frågar HTG: Android-versioner, samtidig hörlurar och högtalare ljud och ipad fil lastning

Varje vecka vi doppa i våra läsare postsäck för att besvara dina akuta tech frågor. Den här veckan tar vi en titt på hur du kontrollerar Android-version, använd högtalaren och hörlursuttaget samtidigt och ladda filer på din iPad.

Kära How-To Geek

Jag känner att jag ska skickas tillbaka till nybörjare skola för att ens behöva be detta, men jag kan inte (för livet av mig!) Räkna ut vilken version av Android OS jag har. Jag läste alla dessa applikations recensioner som säger 1.6+ eller så men jag har ingen aning om det inkluderar mig. Hur kan jag kontrollera?

vänliga hälsningar

Version Nyfiken i Vermont

Käre Version Nyfiken

Var inte hård mot dig själv, är alla en nybörjare någon gång och i allt större utsträckning i mikrokosmiska sätt som tekniken förändras snabbt (Android endast släpptes 2008 efter alla). För att kontrollera ditt versionsnummer måste du öppna din ansökan lista (vanligen accessibly genom att trycka på programikonen finns på hamnen i de flesta hem skärms). När du har dragit upp programmets huvudlistan gå till Inställningar -> Om telefonen. I avsnittet Om telefonen hittar du en mängd olika statistik om din telefon, inklusive under Android-version, OS version för din telefon. När det gäller test telefonen kan du se den aktuella OS-versionen är 2.3.3.

Kära How-To Geek

Finns det något sätt att få både högtalarutgång och hörlursuttaget samtidigt aktiv? När jag ansluter hörlurarna på min dator det tystnar automatiskt externa högtalare. Vad händer om jag vill använda dem båda på en gång (två uppsättningar av högtalare)? Hjälp!

Alla portar framåt i Pennsylvania

Kära Alla portar

Vi hade aldrig försökt att använda både ljudportar samtidigt innan så det tog lite mixtrande att ta reda på om det var möjligt utan några tunga hårdvara / mjukvara hacking. Använda standard Windows-drivrutiner (vi testade allt på en Windows 7 maskin) kunde vi inte tvinga hörlursuttaget och ljudutgång på baksidan av datorn för att producera ljud samtidigt.

När vi laddade upp drivrutinerna för ljudkortet dock (i stället för att använda standard Windows-drivrutiner) kunde vi få tillgång till en mer detaljerad kontrollpanel. Vår dator hade en Realtek ljudkort inbyggd i moderkortet (en ganska vanlig inställning). När du har installerat Realtek drivrutiner och öppna Realtek kontrollpanel vi kunde ange (i det här fallet genom att klicka på en visuell diagram över tillgängliga portar) vad hörlursuttaget skulle göra. Vi bytte det från “Headphone” till “Front Speaker Out”. Efter att både den andra uppsättningen av högtalare vi ansluten till hörlursuttaget och de primära högtalarna pumpas ut samma ljud. En snabb Google-sökning visade att många andra tillverkare ljudkort ger en liknande förbättrad panel förarkontroll.

Om du är osäker på vad moderkort / ljudkort du har, rekommenderar vi att använda SIW att ta reda på. När du har den specifika modellen för moderkortet och / eller ljudkortet kan du sedan söka efter lämpliga drivrutiner.

Kära How-To Geek

Jag vann nyligen en iPad på ett företag picknick. Jag är en komplett newb när det gäller något Mac-relaterade och jag har aldrig ägt någon iOS-enhet innan. Jag hitta mig förbryllad den enklaste uppgiften: lastning filer på den jävla sak! Jag förstår inte? Varför kan jag inte montera iPad som en USB-enhet och bara kopiera över filmer och bilder jag vill sätta på den?

Jag sökte Google men så många av de svar jag hittade var för komplexa saker som att kopiera filer mellan iPad. Jag antar att alla som har en iPad redan vet hur man får filer på det!

Fileless i Fresno

käre Fileless

Inte mår dåligt. Få filer på iOS-enheter är helt motsägande. För andra enheter, som Android-telefoner och surfplattor, du kan bara kopiera de filer du vill använda över till SD-kortet. Apple håller en ganska snäv regeringstid på allt, inklusive hur filer lastas på sina enheter. I stället för att montera den enhet som du behöver för att ladda filer via iTunes.

