Bill Gates: hur en nörd förändrade världen [video]

Strax innan han avgick från Microsoft, BBC2 “The Money programmet” sätta ihop en speciell på Bill Gates och hur han gjorde företaget till en pengar att göra maskin. De av er som älskar geeken historia kommer definitivt njuta av denna timme lång dokumentär video.

Bill Gates – Hur en Geek förändrat världen [via FavBrowser]

är det ironi i det faktum att jag såg detta med hjälp av Linux Mint?

En intressant DOCO .. Ganska intelligent person. Jag förstår inte riktigt varför US prop. tog honom till domstol när bolaget skulle ha gjort dem hundratals miljoner i skatter .. Ser som de är själv servering och alla …

Ja, varför de inte tar äpple till domstol för att inkludera Safari i deras Mac ?? eller ta google för att styra sökresultaten ..

Jag tror att FTC tar Google till domstol.

är inte google en av de stämt företag?

Bara i Amerika kan någon (Bill Gates) bygga något som aldrig fungerat korrekt och bli en av de rikaste människorna i världen. Det går bara för att visa dig, om du har en klump av S * # T och marknad det tillräckligt bra, kommer folk köpa den. Fråga till er Bill: Om du vill ge tillbaka, varför inte ge till människor i detta land och inte i andra länder? Folk gillar våra veteraner som lever på gatorna, hemlösa, skolor och sjukhus som håller på att stänga, etc.

Jay E domstolen ser upp gatesfoundation.org sedan berätta Steve Jobs att matcha det med sin bit sh * t

Jag bara älskar inspiration här videon ger mig,. Du måste avundas mr Gates …

Jay E Court

Jag har inte sett en sådan självisk individ i en lång tid, men sedan igen, jag inte hänga med din typ av människor.

Jay E Court, du måste skämt … vad en a’hole du måste vara … Bill Gates via M / S gjort datorer lätt att använda för miljontals människor runt om i världen … naturligtvis fanns några misstag på vägen … vad företaget i världen har aldrig gjort misstag, Vad en dickhead kompis, varför inte du ta din dumma, dåligt underbyggda, felaktiga, olämpliga, okunniga kommentarer och P’off

TCP / IP-standard, överföringsprotokollet som ligger till grund för hela Internet, uppfanns av Vint Cerf och Bob Kahn.