en annan bra påminnelse om varför du bör vara försiktig med Facebook applikationer

Scammers slutar aldrig letar efter en vinkel för att lura dig att installera oseriösa ansökningar och använder du hjälpa till att sprida dem till andra människor. Den senaste att träffa Facebook retar folk med möjlighet att se vem som har kikat sina profiler.

Detta är det budskap som folk ser i förhållande till skurk ansökan

OMG OMG OMG … Jag kan inte tro det faktiskt fungerar! Nu kan du verkligen kan se som tittade på din profil! på [Länk]

Nu kanske du undrar hur framgångsrik denna oseriösa ansökan har varit. Bild detta i minnet …

Från blogginlägget: Någonsin undrat hur många människor faller för en bluff så här? Tja, kan siffrorna vara chockerande. Denna ström kampanjen använder en mängd olika länkar – men via bit.ly kan vi se att åtminstone en av dem redan har lurat nästan 60.000 personer i klicka.

Chansen att veta vem som har tittat på din profil kan vara riktigt lockande och det är precis hur bedragare få människor. Finns det något bättre sätt att använda än lovande något som så många människor vill? Om du bestämmer dig för att installera ett program försäkra sig om att det är pålitlig. Kom ihåg det gamla talesättet om något “Klingande för bra för att vara sant …”

För fullständig information om den senaste skurk ansökan vara noga med att läsa igenom hela blogginlägg länkad nedan. Och om du känner någon som tenderar att vara vårdslös med Facebook applikationer sedan skicka dem länken!

Foto av nakedsecurity (Sophos Blog).

Kan du verkligen se som tittade på din Facebook-profil? Skurk ansökan sprider viralt [via Lifehacker]

Det är därför facebook är en enda röra: D

Jag tror att det är lustiga att en Google Ad dök upp efter denna artikel med titeln, “som tittade din profil? Siscover Vem sökte efter dig, gick till din profil, och hur många gånger.

Jag hoppas att människor blir medvetna om dessa typer av rouge program och leva sina liv ut utanför Facebook.

Människor som är dum nog att exponera hela sitt liv på “sociala nätverk” platser, förtjänar alla de problem som exponering för dem!

Webben är fylld av lowlifes och bottenlevande rovdjur, och de som missbrukar människors förtroende för sin egen makt och girighet (såsom försäljning av abonnent information till 3: e part mot en avgift), är inte bättre än brottslingar som stjäl din identitet eller plånbok! De tror att helt enkelt låta bli någon skada eller förstöra de orsakar anständiga människor genom att göra så, frikänner dem för delaktighet i fördärv detta förtroende!

Allvarligt, frestande? Jag menar, vem ser min profil, är att något ska jag ge en f * om?

“Människor som är dum nog att exponera hela sitt liv på” sociala nätverk “platser, förtjänar alla de problem som exponering för dem!”

Det gör ungefär lika mycket känsla som “Flickor som bär minimala kläder förtjänar att bli våldtagen”, är det dumt att lägga så mycket information där ute? Säker. Betyder det att de förtjänar att vara ett offer för en rimfrost för det? Hell nej,. Löjligt.

bara fick fastnat av detta virus inrätta själv, någon psoting länkar på min vägg och profil som orsakade stor uppståndelse i mitt hushåll

jag bara d ativated mitt FB konto som ett resultat av detta nonsens, om FB kan inte skydda min personliga information och visa mig respekt för mitt goda namn då de inte förtjänar mitt konto!

Facebook har annonser?!?!?

Bra ol ‘Adblock slutar aldrig att göra mig att le att se den högra sidan på Facebook tomt 🙂

Adblock? Hur får jag det och använda det?

mycket funlarious

jag inte exact65loy falla för det im bara iquisitive

Mount Everest är det högsta berget av höjd över havet, men det högsta berget genom total höjd från basen till toppen är, när underdelen anses, Mauna Kea i Hawaii.