blockera spioneri och spårning medan du surfar med den personliga integriteten grävling förlängning

Om det finns en sak som vi är alla trötta på, det ständigt spåras och spionerade på medan vi surfar på Internet. Med detta i åtanke har Electronic Frontier Foundation varit hårt på ett tillägg till Firefox och Chrome som hjälper till att sätta stopp för den oönskade uppmärksamhet så att du kan bläddra i fred.

När du besöker Privacy Badger förlängning hemsida, kan du läsa igenom en informativ uppsättning frågor med massor av information om vad förlängningen gör och vad som skiljer det från andra förlängnings favoriter som Koppla, Adblock Plus och Ghostery.

När du har installerat tillägget, kommer du att se en “första körningen sidan visas med en förklaring av hur förlängningen fungerar. Här är ett utdrag

Denna utvidgning är utformad för att automatiskt skydda din integritet från tredje part trackers som laddas osynligt när du surfar på webben. Vi skickar Do Not Track header med varje begäran, och vår förlängningen bedömer sannolikheten att du fortfarande spåras. Om algoritmen bedömer att sannolikheten är för hög, vi automatiskt blockera begäran skickas till domänen. Ni måste förstå att Privacy Badger är i beta, och algoritmen beslutsamhet är inte avgörande att domänen spårar dig.

Vår förlängning har tre tillstånd. Rött betyder Privacy Badger anser att detta område är en tracker, och har blockerat det. Gult betyder domänen tros vara både en tracker och nödvändig för driften av sidan, så Privacy Badger tillåter det men blockerar sina cookies. Grönt betyder att Privacy Badger anser att detta är indexoberoende. Du kan klicka på Privacy Badger ikonen i webbläsarens verktygsfält om du vill åsidosätta de automatiska inställningarna blockering. Eller så kan du bläddra i fred som Privacy Badger börjar hitta och äta upp webb trackers en efter en.

Förlängningen hemsida kan nås via Firefox installations länken nedan.

Installera Privacy Badger Extension för Mozilla Firefox [Electronic Frontier Foundation]

Installera Privacy Badger Extension för Google Chrome [Chrome Web Store] Obs: Bilden som visas här har ett exempel med alla tre “spårning nivå” färger som visas.

[Via Betanews]

10 miljarder låten säljs via Apples iTunes Store var Gissa saker att hända på det sättet av Johnny Cash.