desktop kul: den öppna motorvägen tapetkollektion serie 1

Motorvägar och vägar ansluter oss till varandra hela vår värld och kan ta oss platser som vi aldrig har gått före. Nu kan du ströva vägarna från bekvämligheten av ditt eget skrivbord med den första i vår serie av Open Highway tapetkollektioner.

Obs: Klicka på bilden för att se bilden i full storlek, dessa tapeter varierar i storlek så att du kan behöva beskära, sträcka, eller placera dem på en färgad bakgrund för att bäst matcha dem till skärmens upplösning.

Desktop Fun: The Open Highway tapetkollektion Series 2

För mer stora tapeter se till att leta igenom våra fantastiska samlingar i Desktop Fun avsnittet.

Fina fynd!

Tack, Asian Angel – Jag tog de flesta av dessa att lägga till min ständigt föränderliga stor-skärmen. Windows 7 gör det så lätt …

några av dessa ser ännu bättre omvandlas till svartvitt

Wow, thx!

cooooooooooooooooollllllllllllllll

verkligen haft dessa bilder, vackra, tack för att dela,. Arlene

Härliga bilder! De påminner mig lite när min familj som används för att ta drivande semester över hela USA i vår gamla husbil. Min säng var över hytten, och min syster och jag skulle tillbringa timmar där uppe, titta på vägen framåt och checka ut registreringsskyltar för att se om vi kunde “samla” alla femtio stater innan semestern slut.

Goda minnen, de, tack för att ge mig flera vackra sätt att föra dem tillbaka.

Awsome bilder! Luv dem. Gör mig vill resa. Tack

Mycket fin samling. Tack Asian Angel 🙂

varför kan jag inte få en bakgrundsbild att arbeta på min Tosshiba bärbara dator?

Minecraft behöver denna !!!!!

Absolut lysande – tack!

Tack!

varm

O my! Jag älskar dessa bilder! Så trevligt!

Где это?

awesome bilder. Jag ser aldrig denna pics

Tack Asian Angel. Tack vare er, mer än någon annan en källa, är min skrivbordsbakgrund samling nu över 2000. En del av dessa är fantastiska och resten bara utmärkt.

@ John3347 – Du är hjärtligt välkomna! Och tack för en sådan underbar komplimang! ^ _ ^ Jag kommer definitivt att fortsätta att försöka mitt bästa för att dela stora nya kollektioner varje helg. ^ _ ^

En “fartygets anbud” är en liten båt (eller en större fartyg) används för att serva eller stödja andra båtar eller fartyg, typiskt transporten av människor och varor till fartyget i fråga från land eller ett annat fartyg.