använder du facebook med en krypterad session ännu?

Om du är nördig och hålla jämna steg med all den tekniska nyheter, har du förmodligen redan vet att Facebook har lagt till en SSL-funktionen, men för alla andra: Du kan göra din Facebook-profil säkrare genom att vrida det här alternativet, och här är hur man gör det .

Allt vi kommer att göra är huvudet i Facebook profilinställningar och sedan markera en ruta som tvingar användningen av SSL-kryptering när så är möjligt. Lätt!

Huvudet i Account -> Kontoinställningar från menyn över det på rätt …

Markera sedan rutan för “Bläddra Facebook på en säker anslutning (https) när det är möjligt”. Klicka på Spara, och det är det.

Nu när du har aktiverat det här alternativet, folk äntligen inte kommer att kunna kapa din session om du är på ett osäkert trådlöst nätverk.

i Italien, vi kan inte

Trevlig! Tack för tipset, det är en bra =]

Bra en ..

I Tyskland kan vi inte alltför. Kanske denna funktion i endast USA? Men varför?

Varför i helvete är detta inte standard ??

innebär detta bromsa vår facebook ???

Vem behöver så mycket säkerhet på Facebook ändå: D

Idag har jag kontrolleras och det worked.I’m från Albanien, så att andra från EU bör kontrollera såväl cuz det kan fungera nu.

Den här funktionen visas inte i mina kontoinställningar. Jag är i USA.

Bortse, såg igen och fann det.

Fungerar i Spanien – tack för tipset

Det började bara fungerar för mig igår. Jag har faktiskt ställa upp.

för tyska och andra användare gå till http://www.facebook.com -> brinner det 🙂

Skyddar mot en en på miljonen chans att någon snokande på din anslutning.

Endast verkligen kommer att vara till nytta för hög profil kändisar där de sannolikt kommer att vara ett mål för denna typ av sak.

Det enda som jag inte tycker om när du aktiverar HTTPS är att chatt har inaktiverats. När jag funktionshindrade HTTPS, chatt var uppsättningar igen.

säker, redan aktiverats sedan några dagar (fungerar bra i Schweiz)

Jag är nu, men det skulle vara bättre om Facebook rullade ut funktionalitet till alla på samma gång.

Uppskatta det är lite av en utmaning, men Internet är ett globalt medium och annat folk hör om förändringen, försöker det, tycker inte att den stöds för sitt land och (ytterst) glömma det.

(Vilket är exakt vad jag gjorde förra gången de aviserade det)

det fungerar för mig och jag är från Colombia

I Saudiarabien är det inte tillgängligt ännu

Jag har använt SSL med facebook sedan före alternativet fanns. EFF har en Firefox plugin som heter HTTPS allt som använder https för Facebook, Google och ett antal andra sevärdheter vara standard. I ytterligare aktiverade jag facebook alternativ också. Enda problemet är om du vill använda Google bilder eller liknande, måste du manuellt ange “images.google.com”, men det är ett litet pris att betala för säkerheten.

Fungerar bra i Rumänien: D

Det fungerar med Firefox add-ons: https allt.

Fungerar bra i Filippinerna.

Den här funktionen är inte geografiskt utplacerade så det kan ta lite tid för dig att använda SSL.

i Rumänien fungerar 🙂

Om SSL inte har skjutits ännu för vissa regioner och du kör på firefox, skulle jag rekommendera att köra HTTPS överallt (http://www.eff.org/https-everywhere)

Fungerar för mig i Mexiko

I Ryssland den här funktionen fungerar OK. Tack för att visa!

Japp jag har varit eftersom det rullades ut till mitt konto.

Arbetar för mig i Storbritannien med hjälp av Chrome, tack för att skicka killar

När jag använder en app som inte fungerar med HTTPS, betyder inte bara att gå tillbaka till HTTP för appen sessionen. Det ändrar standard tillbaka till HTTP. Någon som vet varför?

Vissa program brukar fungera när du använder den här funktionen. Inte mycket av ett problem för mig, men en del kan ha ett problem.

