frågar HTG: att välja filer för backup, använda din skanner som en kopiator, och konfigurera ipad som en andra bildskärm

En gång i veckan vi samla ihop några av de läsare e-post som kommer översvämningar i Ask HTG inkorgen och dela dem med större läsekrets. Idag vi ser vilka filer du ska säkerhetskopiera med hjälp av skannern som kopiator och använda iPad som en sekundär bildskärm.

Kära How-To Geek

Jag förstår konceptet för att säkerhetskopiera filer och vikten av att ha en dubblett fil om något händer med min original, men jag är inte så tydlig på exakt vilka filer jag ska vara säkerhetskopiera? Saker som familjefoton och deklarationer verkar självklart, men det finns så mycket andra saker på datorn! Visst en del av det måste backas upp till, eller hur?

vänliga hälsningar

backup Förvirrad

Käre Backup Förvirrad

Du är inte ensam i din förvirring. Kopiera innehållet i / Mina dokument / mapp verkar vara en självklar start, men inte många människor förstår vad bitar utanför den mappen ska säkerhetskopieras. Det finns alla möjliga andra saker som du kan säkerhetskopiera, som programinställningar i / AppData / dina e-filer om du använder en lokal e-postklient, och mer. Kolla in vår guide till vilka filer du ska säkerhetskopiera här.

Kära How-To Geek

Jag är en Windows-användare med en Canon LiDE 110 scanner. Den har ett gäng knappar på det som PDF, kopiera och e-post, men de gör ingenting. Saken är, skannern fungerar bra. Jag inkopplad det den dagen jag köpte den, Windows upptäckt det, och jag kan skanna från bildprogram, etc. Jag skulle verkligen vilja använda min scanner, i kombination med min laserskrivare, som ett slags sydde ihop allt-i- en skrivare / kopiator. Hur kan jag få Kopiera knappen för att verkligen kopiera? Eller, om jag kan inte, hur kan jag ställa in så att jag kan trycka på en virtuell knapp i Windows göra kopior?

vänliga hälsningar

kopia Craving

Käre Kopiera Craving

Det är alltid bra när läsarna inkluderar extra (och viktiga) detaljer i sin e-post till oss. Din andra meningen rensar verkligen saker. Även om du har anslutit i skannern och Windows upptäckt det utan problem (Windows har blivit allt bättre på detta under åren) det sannolikt installeras relativt generiska drivrutiner och ingen ytterligare programvara. Detta innebär att du har drivrutiner för att skannern men inte de extra tillägg som gör knapparna utföra sin magi.

Nästan varje scanner på marknaden har någon form av programpaketet med den (eller har ett paket tillgängliga från tillverkarens hemsida) som innehåller en enkel kopieringsfunktion. När det gäller din skanner det finns även en kopieringsknappen. Hit upp webbplats Canon, söka efter specifika skrivarmodellen och sedan hämta och installera både den officiella och uppdaterade drivrutiner samt add-on programvara. Canons scanner programvara kallas MP Navigator EX-gång du installerar det du kommer att ha tillgång till både hård- och mjukvaruknappar för kopiering. Om du växla “börja skanna på knapptryckning” funktionen, så länge programmet är igång, trycker på knappen kommer automatiskt att utföra standardåtgärden för den knappen baserat på dina inställningar.

Kära How-To Geek

Jag reser mycket med både en lätt bärbar dator och en iPad. Det vore häftigt om jag kunde använda iPad som en sekundär bildskärm … Jag vet inte riktigt räknar med att använda den för alla tunga lyft eller något, men om jag ens kunde bara sätta IM fönster och sekundära dokument på det, det skulle vara häftigt. Finns det someway att uppnå detta?

vänliga hälsningar

Dubbla bildskärmar Dreaming

Kära Dubbla bildskärmar

Inte bara är det ett sätt att uppnå vad du vill göra, men det är super lätt när man har de rätta verktygen. Vi rekommenderar att du använder Air Video, en av de första och mest robusta skärmdelning program för iPad. Vi detalj hur man installerar och konfigurerar det i den här guiden här. Det tar bara några minuter att sätta upp och kommer du att gunga din iPad som en andra bildskärm överallt. Här är en extra tips för dig: gångjärn akryl display stafflier (den typ som du vill använda för att stötta upp en liten bit av konstverk) bara kostar några dollar och fungerar bra för stötta en iPad för användning som en sekundär bildskärm.

Jag har använt ett gratis program som heter Nico Kopieringsmaskin från http://www.nicocuppen.com/products/photocopier.html;in det förflutna … det är uppdaterats ganska många gånger eftersom jag har senast använde det, men det skulle göra vad du vill: Skanna en hel 8 1/2 x 11 sida och ger en utsignal till din skrivare.

De högsta dörrar i världen hör till NASA: s Vehicle Assembly Building vid Kennedy Space Center-varje dörr är 456 fot hög, eller över 25% högre än Frihetsgudinnan.