bulk byta namn på verktyg är en lätt men kraftfull fil döpa verktyg

Det finns ingen anledning att nöja sig med alltför enkla fil döpa verktyg så länge Bulk Rename Tool är runt. Det är lätt, vansinnigt anpassningsbar, bärbart, och se till att göra processen kort med alla döpa uppgift du kasta på det.

Bulk Rename Tool är en stor bärbar ansökan (finns som en installerad version om du behöver snabbmeny integration) som spränger genom fil döpa uppgifter. Huvudpanelen är intimidatingly packad med växlar och variabler som du kan ändra, det är inte en ett-klick lösning på något sätt. Som sagt, när du får bekväm med gränssnittet det blixtsnabba och mycket flexibel. Ett tips som kommer att spara en enorm mängd frustrerande när du börjar: Se till att markera de filer du vill ändra i filen förhandsgranskningsfönstret (i det övre högra hörnet) annars kommer du inte att se förhandsvisningen och vann ‘t vet om de förändringar du gör i kontrollpanelen ger filnamnen du önskar.

Hit upp länken nedan för att läsa mer och ta en kopia, Bulk Rename Tool är gratis, endast Windows.

Bulk byta namn på verktyg

Wow gör detta prog ser rörigt, men om det är en fri parti Renamer då jag är i.

För OS X, försök Renamer.I har använt det i flera år och det fungerar bra!

http://renamer.com/

Jag håller med, det ser dauntingly rörigt … men jag älskar skiten ur det. När man vänjer sig det, det är så snabbt och det är så skönt att inte behöva gräva runt i menyer och liknande.

Jag har inte provat detta, men Kens Rename (http://myprogramspace.blogspot.com/2008/07/krename-multi-file-rename-tool-v0.html) är också fri och ser mindre rörigt (jag ve använda den på ett antal tillfällen och det fungerade ganska bra).

rörig – kontrollera … men jag föll bara kärlek.

Det finns amok exif sorterare alltför som är kraftfull …: D

Irfan View som är ett gratis lätt foto Resizer / manipulator gör samma saker förutom ett par fler trevliga funktioner.

Jag använder också Infranview för att byta namn som liksom olika bulk grafisk redigering och visning uppgifter. Det är betydligt mer mångsidig än Bulk Rename Tool. Jag hade inga problem att lära sig använda Infranview men BRT ser skrämmande.

A.F.5 (http://www.fauland.com/af5.htm) är ganska bra. fri och mindre rörigt

använt detta i åratal

Jag har använt denna Bulk Byt namn Utility (ej Tool) för år, jag får fortfarande lite förvirrad med det.

Det kan också läsa EXIF-data från JPG och döpa använda den info.

Java-baserade åtgärder verktyg kan också utföra mass döpa funktionalitet, är också gratis och mycket snabb, och ser mycket mindre hotfull. Men jag fortfarande kan ladda ner för en head-to-head jämförelse.

Finns det något similiar för unix-världen?

Detta är en av de shittiest UI jag någonsin sett i mitt liv.

gränssnittet är FUL!

prova wildrename; http: //www.cylog.org/utilities/wildrename.jsp

@ IRF, jag gillar prog du länkade till!

UI som att jag hellre byta namn på filer på Kommandotolken.

En mardröm av ett gränssnitt,. När du hittar rätt alternativ du kan döpa om filerna för hand.

@Tobiwan, Du kan prova pyrenamer (om du använder Ubuntu du behöver bara sudo apt-get install pyrenamer)

Lite för kraftfull, verkar det. Jag föredrar lupasrename2000 (http://rename.lupasfreeware.org/)

Jag använder pyRenamer under Linux … Det fungerar ganska bra, och har en förhandsvisning funktion så att du kan se dina ändringar innan du åta sig några ändringar …

Som Alton Brown skulle säga, det är en unitasker och jag tycker inte om unitaskers.

Jag använder den fria TCC / LE från JP programvara; http: //www.jpsoft.com/tccledes.htm

Det är en extremt mångsidig kommandoradsskal, med en rik uppsättning funktioner. Visst, det är overkill om allt du vill göra är byta namn på filer, men det kan göra en enorm mängd andra uppgifter, och jag använder den Manyu gånger om dagen. Jag har manus de flesta av mina vanliga uppgifter – mycket enklare än att lära sig Windows Scripting Host.

Dessutom kan det inte ta längre tid att lära sig TCC / LE än att räkna ut användargränssnittet Bulk Rename Tol. Att sak är upptagen!

Prova denna >> http://www.den4b.com/?x=products&product=renamer

Jag har använt detta i två år nu. It’snot rörigt, är gränssnittet enkelt och elegant. Har alla funktioner ovan programvara har och jag tror att det finns mer .. Dessutom använder jag detta i Ubuntu använder VIN, fungerar bra.

Jag är inte ute efter en ersättare för RenameMaster.

Jag använder FileMenu Tools, Det har fått många funktioner, 1of dem är “Advanced Renamer” och det gör detsamma och du kan Laso förändring förlängning i bulk.

Jag använder Den4b s ReNamer. Gör allt som Bulk Rename Tool gör, men trendigt-dvs. överlägsen GUI. Av alla döpa freewares jag stött på, är ReNamer förmodligen den enda med en vettig gränssnitt imo.

http://www.den4b.com/?x=products

Jag verkligen behöver hjälp Jag vill veta hur jag tar bort aero som blockerar min standard-gateway som jag hålla få dessa meddelanden vi inte kan logga in dig så snälla hjälp mig eftersom det är verkligen få mig ner

OK, kan gränssnittet ser rörigt, men när du leka med den lite för att se vad den gör, blir det mycket mer intuitivt än du kanske tror. Jag använder denna sak hela tiden. Kom bara ihåg att välja de filer du vill byta namn på först innan jiggering med ändringarna.

Oops, även kontrollera platsen för både en kort handledning och en manual.

Jag har använt Ant Renamer – http://www.antp.be/software/renamer/

Ganska enkelt och bra program.

En wondrful bit av gratisprogram som har alla samma funktioner men har en ren, logisk layout är Lupas Renamer.

Mycket bättre än så här conffusing röran.

http://rename.lupasfreeware.org/

Kan ge det ett försök, tack. Om det finns några regex nördar läsning, PFrank (http://www3.telus.net/pfrank/) är ett utmärkt parti döpa verktyg också.

Fastone – förutom att vara den bästa gratis bildvisare och redaktör – det finns också en fantastisk fil Renamer

Sång blå valar har fördjupning i tonal frekvensen för år och det finns ingen bekräftad förklaring till varför.