ändra antalet nya artiklar som visas på Windows 7 / Vista startmenyn

Om du någonsin undrat hur man konfigurerar antalet dokument som visas på Senaste objekt menyn, har du hittat rätt artikel. Standardvärdet är inställt på att visa 10 dokument, men du kan öka det med ett register tweak.

Vad vi förändras här är mängden dokument som visas i denna meny (jag bytte min ner till en för bild)

Manuell Registry Tweak

Öppna regedit.exe via startmenyn sökrutan och sedan navigera ned till följande nyckel, skapa den om den inte existerar.

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Currentversion \ Policies \ Explorer

Lägg till en ny DWORD 32-bitars värde med namnet MaxRecentDocs i den högra rutan och dubbelklicka för att öppna upp.

Att ställa in värdet, måste du först ändra Base Decimal, och sedan kan du ange något värde du vill. Till exempel, om du vill ställa in det till 50, anger att i fältet Värdedata.

Nu är jag inte helt säker på vad som kommer att hända om du ställer den till ett stort antal … Jag skulle hålla med ungefär 20.

Observera att samma tweak fungerar i Windows 7 samt, även om bilderna är från Vista.

Jag ville veta hur man hittar raderade filer på vista, och behöver jag tömma detta från tid till annan? Har det någonsin rensa ut sig,? Tack för din hjälp, Cheryl

hi bra tips men när jag creat DWORD och ändra den till decimal och spara det bara ändras tillbaka till hex och Theres ingen förändring min senaste doc lista?

Detta händer mig också

Jag med. Irriterande, är inte det!

Bara kontrolleras detta på Windows 7, och det verkar inte fungera (64-bitarsversionen åtminstone). Efter omstarten är det bort min senaste program listan, så förmodligen det innebär att det är i rätt område, men min senaste dokumenten listan är fortfarande standard 15 lång.

Min registret inte har nyckeln. Det har “HKEY_CURRENT_USER \ Software”, men omfattar inte “Microsoft”. Jag är inte ett register expert, så jag ville inte lägga sig vidare med det.

Men jag tyckte att vissa versioner av Vista har mer lättillgängliga inställningar.

Högerklicka på Start-menyn och klicka på “Egenskaper”,. Klicka på “Start-menyn” -fliken. Nedanför ser du kryssrutor för “Store och visa en lista över nyligen öppnade filer” och “Store och visa en lista över nyligen öppnade program”. Inte ändra dem.

Klicka på knappen “Anpassa”,. Du kommer att få ett nytt fönster. Ner om mitten, kommer du att se “Antal senaste program för att visa” och kanske “Antal senaste filer att visa”. Min Vista hade bara senaste programmet, men andra har berättat för mig att de hade också senaste filerna. Ställ dessa till vad du vill, sedan OK allt.

Min fråga är relaterad till antalet objekt i listan Senaste objekt, men inte riktigt. I Windows Vista (Start) min Senaste artiklar menyn (inte själva listan) har slutat visa Senaste Exemplarlista kommandot Clear. Hur kan jag få tillbaka den? Tack.

Det är inte tillgängligt för Windows 7 – 64bit. Kontrollera det igen. Jag kommer tillbaka. Jag receve dina nyhetsbrev. Så uppdatera med det.

Det fungerar på Windows 7 -64bit. Du måste logga ut / omstart för att det ska fungera. Jag satt min till 30 och jag är upp till 23 nu från den ursprungliga 15 att Windows visar som standard.

Det finns en lösning mycket enklare i Windows 7, – klicka på Start-menyn, – högerklicka någonstans bredvid bilden, – klicka sur egenskaper, – dess öppna ett fönster med Aktivitetsfältet, startmenyn, verktygsfält, – klicka sur ” startmenyn “sedan skräddarsy, titta längst ned i fönstret och välj antalet program som du vill mellan 0 och 30 ………… ..

SÅ ENKELT……………………

Bara högerklicka startknappen / orb klick egenskaper och göra vad Miche säger. Samma resultat bara lite snabbare

Gruvan var på, HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Currentversion \ Explorer \ Advanced, Start_MinMFU och Start_JumplistItems

Trots den utbredda uppfattningen att knäcka knogarna orsakar artrit, har inga vetenskapliga studier med framgång stött denna hypotes, den knakande ljud är i själva verket inte orsakas av dina ben eller leder faktiskt sprickbildning, men genom den spruckna små bubblor av gaser som byggts upp i ledvätska (en tjock smörjvätska mellan lederna).