ändra Internet Explorer i Windows Vista för att söka på Google som standard

Windows Vista innehåller Internet Explorer 7, och på en ny installation den standard Microsofts Live Search, som är bara hemskt. Här är de enkla steg för att göra Google den förvalda sökmotorn istället.

Börja med att öppna Internet Explorer och klicka sedan på den lilla sökning rullgardins

Du bör se en sida med Googles webbsökning på det

Klicka på Google så fort du kan!

Se till att du kontrollera standardsökleverantören rutan.

Detta kommer också att arbeta i IE7 på XP också.

Jag har röra på ToshibaA130 / 135 från Earthlink vs. Vista. Kommer systemåterställning fix? Felmeddelande är ConfigMgrErr31. Kommer inte att tillåta mig att installera korrigerade software.Thanks

i IE Explorer, i alternativ / sök … .you kan ställa google det som standard sedan bort Live Search. det sättet, oavsett om du skriver en fras att söka det spelar ingen roll väder med huvudadressfältet eller Googles sökfält.

Det är ett mindre problem – när jag valt google standard varje gång jag söker det ger mig “google.co.uk” site. jag brukar behöver de webbplatser som är mest kopplade till mitt hemland så google i Storbritannien finnas vad jag behöver.

fel. Alternativet google, av alla forskare tillhandahålls inte ger “göra default” alternativet. Det är en annan fönster, säger bara att Google redan är installerad. Som de söker efter mer antitrust problem. XP SP2 (eller är det tre nu?). Jag antar att denna standard beteckning kommer att föra över till MSN 9,6, webbläsaren,. Tack ändå.

Jag kan inte ta bort standard levande search.Is där någon annan metod eller registren hacka förändra sökleverantören?

Jag har exakt samma problem med IE7 (proXPsp3) som kimpatsu, jag får google.co.uk som standardsökmotor. Jag bor i Sverige, goole.com är vad jag vill, google.se är vad jag ska acceptera, men aldrig * aldrig * google.co.uk. Jag har tagit bort och installerat standardleverantör flera gånger, jag har rensat cahce och kakor etc, men till ingen nytta. Observera händer detta på en maskin bara, och inte hända med Firefox 3.

Någon har några idéer, lösningar?

Tack så mycket, det fungerade !!!!

Nix, klickade jag liten sökning rullgardins och inte se en sida med Googles webbsökning på det. Du missade ett steg, du slarvig knark.

Med tanke på antalet vita duvor släpptes på bröllop och andra speciella evenemang, skulle du tror att du skulle få se ett i naturen nu och då, anledningen till att du inte är att dessa duvor faktiskt brevduvor och efter att de har släppts de flyger rätt hem.