desktop kul: halo tapetkollektion [bonus upplagan]

Den Convenant besatthet med Fore teknik och deras efterföljande försök att utrota mänskligheten skapat ett krig som har härjat över Vintergatan och därefter. Nu kan du ta striden med konventionen direkt till ditt skrivbord med vår Halo tapetkollektion.

Obs: Klicka på bilden för att se bilden i full storlek, dessa tapeter varierar i storlek så att du kan behöva beskära, sträcka, eller placera dem på en färgad bakgrund för att bäst matcha dem till skärmens upplösning.

Nu när du har en fantastisk uppsättning av tapeter för skrivbordet, varför inte lägga en perfekt touch med Halo ikon förpackningar och teckensnitt?

Desktop Fun: Halo anpassning Set

För mer stora tapeter se till att leta igenom våra fantastiska samlingar i Desktop Fun avsnittet.

för något lite mer egen, om likhet med mig du äger spelet ta en skärmdump med dina vänner, ställde eller på annat sätt och det gör för en stor 1680 x 1080 tapeter eller vad res är för 1080i

Wow, har detta spel en häpnadsväckande konststil.

Den perforerade metallskärm inne i glas mikrovågsugnen dörren är speciellt utformad så att ljus (som har en kort våglängd) kan passera genom de små hålen men mikrovågsstrålning (som har en längre våglängd) kan inte.