desktop kul: tacksägelsedag 2012 tapetkollektion [bonus upplagan]

Thanksgiving Day är nästan här och vi har precis vad du behöver för att sätta stämningen på skrivbordet som en förberedelse för den kommande högtiden. Organisera den perfekta bankett på skrivbordet med vår Thanksgiving Day 2012 tapetkollektion.

Obs: Klicka på bilden för att se bilden i full storlek, dessa tapeter varierar i storlek så att du kan behöva beskära, sträcka, eller placera dem på en färgad bakgrund för att bäst matcha dem till skärmens upplösning.

Desktop Fun: tacksägelsedagen tapetkollektion [Bonus Edition]

Desktop Fun: Thanksgiving Day och hösten Tema Icon Packs

Desktop Fun: Tacksägelsedagen teckensnitt

För mer stora tapeter se till att leta igenom våra fantastiska samlingar i Desktop Fun avsnittet.

Kan inte klandra dig den här gången, AA – jag redan hade alla dessa i min tacksägelse mapp. Jag kan fortfarande använda mer jul, men …

@Ushindi – Det kommer definitivt att nya “Jul och nyårs tapeter kommer nästa månad. ~ _ ^

Lagen om Hobson-Jobson, uppkallad efter Hobson-Jobson historiska lexikon författad av Henry Yule och Arthur C. Burnell i slutet av 19-talet, är ett språkligt fenomen beskriver fonologiska förändring av vilka lånord från främmande språk blir nya ord med samma mening i deras värdlandets språk, exempel på detta är den spanska “cucaracha” bli “kackerlacka” på engelska och den engelska “rida coat” bli “redingote” på franska.