dekryptera och kopiera DVD-skivor till din hårddisk utan att rippa

Har du någonsin velat göra säkerhetskopior av dina DVD-skivor men ville inte bråka med förvirrande DVD krusning programvara? Idag kommer vi att titta på drop dead enkel metod för att dekryptera DVD-skivor i farten med DVD43 så att du enkelt kan kopiera dem till din hårddisk.

Obs: Tyvärr DVD43 körs bara på Windows 32-bitarssystem.

Installations

Ladda ner och installera DVD43. Du hittar installationen nedan.

När installationen är klar kan du blir ombedd att starta om datorn.

DVD43 körs i systemfältet vid start. När viloläge, är ikonen DVD43 gul med en rak ansikte.

Sätt din DVD i den optiska enheten. Medan DVD43 söker för krypteringsnycklar, kommer ikonen i systemfältet visas som en djävulsk smiley. Denna process tar vanligtvis bara några sekunder, men kan ibland ta längre tid.

DVD43 kommer att upptäcka skivan och försök ikonen systemet ska förvandlas till en grön smiley.

Nu är det bara bläddra DVD katalog och helt enkelt kopiera den Video TS-filen från DVD till hårddisken. Du kan hitta andra kataloger, såsom AUDIO_TS, men dessa mappar och filer kan ignoreras.

När det kopieras till hårddisken kan du spela upp den i din favorit mediaspelare. I VLC, välj Media> Öppna mapp och bläddra till VIDEO TS mappen.

Nu kan du njuta av hela DVD-upplevelse med menyer och extra funktioner.

Om du inte vill att DVD43 körs i systemfältet hela tiden, högerklicka på ikonen och välj Avsluta när du inte använder den.

Slutsats

Även om DVD43 kommer att fungera i de flesta fall kan det vara oförmögen att bryta nyare skydd när de initialt utsläppt. För dem med 64-bitars operativsystem, eller om du vill se hur man spelar VIDEO_TS-mappar i en del andra mediaspelare, du kanske vill ta en titt tidigare inlägg på Rippa en DVD till din hårddisk med hjälp av DVDFab HD Decrypter. Naturligtvis kan du också vända DVD-filer till en ISO samt.

Ladda ner DVD43

Jag har använt DVD43 år. Om du inte vill att den igång hela tiden, kör msconfig och ta ut den ur start. Sedan kan du bara köra den när du behöver den.

Den DVDFab 7 som är en uppdatering till DVD HD Decrytor körs på 64-bitars Windows 7.

Även jag använde DVD43 för år tills jag gick 64-bitars (och sedan till Windows 7). Det tog DVD43 ett tag att komma ikapp, och jag är glad att de gjorde. Under tiden fick jag brukade SlySoft s AnyDVD och AnyDVD-HD-produkter (HD-versionen dekrypterar HD och Blu-Ray, de är inte gratis och finns från http://www.slysoft.com). Jag använder dem i samband med 1ClickDVDCopy Pro.

Jag testade den nya DVD43 plug-in och sedan AnyDVD-HD på samma DVD och samma maskin (den andra decrypyer programvaran turn-off). Jag fann att 1ClickDVDCopy Pro med AnyDVD HD kopierade ca 10% snabbare än 1ClickDVDCopy Pro med DVD43 plug-in. Inte en big deal om du inte behöver HD / Blu-Ray.

För ett fritt icke-HD / Blu-Ray Decrypter är DVD43 top notch!

DVDFab har släppt en gratis komplett alternativ till DVD43 och AnyDVD. namnet är DVD nyckel, fungerar det på samma sätt som en bakgrund föraren att ta bort skyddet, men det fungerar för både DVD och Blu-ray, du kan ladda ner DVDFab pass nyckel för fri från, http: //bit.ly/dvdfab_passkey

DVD43 börjar bli gammal och inte fungerar bra med några nya skydd DVD Copy, även jag tror inte att det finns en 64bits version.

DVD43 har en 64-bitars plug in som bara fungerar med 1ClickDVDCopy (regelbunden och Pro versioner). 1ClickDVDCopy är det enda program som accepterar Decrypter plugins … ingen av de andra har denna förmåga … ännu.

Tack för tipset om DVDFab, Supermimai.

min vän hade en sak som såg ut som en flash-enhet, men det var lite större och med det han kunde hitta någon lösenord på vilken dator som helst, vad var det och var kan jag köpa en från

Det skulle vara bra att dina läsare om det datum då artikeln skrevs verkade högst upp på sidan i början av artikeln så att man inte skulle behöva bläddra till slutet för att ta reda på om eller inte den information som var aktuell.

Under 2009 Patricia Demauro satte världsrekord för längsta köras på ett craps bord genom att rulla en fantastisk 154 vinnande rullar i en rad, är sannolikheten för att rulla så många vinnande rullar i rad är ungefär en på 1560 miljarder.