ett perfekt exempel på varför du aldrig någonsin köpa en begagnad tangentbord [humoristisk bild]

Bara gå och köpa ett nytt tangentbord … om du inte är i masochistisk självplågeri eller liknande sysselsättningar …

Obs: Om du har mage för det, kan du se den i full storlek version av bilden här.

Jag kommer aldrig att köpa en begagnad tangentbord någonsin igen. [Via Reddit Teknisk Support Gore]

Utan backstory, är det misslyckas.

Kan vara en perfekt tangentbord värt en uppsättning handskar billiga och vissa vinklad fett. Nu, om det köptes utan nycklar, det är allt på köparen.

Hur vet du vilken typ av smuts är på (eller inbäddade) i det tangentbord? Hur vet du den tidigare ägaren inte använda den i andra “smutsiga” sätt?

HALLÅ?! Jag vet inte om dig, men rengöringskroppsvätskor från ett tangentbord är inte min uppfattning om ett bra värde, även om det var gratis.

DET ÄR SOM ANVÄNDS underkläder!

Mjäll flingor, fallna hår och ost chips,. Denna typ av saker är alltid vanligt i stationära tangentbord och jag erkänna att min stationära tangentbord har alla dessa saker under tangenterna!

Japp, och när du träffar alt + tab en kyckling ben batonger dig i ögonbrynet

@Martin, För mig var det en tandpetare.

@Martin & Keith – Antingen det eller några nyligen utvecklats livsform aldrig tidigare sett på planeten jorden kryper ut ur tangentbordet och väser på dig “Aliens stil” innan du hoppar (? Slithering) ner till golvet och gömmer sig någonstans under skrivbordet … ~ _ ^

Talar av erfarenhet: De ost puffar / ostbågar / cheetos kan tvinga en person att köpa en ny beyboard.

Vad är ett bra sätt att rengöra ett tangentbord? Mine behöver rengöras men hur i hela friden får man in i sprickor eller under nyckel knappar

1 till Asian Angel … men jag tror att det skulle krypa in i en av dessa fruktansvärt smutsiga datortorn HTG alltid fotografiskt dela med oss. 😉

4/10, inte imponerad. Jag har sett och rengöras värre.

Jag är imponerad – Jag har inte sett och rengöras värre.

Egentligen demontera den och placera den i en diskmaskin fungerar bra, bara se till att det är helt torrt innan du sätter tillbaka det tillsammans, gjorde det misstaget!

Jag köpte flera begagnade tangentbord av samma modell. Bärgats för delar till reparation gruvan.

Endast en komplett Viking hjälm någonsin har återhämtat sig och det inte har vingar eller horn (smyckningar sätta på Viking hjälmar för teaterföreställningar hundratals år senare).