desktop kul: sweets-n-behandlar tapetkollektion

De flesta människor älskar att ha en bit av glass, godis, eller bakade behandlar på tillfälle att tillfredsställa sina söta tand. Nu kan du ta dessa sockersug ett steg längre och fylla ditt skrivbord med massor av sötsliskig godhet från vår Sweets-n-Behandlar tapetkollektion.

Obs: Klicka på bilden för att se bilden i full storlek, dessa tapeter varierar i storlek så att du kan behöva beskära, sträcka, eller placera dem på en färgad bakgrund för att bäst matcha dem till skärmens upplösning.

För mer stora tapeter se till att leta igenom våra fantastiska samlingar i Desktop Fun avsnittet.

vad en härlig samling !! (Också tack för att tortera mig eftersom det är Ramadan och jag är fasta x))

man im verkligen jagas. Dessa färgrika sötsaker verkar säga mig Hey! titta på oss vi r så vackra saftiga smaskiga smaskiga smaskiga im kommer att sparka mig ut på denna sida som im fasta

Det är så snällt av dig: D

Lol, vad en fruktig samling.

Yam yam !!! 😉

Mannen du gjort mig hungrig och im fasta också … .yummmm

Min söta tand verkar nu upp. Vad en välsmakande samling!

Ljuv!

Man … som ser läcker. Du verkligen testa de av oss som är fasta. Haha

Jordgubbar och glass och choklad med godis hjärta … jag kan inte motstå. Älskar denna samling!

Jag … Jag … jag vill bara smak em, dude

yum !!!!!!

Kathy Najimy, mest känd för sin roll som syster Mary Patrick i Sister Act och som häxan Mary Sanderson i Hokus Pokus, är också en röst för Peggy Hill på King of the Hill.