desktop kul: hästar tapetkollektion serie 1

Hästar förkroppsligar en känsla av frihet och har en majestätisk elegans alla sina egna. Om du älskar skönheten av hästar sedan redo att springa fritt med besättningen i den första av våra hästar tapetkollektioner.

Obs: Klicka på bilden för att se bilden i full storlek, dessa tapeter varierar i storlek så att du kan behöva beskära, sträcka, eller placera dem på en färgad bakgrund för att bäst matcha dem till skärmens upplösning.

Desktop Fun: Hästar tapetkollektion Series 2

För mer stora tapeter se till att leta igenom våra fantastiska samlingar i Desktop Fun avsnittet.

Dessa tapeter du har haft de senaste månaderna är stora. Tack!

Tack för att samla dessa vackra häst tema skrivbordsunderlägg. Jag har bloggat om detta inlägg för mina läsare. Coola saker! Jag tycker alltid dina tips.

Vackra tapeter!

Några trevliga bilder – och några stora nog för 24 “eller mer. Väntar på mer …

Dessa är underbara, men av någon anledning nu 70-talet låten “Wildfire” rullar runt i mitt huvud.

alla av dem var stor. Jag gillade dem mycket

Vackra foton, använder jag några av dem

Jag älskade dem alla men branden en jag tror det var lite mycket och ful

mycket goooooooooooooooooooooooood maj frends.

Fantastisk tack, jag älskar min horsies

Enligt Pixar, fanns en jättestor 1,484,437 små leksaks apor spills ut ur Barrel o ‘Monkeys i öppningssekvensen av Toy Story 3.