desktop kul: alien anpassning set

Är du ett fan av klassiska utlänningar och ufon? Då var beredd på att lägga av denna värld inställning till skrivbordet och förbereda den för överhängande invasion med vår Alien anpassning set.

Obs: Klicka på bilden för att se bilden i full storlek, dessa tapeter varierar i storlek så att du kan behöva beskära, sträcka, eller placera dem på en färgad bakgrund för att bäst matcha dem till skärmens upplösning.

Den ursprungliga storleken för första tapeten nedan är 1024 * 768 pixlar, men det kan lätt placeras på en större matchande färg bakgrunden för att passa bildskärmens upplösning.

Obs! För att anpassa ikonen setup på din Windows 7 och Vista-system se vår artikel här. Använda Windows XP? Vi har dig täckt här.

Scificons

* ICO, PNG, and.icns format

Obs: Finns i enskilda förpackningar ikon format (i.e..png-format, etc.).

Ladda ner

cristal Aliens

bara * Ico format

Ladda ner

Alien Icon Pack

* Ico-format, har också bonus uppsättning bakgrunds ingår!

Obs: Detta är vad de två bonus tapeter ser ut … det första är 1024 * 768 pixlar i storlek, medan den andra är 1600 * 1200 pixlar.

Ladda ner

Flygande tefat

* ICO, PNG, and.icns format

Ladda ner

Prexx Uppgradering 2,0

bara * .png-format

Ladda ner

8 bitars främmande ikoner

* .png And.gif format

Ladda ner

Obs! För att hantera typsnitt på din Windows 7, Vista, och XP-system se vår artikel här.

Alienation

* Inkluderar två typsnitt

Ladda ner

Utomjording

Ladda ner

Martian Hull Märkningar

* Inkluderar två typsnitt

Obs: Detta typsnitt innehåller endast små bokstäver A – Z.

Ladda ner

För fler bra sätt att anpassa datorn vara säker på att titta igenom vår Desktop Fun avsnitt.

fin samling

HÄFTIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag älskar främlingar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Även om det anses allmänt att alla kalikå färgade katter är kvinnor, kan både manliga och kvinnliga katter har färgningen (men utanför sällsynta mutationer det inte visas hos män och oftast gör dem sterila i processen).