är du en den nörd? varför inte skriva om hur till geeken?

Är du en geek inom IT-området som vill dela dina kunskaper med världen? Vi söker en erfaren Sysadmin / IT Admin / Webmaster nörd med skrivkunskaper som vill gå med i vårt team på en deltid.

Ansök om du har följande egenskaper

Om du inte är villig att arbeta hårt, lägga en del engagemang och stolthet i ditt arbete, eller inte riktigt intresserade av ämnet, kan det här jobbet inte vara för dig. Vi letar efter seriösa personer som vill växa med oss, och som vi växer, kommer du att växa också.

Hur man ansöker

Om du tror att det här jobbet är en bra passform för dig, skicka ett mail till i.am.supergeeky@howtogeek.com och inkludera viss bakgrundsinformation om dig själv, varför du skulle vara en bra passform, vissa ämnesområden du är bekant med, och förhoppningsvis några exempel på ditt arbete.

Bonuspoäng om du har en ninja kostym och ett tangentbord fastspänd på ryggen.

Säker:)

Är det kräver att du skriva något på en regelbunden basis? Jag kanske har lite saker att erbjuda denna webbplats (som jag älskar), men jag verkligen inte skulle kunna göra det på en regelbunden basis, eller på ett visst schema.

Överens med tangmeister

Är deras en ålder limt?

Är BSD författare välkomna också?

Är det fortfarande finns?

aldrig hört tillbaka från dig? Jag skickade in en ansökan, skulle det vara trevligt även om du avvisade mig, till minst anmäla cos jag hålla kontroll min post i hopp om att några goda nyheter !!!

Jag skickar också ett e-postmeddelande och inga nyheter. Förresten, jag kommer att fortsätta att försöka.

Finns det en åldersgräns för detta?

Lukten på händerna efter att hålla mynt är inte metallen i mynten gnugga bort på händerna, men lukten av din hud oljor reagerar med metallen i myntet.