backup eller överföra Microsoft Office 2007 snabba delar mellan datorer

Efter att ha läst en artikel jag skrev under på Lifehacker på hur man använder Snabbdelar har i Outlook, skrev läsare Jason i fråga hur du kan överföra dem till en annan dator när du har skapat dem, och det verkade bra nog för att förklara för allas fördel .

I fall du har aldrig sett den här funktionen innan, öppnar en ny e-post i Outlook 2007 och klicka på fliken Infoga och sedan Quick Parts-knappen, där du kan skapa eller använda snabba delar.

För mer information om hur den här funktionen fungerar, kan du läsa min artikel på Lifehacker: Spara tid och skriva med Outlook 2007 års Quick Parts.

Att hitta filen för säkerhetskopiering

Öppna Utforskaren och bläddra sedan till följande mapp

% AppData% \ Microsoft \ Mallar

Du bör se en fil med namnet NormalEmail.dotm i denna mapp, vilket är vad du behöver för att säkerhetskopiera eller överföra.

Kopiera filen till en flash-enhet, eller var du vill.

Överföring Arkiv

Hitta samma katalog på målet / återställa systemet och sedan klistra in filen i, skriva över den nuvarande. Se till att du stänger Outlook eller Microsoft Word innan så, annars får du ett felmeddelande.

Öppna Outlook, och du bör se Snabbdelar från den andra datorn i listan

Medan testning jag överfört Snabbdelar från min Vista dator över till XP, båda kör Office 2007.

Jag har provat detta för att flytta NormalEmail.dotm filen till en medarbetare dator och när jag går till snabb delar brevid den är tom, som om de snabba delarna aldrig skapats. Har du försökt installera mallen på någon annans profil? Jag verkar som det kan finnas ett register problem på jobbet här.

Detta skulle vara realy användbar där jag arbetar eftersom vi måste använda 6 olika standardtext friskrivning för FOUO e-post beroende på innehållet. Någon hjälp skulle uppskattas.

Tack

David Witteried

Försökte lokalisera% appdata% \ Microsoft \ mallar i mitt program katalog och kunde inte hitta något simarly namnges. Jag runnng Windows Vista 64 bit med Office 2007. Några förslag för andra namn och / eller fil platser? Tack!

Fantastisk hjälp. Det här är bra. Med en av mina användare som har 15 quickparts och de problem vi har haft med PC-utrustning och efterföljande re-installationer, sparar mig 30 minor varje gång jag gör en ominstallation. Varför MS Office inte har en exportfunktion jag vet inte. Nu allt jag behöver ta reda på är hur du exporterar ett IMAP-konto inställningar så att jag inte behöver slösa 10 minuter att sätta upp det!

Tack igen!

Jag älskar idén att säkerhetskopiera / överföra snabba delar, men din direkt är extremt svåra att följa. Kan du ge oss steg för steg anvisningar? Till exempel, hur jag ens komma till denna mapp för att börja med ??? % AppData% \ Microsoft \ Mallar

Tyvärr, jag glömde det var en engelsk site O.Ö. Jag gjorde te testa snabb delar menyn var tom i destinations pc. Samma sak hände andra också.

Grymt bra! Tack så mycket!! Arbetat mycket!

Jag förstår inte varför folk inte kan läsa. Han instruerar tydligt “Öppna explorer och bläddra sedan till följande mapp:% APPDATA% \ Microsoft \ Mallar” … hur svårt är det att kopiera och klistra in den här filnamn i en sökning bar? Mappen öppnas upp så fort du klicka på “Enter”.

den AppData mappen är dold, i Windows Vista eller Windows 7, måste du visa dolda filer, då du navigerar till C:. användare mapp väljer användaren och du hittar mappen APPDATA

göra som Ash säger och det kommer att fungera. när banan har% runt en del av det, betyder det att det är en variabel. Du kan också klicka på Start – Kör och skriv% appdata% och klicka på ok, det kommer att ge dig den dolda mappen.

Om du verkligen vill ha kul – öppna en kommandotolk och skriva ordet set, kommer det att spotta ut alla dina miljövariabler.

Oh och tack för artikeln, jag hade ingen aning om de förvarades i normalemail.dotm. Kinda suger, det bör behandlas som en signaturfil tror jag. Tack för tjänsten.

rog

Detta är bra att veta. Tack. Tyvärr, med den senaste versionen av Word, har de gjort sig av med Style Organizer, eller mer specifikt, har förenklat det. Om du klickar på pilknappen * enligt * Ändra format på fliken hem, klicka sedan på knappen Hantera format och klicka sedan på Import / Export, ser du en dialogruta som låter dig överföra stilar från en DPC eller mall till en annan. Den här dialogrutan kallas Arrangör och för närvarande endast kan du arbeta med Styles och makron. Det brukade låta dig ta itu med autotextposter, nu är det inte låter dig överföra QuickParts. Någon som vet ett sätt att flytta enskilda Quickparts från en mall till en annan?

Jag hade samma problem – det var tomt. Otroligt, Microsofts egen webbplats kan klara upp detta – titta på denna länk – http://answers.microsoft.com/en-us/office/forum/office_2007-office_install/transfer-gallerys-text-box-quick-parts-et -från-en / 3799b5f9-8546-429f-82c0-1f24885f5fb2

Jag var bara tvungen att manuellt (gäspning) Redigera Egenskaper och spara varje (individuellt) i Normal under “Ändra byggsten inträde efter att klicka på Redigera egenskaper i byggstenarna. Här är hur

Gå till; 1. Ordna byggblock; 2. Kontrollera vad “mall” dina byggstenar sparas in (om de sparas i Building Blocks då du kommer att behöva ändra dem alla en efter en) .; 3. Förutsatt att ovanstående är sant, på valda snabb del, klicka på Redigera egenskaper> sedan i “Spara i:” rullgardinsmenyn förändring “Building Blocks” till “Normal”, 4. Se till att du stänger MS Word och spara ändringar byggsten poster,. 5. När du gör detta, kommer de att spara i filen som nämns i denna artikel och du kan kopiera och klistra in den (jag har bara gjort det !!), 5.

Näbbdjuret är en mjölkproducerande däggdjur men har inga bröstvårtor: näbbdjur mjölk sipprar ut av bröstkörtelkanalerna och samlas i spåren på huden där det svepas upp av sina ungar.