphone för ett år sedan, vände jag av tjänsten och använde Google Voice + GrooveIP enbart. Det var fantastiskt att ha en telefon med någon telefonräkning. Den enda haken är att tjänsten är endast tillgänglig när du är på Wi-Fi, men i dagens ålder, när inte du? Afterall, 9-1-1 arbetar fortfarande på varje telefon, oavsett tjänst.

Jag är fortfarande använder och loving det. Jag skrattar åt alla nejsägare ovanför mig citera Googles integritetsfrågor, som om de har något värt att snooping till att börja med. Ledsen att brista bubblor, men era liv är inte lika viktigt som du tror att de är. Ingen bryr sig tillräckligt för att läsa din e-post / SMS. Komma över er.

Bara önskar att de brydde sig tillräckligt för att fixera skiftande skärmen i Google Voice kontakter .. varit så i flera månader.

Anledning # 9 … Det är ett bra sätt att upptåg NSA.

Jag har använt röst för en över en year.When den först kom ut det gav mig en begränsad tid för att ställa in ett nummer. Som jag gör mycket sällan några samtal jag inte gå tillbaka till det i flera månader. När jag försökte det inte skulle låta mig ställa upp för ett nytt nummer så jag kunde ta emot samtal på min dator. Nu när jag försöker ställa upp jag kan inte får jag igen min Magi-jack nummer. Jag håller just lastning. Jag kan och gör alla mina ut kommer samtal av datorn, inga problem. Google Play Store har en Android-app för Magic-Jack som jag använder på min gamla Thrive tablett. Det fungerar ganska bra med Voice.

Jag gillar gvoice eftersom det fungerar med min billig OBI100 VoIP adapter. mindre än $ 40,00 och du får en telefon / faxline genom att ansluta den till din router / switch. funkar för mig.

alla knep för att få Google Voice-nummer utanför USA. Jag försökte CallCentric, ipkall, xlite softphone och vpn.but jag har problem med att få röstnummer i Google Voice site.sorry för min engelska.

Det kommer inte att fungera. Du kan använda röst från utanför USA, men antalet den tilldelar du är från USA. Det är gjort på Googles sida, och du kan inte göra något för att hjälpa den.

Iam försöker få bort alla Googles tjänster, och Voice är det enda som har hållit mig från att stänga min smäktande Gmail-konto. Google har en irriterande vana att form tjänster jag använder, som är därför jag skilja dem, så jag antar att de kommer slutar Voice snart och det kommer att bli en omtvistad fråga. Innan dess har dock, skulle jag gärna höra om några Röst alternativ.

Även om Google gör avbryta tjänster, men de är inte de enda, andra gör att, såsom

Microsoft: Windows Live Avvecklade Produkter och tjänster

Yahoo: Yahoo Utgångna Tjänster

Tyvärr är detta sant. När Astrid avbröt sina användare, beslutade jag att ersätta så många molntjänster som möjligt med alternativ som jag styr. De flesta av Googles tjänster Jag har ersatts med ownCloud i backend, och öppen källkod i frontends. Det är en mycket mer arbete, men om de tjänster som jag använder nu få stänga, jag har ingen att skylla men själv.

Åh, och där jag måste använda en molntjänst jag inte kontrollera, jag försöker välja en som gör endast tjänsten jag använder, så det är mindre sannolikt att ses som ett sidoprojekt.

Alternativ till Google: För webbaserade tjänster: köpa din egen domän, gör det yourself.For Röst: Bara få en billig kontantkort och lägga den i din sista phone.For Droid: Om du inte har en iPhone, får one.For G +: Zuck väntar, folks.

Vill bara tala om jag gör inget av ovanstående (kanske jag gör den första …)

Jag är en amerikansk expat bor i Europa. Betyder det att jag kan ringa den amerikanska utan internationella avgifter från min mobiltelefon med hjälp av en av de addons att ringa samtal över wifi eller mobila datanätverket?

Jag gav min dotter en Magic Jack att använda i Irland och det fungerade bra. Det gav henne en lokal amerikansk nummer som vi kan kalla. Jag ser ingen anledning till varför det inte skulle fungera lika bra.

Om jag hade ett val mellan att ta ett jobb på NSA (eller någon annanstans) för att faktiskt lyssna på hela samtal från dem jag ofrivilligt utsätts för i mitt vanliga liv, och svälter, sätta mig ur mitt elände, TACK! Jag var tvungen att använda toaletten på en VA sjukhus idag och hör och häpna, kunde inte undgå att behöva höra enfald även där! “Yo! Whas ‘up?” “Åh, Nutin” här, du? ” och så vidare och vidare. Om de slutligen tillåta användningen av dessa dumma telefoner på flygbolagen, kommer en verkligt giltigt skäl att kapa planet inträffa! “Ta den här flygplan till ett luftrum där mobiltelefon prata är inte tillåtet! … Snälla?

Varför inte bara använda en app som kallas Viber, det gör samma sak som Gtalk, det är vad jag använder i Storbritannien när im på en wifi hotspot

Varför inte bara använda en app som kallas Viber, det gör samma sak som Gtalk, det är vad jag använder i Storbritannien när im på en wifi hotspot

Viber låter inte annorlunda än Skype, Facetime, eller någon annan röstchatt app. Viber hemsida innebär att du kan prata med andra Viber användare, inte vanliga telefoner. Google Talk faktiskt gör det möjligt att ringa telefoner gratis.

Också … uppläggning på ett år gammal ämne är dålig formen.

Jag har bara gjort det möjligt att visa kommentarerna på artikelsidorna själva (även dolda som standard), så jag gissar att vi kommer att ha mer av dessa glida in för gamla ämnen som jag gjorde inte nära.

Jag har bara gjort det möjligt att visa kommentarerna på artikelsidorna själva (även dolda som standard), så jag gissar att vi kommer att ha mer av dessa glida in för gamla ämnen som jag gjorde inte nära.

Tack för att vi fick veta om detta.

Det är särskilt bra eftersom vi ofta se inlägg knutna till mycket gamla trådar, som denna, som ofta bara drive-by spammar med misstänkta länkar, och – i mitt fall – min tendens är att ofta flagga dem.

Detta kommer att ge oss en paus för att verkligen läsa posten och överväga dess relevans för den faktiska tråd – även om det är nästan ett år gammal

Jag har bara gjort det möjligt att visa kommentarerna på artikelsidorna själva (även dolda som standard), så jag gissar att vi kommer att ha mer av dessa glida in för gamla ämnen som jag gjorde inte nära.

Bra att veta…

Personligen tror jag inte emot necroposting. Om någon har något att lägga till en gammal konversation, jag är allt för ny info. Vad jag inte gillar är människor återuppliva gamla argument, och denna tråd är oftast en anti-Google tik session.

Saken är, utformningen av detta forum faktiskt uppmuntrar necroposting, eftersom “Föreslagna ämnen” listan längst ner på varje tråd tenderar att peka på äldre trådar. (2 av punkterna på mitt förslag lista ämnen är från november ’13. En är augusti ’13.) Så squelching necros som en politik inte skulle fungera.

Å andra sidan, trådar som är i princip bara “Jag hatar xxx” egentligen inte lägga till något till min övergripande åtnjutande av platsen. Jag lära sig att ställa ut Linux / Windows krig, Windows / Mac krig, och varje tråd som ankommer på att hata eller paranoia. Feeding the hat aldrig fungerar någonsin.

Precis som talade språk, har teckenspråk accenter som uttrycks av variationer i positioneringen av händerna, kroppsspråk, ansiktsuttryck, hastighet när du registrerade, och ibland även olika tecken som representerar samma ord.