ändra språk i användargränssnittet i Vista eller Windows 7

Vill du ändra gränssnittsspråk användaren i någon version av Windows 7 eller Vista på din dator? Här är en gratis app som kan hjälpa dig att göra det snabbt och enkelt.

Om ditt modersmål inte är det mest talade i ditt område, har du förmodligen köpt en dator med Windows förinstallerat med ett språk som är svårt eller omöjligt för dig att använda. Windows 7 och Vista Ultimate inkluderar möjligheten att installera flera användargränssnitt språk och växla mellan dem. Men alla andra utgåvor fastnat med det språk de levereras med. Med den fria Vistalizator appen kan du lägga till flera olika gränssnittsspråk till valfri version av Vista eller Windows 7 och enkelt växla mellan dem.

Obs: I det här testet använde vi en amerikansk engelska kopia av både Windows 7 Home Premium och Windows Vista Home Premium, och det fungerar likadant på alla utgåva. Den inbyggda språkväxling i Ultimate kan du ange ett användargränssnitt språk för varje användarkonto, men det kommer bara slå för alla användare.

Lägg till en användargränssnitt språk till Windows

För att lägga till ett gränssnittsspråk till någon version av Windows 7 och Vista, först hämta Vistalizator (länk nedan). Därefter, från samma sida, ladda ner språkpaketet du valt. Språkpaketen är specifika för varje Service Pack Windows, så se till att välja rätt version och Service Pack du har installerat.

När nedladdningar är klar starta Vistalizator programmet. Du behöver inte installera det, helt enkelt programmet och du är redo att gå. Klicka på knappen Lägg språk för att lägga till ett språk i Windows.

Välj språkpaketet användargränssnitt du hämtade och klicka på Öppna.

Beroende på vilket språk du har valt, kan det inte automatiskt uppdateras med Windows Update när ett service pack släpps. Om så är fallet, måste du ta bort språkpaketet och installera den nya för att Service Pack vid denna tidpunkt. Klicka på OK för att fortsätta.

Se till att du har valt rätt språk, och klicka på Installera språk.

Vistalizator kommer att packa och installera språkpaketet. Detta tog cirka 5 till 10 minuter i vårt test.

När språkpaketet är installerat, klicka på Ja för att göra det standardvisningsspråk.

Nu har du två språk installerade i Windows. Du kan bli ombedd att söka efter uppdateringar till språkpaketet, om genom att klicka på Uppdatera språk och Vistalizator kommer automatiskt söka efter och installera uppdateringar.

När du är klar, avslutar Vistalizator att avsluta byta språk. Klicka på Ja för att automatiskt starta och tillämpa ändringarna.

När datorn startar, kommer det att visa din nya språk, som i vårt test är Thai. Här är vår Windows 7 Home Premium maskin med det thailändska språkpaket installerat och kör.

Du kan även lägga till en höger till vänster språk, såsom arabiska, Windows. Helt enkelt upprepa stegen för att lägga till en annan språkpaket.

Vistalizator utformades ursprungligen för Windows Vista, och fungerar bra med Windows 7 också. Förpackningarna för Vista språk större nedladdningar än sina Windows 7 motsvarigheter. Här är vår Vista Home Premium på engelska …

Och här är hur det ser ut efter installation av förenklad kinesiska språkpaketet med Vistalizator.

Återgå till din originalspråket

Om du vill gå tillbaka till det språk som datorn levereras med, eller vill byta till ett annat språk du har installerat, kör Vistalizator igen. Välj det språk som du vill använda, och klicka på Ändra språk.

När du stänger Vistalizator kommer igen bli ombedd att starta om. När du har startat, ser du din nya (eller original) språk klar att använda. Här är vår Windows 7 Home Premium skrivbordet tillbaka i det engelska original gränssnitt.

Slutsats

Detta är ett bra sätt att ändra datorns språk till ditt eget modersmål, och är speciellt användbar för utlandsstationerade runt om i världen. Dessutom, om du vill helt enkelt ändra eller lägga till ett inmatningsspråk i stället för att ändra språk i hela datorn, ta en titt handledning om hur man lägger tangentbordsspråk till XP, Vista och Windows 7.

hämta Vistalizator

Vänta vad,?! För icke Windows Ultimate användare (Professional och Enterprise), är det en extra disk för att köpa för att låta dig göra detta …

Är detta en anpassad översättning av operativsystemet av detta mjukvaruföretag? Om inte .. jag tror inte att det är lagligt (fördela språk på skivan gratis, och har en speciell programvara för att knäcka öppna och manuellt installera språket). Detta är något som ni bör kontrollera.

Jag försökte engelska MUI på Vista Home Basic 32-bitars på spanska och det fungerar (hittills). Kul att kunna förstå (GUI) gränssnitt igen!

Lagom vad jag behövde, gör exakt vad den säger WYSIWYG,. Arbetade med Vista Home Basic 32-bitars operativsystem, originalspråket var norska och Vistalizator omvandlas till engelska !!!

Tack så mycket.

@Shkumbin – Bra, glad att höra det! Det är vad det är bra för 🙂

Hej, jag undrar om det finns något sätt att konvertera en förinstallerad holländsk Win XP Pro SP3 på engelska en utan att installera hela systemet med en ny skiva,? Någon idé skulle uppskattas

Tack så mycket. Ett sådant liv sparare. Jag köpte en “Dot U i5” Packard Bell laptop med original arabiska GUI. Det är mycket lura eftersom det inte finns ingenting om detta alls på förpackningen. Jag tror att det är en så dum idé (men vem lyssnar!). Jag laddade ner ovanstående program och engelska språkpaketet och det fungerade som en charm. Från vad förstår, det är ganska mot Microsofts licensavtal. Men med tanke på den alternativa lösningen, som uppgraderar till ultimata, det är en risk jag tyvärr villig att ta.

http://support.microsoft.com/kb/2105247/

Trevlig M $ bit skräp företag och programvara. Hindra användare att använda sitt språk om att betala mer … och installera mer skit …

I slutet av Vistalizator. Synd …

btw, bör du uppdatera innehållet i artikeln.

SP1 nya plåster verkar ditt exemplar av Windows att vara olagligt är du använder Vistalizator och MUI språkpaket.

se: http://social.microsoft.com/Forums/en/genuinewindows7/thread/6f6b1cb8-e84e-4c1f-a2ac-181a77d2f772

Det finns verkliga skrivbordet OS i räckhåll (BSD, Debian, Fedora). ljus snabb öppen och gratis. Njut av.

försökte på fönster 7home premiumn ed engelska, och försöker få det kinesiska lang pack, inte fungerar, någon idé?

Tack

Frank

Tack så mycket, Jag får det

Där var det när jag behövde det … Jag hade en dator på tyska, och jag ändrade det till engelska genom att installera Windows 7 på engelska! Inte bara var i dyra och irriterande, jag kan inte använda min bärbara dator Ethernet-port nu … ..

Jag har ändrat mitt språk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i datorn … ..do du tror efter språket ändras det finns någon typ av problem eller effekt på dator

Om en super kunnig och riskälskande tävlande skulle spela Jeopardy så aggressivt som möjligt samtidigt som de får varje fråga rätt och spika varje möjlighet till en Dagens Dubbel, den totala mängden pengar de kan vinna i ett enda spel skulle max ut på $ 566,400; mest varje tävlande har vunnit i ett enda spel to-date, är dock en ännu imponerande $ 77,000.