Ladda upp iTunes, bifoga din iPad med synkkabeln, och klicka sedan på den (du hittar den under Enheter i den vänstra navigerings kolumnen). Där hittar du en navigeringsfältet längst upp i rutan med sånt Sammanfattning Info, appar, etc. Du kan dra och släppa och / eller välj en mapp för att synkronisera under avsnitten för filmer, musik och foton. För andra filer måste du ange själva programmet under appmenyn. Klicka på Apps rulla ned till botten av fönstret. Här hittar du alla appar du har på din iPad som accepterar externa filer. I skärmbilden ovan kan du se filer som har synkroniserats med dokumentet tittaren Stanza. Du kan dra och släppa filer i fillistan eller klicka på knappen Lägg till för att lägga till dem med hjälp av Utforskaren.

Har en pressning tech fråga? Skjuta oss ett mail på ask@howtogeek.com och vi ska göra vårt bästa för att svara på det.

För iPad killen, faktiskt lägga filer på det (förutom musik, bilder, etc.) måste du jailbreaka den, en form av intrång i det. Då behöver du ett program som kan visa iPad rotfilsystemet, rekommenderar jag iPhone Explorer för USB och WinSCP för WiFi [WinSCP använder secure shell, måste du installera Openssh från Cydia (ett program som du får efter jailbreaking)]

Hur gör jag bygga en offline version av Minecraft i Flash

För att spela via högtalare och hörlurar samtidigt, varför inte bara avmarkera “Mute bakre utgången enheten när hörlurar anslutna” -knappen?

http://localhostr.com/files/n7A7G9k/capture.png

Hej! Jag heter HAR truble MED YOUTUNE Filmerna VANA belastning;. ÄVEN VARFÖR FREESLOT säger att jag har inte Java NÄR JAG laddade den 3 TIME, THANK YOU kan du hjälpa

Till alla portar, varför inte du bara gå ner till närmaste elektronikaffär och köpa en 3,5 mm dubbel ljudadapter. Dessa är gjorda i deras miljoner för 2 personer att lyssna på ljudet i hörlurar, eller i ditt fall kan du ansluta 2 högtalarsystem i Det kommer att kosta en dollar,.! Ibland är inte den enklaste lösningen är töntig och vi måste tänka inuti torget: D

Hur lång tid kan det ta för min att få min fråga (skicka till e-post) skulle besvaras? Eller kan det ta mycket lång tid … Jag har två öppna frågor och en är verkligen viktigt. Finns det ett annat ställe där jag kan be om hjälp? (Jag vet inte om jag får ställa frågan själv här …)

Hur komplicerad och riskfylld är “Jailbbreaking” process som beskrivs ovan.

Jag är fortfarande diskuterar vilken tablett för att få.

len

Kommer HTG att publicera några artiklar om användningen av och program för, den nya Android tabletter, som min ASUS Transformer? Jag äger inte en Android mobiltelefon och jag redan bli förvirrad vilka program som eventuellt kan fungera för antingen / eller mobiltelefoner och Tablet PC.

Hey; ghjnkm

Vad innebär jailbreaking involvera och är det riskabelt? (Till IPad, menar jag.

Tack

Len

Du behöver inte att jailbreaka din iPad att lägga filer på den, och inte heller behöver du tjuder det till iTunes.

De flesta iPad appar som är användbara med användare levererade filer som e-böcker, PDF, kalkylblad och etc, antingen kommer att ha en inbyggd WiFi-server eller har kompatibilitet med en extern trådlös server som Dropbox. Vissa kommer att ge en länk till en nedladdningsbar server, oftast gratis, för användning på Mac och PC.

iOS-enheter är utformade för att användas trådlöst antingen via en WiFi-nätverk eller ett telefonnät. Den nya användaren bör absolut inte att fängelse-breaking, men bör överväga att investera i en trådlös router och köpa en grundläggande lärobok om iPads.

Jali-breaking ger tillgång till “systemet” filer och tillåter viss användaranpassning. Det är riskabelt för nybörjare och bör inte försöka. Det är inte nödvändigt för filöverföring vanliga.

Hej, Är det någon som vet hur man sätter en av mina egna SMS-varningar på en HTC Wildfire inklusive hur man laddar ner det, fick jag höra att det inte kunde göras. Orsaken är den förvalda på löpeld är att korta och jag hålla saknas dem. Vänliga Hälsningar.

Glömma att använda iTunes för att flytta filer till iPad, FTP hela vägen!

Thomas Jefferson och John Adams var de enda män som undertecknade förklaringen av självständighet och gick sedan vidare till att bli president i USA.