Ja, det är det enda sättet det fungerar i skolan!

aldrig skulle göra det möjligt för detta fram till idag i Storbritannien för mig. tack för heads up 🙂

Hej världen,. Fungerar bra här i Genève, Schweiz,. Tack för tipset … 🙂

började ett par dagar innan, fungerar alldeles utmärkt i Egypten

På egen hand det fungerar bra och är ett bra komplement, men inte integreras med vissa program som RSS omdirigera ett. Om du surfar med hjälp av https som FB erbjudanden och klicka på en RSS-länk till en artikel som någon har skrivit, kommer den att be dig att stänga av dina FB https: –

“Förlåt! Vi kan inte se innehållet medan du tittar på Facebook över en säker anslutning (https) .; att använda denna app måste du byta till en vanlig anslutning (http). ”

Jag tror att Facebook borde bugg kontrollera deras HTTPS-protokoll innan du implementerar dem först.

Skulle det vara till någon nytta för någon som inte använder en trådlös anslutning?

Yeah Yeah Yeah ens tänkt HTTPS använder SSL och mestadels TLS för att kryptera data, kan spionprogram och sabotageprogram annonymously installera ett rootkit med en keylogger på din dator och fånga alla dina input innan det gör det till HTTPS krypteringsprocessen. Bara vara säker när du surfar på nätet. 🙂

Alltid komma ihåg

“Det finns inget sådant som en gratis lunch”

Om du använder en tredje part Instant Messenger som pidgin eller Trillian vända detta på gör dem inte att kunna ansluta

Tack Lowell Heddings.

Tack, det fungerar i Kenya.

Fungerar bra i Brasilien. Bra tips!

Google Chrome stöder inte det helt … .vi kan använda facebook på google chrome med ett rött kors på “https” medan Firefox stöder det fullt … .as det visar allt säkras ordentligt till skillnad från krom …

Tack för detta tips! Vi vet alla mycket, men vi vet inte allt, inte heller vi tänker på bra saker på samma gång. Och detta är ett bra tips. Kul att ha er alla att komma till min e lol.

Det är det sant att när du loggar ut från ditt FB konto och logga in igen, deras https fungerar inte slås på automatiskt,? Jag minns att läsa en kommentar från en annan artikel på How-To Geek som sade att så var fallet. Förmodligen, du i huvudsak inte kan ställa in FB: s https ska fungera i standardläget, men FB ger intryck av att du kan.

Har det varit någon erfarenhet?

tack hörni

Nix inte i Kanada än.

I Italien fungerar!

Den nya https har tillstånd “när det är möjligt” i rutan för att välja kryptering. Https funktionen fungerar för länkar till webbplatser som inte är säkra, men det inaktiverar spela videor som bokförs som länkar till profiler. För att se videolänkar jag postat, jag måste stänga av denna funktion. Kan detta möjligen vara en av de “när det är möjligt” undantag ??

JAG GILLAR den extra säkerheten för kryptering när det är möjligt, men oavsiktlig inaktivering av filmer är problematiskt, enligt min uppfattning.

Med vänliga hälsningar

Deenie Tallant

Om du vill ha säkerhet och sekretess … FÅ RID AV FACEBOOK, De säljer alla dina data till cirka 120 olika stora DATAcompanies …

SSL inte säkra något …; Facebook, Twitter, och all nätverks syfte social är att associera persoal teckendata till dig att sälja, så att de kan profilera dig …. bland annat

Det fungerar i Storbritannien, tack för tipset.

Samma här från Italien, är det ok och arbeta 🙂

Fungerar bra i Kuwait (Mellanöstern)

Samma för UAE, Mellanöstern här.

fungerar bra i Jamaica

Fungerar bra i Argentina! =)

varför det brukar fungera i Filippinerna kan någon hjälpa mig

Det fungerar i Malaysia … tack.

Det säkert fungerar men du kan inte läsa in spel i Facebook som suger really.I’m helt vid en förlust.

Trots sin framträdande i amerikansk historia och lore, Pony Express (en snabb häst baserad postutdelning tjänst som kopplade Kalifornien till Mellanvästern USA) drivs för bara knappa 18 månader innan den ersattes av den första transkontinentala telegrafsystem.