frågar HTG: försvinnande batteri meter, reparation VirtualBox och spinning ner hårddiskar

Varje vecka vi doppa i vår postsäck för att besvara dina akuta tech frågor. Den här veckan ska vi hitta din förlorade batterimätaren, reparera din trasiga VirtualBox installera och hur och varför du vill centrifugera ner dina hårddiskar.

Kära How-To Geek

Vid något tillfälle under den senaste månaden batterimätaren försvann från systemfältet på min Windows 7 laptop. Jag har jagat efter ett sätt att slå på den igen, men jag har inte haft någon lycka till! På varje laptop har jag någonsin ägt mätaren har just varit där. Detta är första gången jag har haft att faktiskt lokalisera inställningen och slå på den.

Uppriktigt; Missing Meter i Mississippi

Den skyldige är nästan alltid en frånkoppling mellan hur datorn ser batteristatus och hur batteristatus faktiskt är. För att testa om din Windows 7 dator detekterar batteriet på rätt sätt, gå till Kontrollpanelen -> Alla objekt på Kontrollpanelen -> Ikoner meddelandefältet. Leta efter Power posten. Om av någon slumpen det blev avstängd av misstag, kommer det att säga Av men du kommer att kunna växla tillbaka på. Om det står Av men knäleds är nedtonad och du kan inte ändra det måste du stänga av datorn, fysiskt avlägsna batteri för bärbar dator, sätt i batteriet igen, och sedan starta om. Batteriikonen ska visas igen automatiskt (om inte, återvänder till meddelandesektionen och växla tillbaka på).

Kära How-To Geek

Förra veckan hade jag beslutat att flytta mina VirtualBox hårddiskar från en liten intern enhet till en större jag hade just installerat. Jag trodde att jag höll på att verkligen smart att flytta VDI och tillhörande filer och sedan redigera XML-fil i mappen VirtualBox. Jag försökte bara att kopiera alla filer fram och tillbaka XML-filen till det tidigare tillståndet, men nu VirtualBox insisterar alla enheter saknas. Hur kan jag få min VirtualBox driver drift igen?

Uppriktigt; VirtualBoxing i Vermont

Det låter som det som hände var att du eldas upp VirtualBox efter felaktig flytta / redigera och utflippad eftersom det hade två virtuella hårddiskar med identiska ID (den ursprungliga VDI som inte längre existerade och nya VDI). Här är vad du behöver göra för att få tillbaka saker i ordning. Först läsa vår handledning för att korrekt flytta VirtualBox diskar. Det kommer att visa dig det korrekta sättet att flytta dem i framtiden och få dig att skynda på en hel del av villkoren i samband med rörliga enheter.

När du har läst över det, brand upp VirtualBox. Per din bokstav du har lagt VDI filer tillbaka där de var ursprungligen och redigerat XML-fil för att matcha. Således få saker tillbaka i ordning är ganska rakt framåt. I VirtualBox navigera till Arkiv -> Virtual Media Manager. Inom Virtual Media Manager på Lägg till. Navigera till din VDI-fil och lägga till bilden. Gå tillbaka till huvud GUI. Högerklicka på den virtuella maskinen som du vill reparera och klicka på Inställningar. I inställningarna väljer hårddiskar och klicka sedan på Lägg till. Välj samma VDI du lagt i den virtuella Media Manager. Klicka på OK och starta om din virtuella maskin för att komma åt nya (tekniskt gamla) bildfil.

Dear hård körning

Först, inte betona om situationen. Hårddiskar är hållbara och konstruerade för att arbeta för tusentals timmar i maskiner som inte är tenderade av hårdvara experter.

För det andra, om du väljer att snurra ner enheten är beroende av en hel del faktorer och innebär avvägningar vid varje steg. Mest makt intensiv verksamhet enheten åtar snurrar upp (när enheten är spunnet upp det till stor del en enkel affär för att hålla enheten snurrar på sina lager). Spinn upp är också den tid då enheten är mest benägna att misslyckas. Vi pratar statist benägna här, inte korsa fingrarna och be varje gång du startar datorn benägen-oroa dig inte! Alternativt kan du aldrig snurra enheterna ned och de kommer att snurra på sin fullvarv från första spin fram datorn stängs av.

Windows tillåter inte drive-by-drive anpassning av driv tomgång och spinn ner egenskaper, tyvärr. Inte desto mindre kan du säkert ställa in alla enheter för att snurra ner efter X antal minuters aktivitet utan mycket oro. På en Windows 7-system i regelbunden användning i vårt kontor, till exempel, vi har enheterna satt att snurra ner efter 30 minuters inaktivitet. OS-enheten är aldrig inaktiv i 30 minuter och det aldrig snurrar ner. Maskinen har ytterligare tre enheter inuti. Den ena är en virtuellt minne och nås tillräckligt under arbetsdagen som det också aldrig snurrar ner. De två sista enheterna är data lagringsenheter som snurrar ner när de inte aktivt skrivs till (inga program körs av dessa skivor och endast när man läser eller skriver data som är effektivt i “djupförvaring” är de aktiva). Det är en bra kompromiss eftersom vi spara pengar och minska temperaturen inuti höljet genom att inte köra dessa två lagringsenheter hela tiden men OS och virtuellt minne vara aktiv. Du kan ändra inställningarna genom att gå till Kontrollpanelen -> System och säkerhet -> Energialternativ -> Redigera schemainställningar. Gå till avancerade inställningar -> Hårddisk och ställa in spin ned tid (eller ändra det aldrig om du föredrar att hålla saker spinning hela tiden).

Allt detta sagt, inte betona om det. Du är inte drastiskt förändra livslängden på dina enheter genom att anpassa saker i en riktning eller den andra. Se till att din data säkerhetskopieras och spara el genom att snurra ner de sekundära diskar.

Har en fråga? Skjuta oss ett mail på ask@howtogeek.com och vi ska göra vårt bästa för att svara på det.

Gör den här inställningen för spinning ner enheter i Win7 arbete för externa USB-hårddiskar, alltför? Vad om Solid State Drives (inre)?

SSD inte snurra alls.

SSD gör noy spinn, därför att de inte kan snurra down.USB enheter är i huvudsak desamma som intern HDS. Så att de kan spinnas ner.

Okay awesome. 🙂 Tack.

@ Juergen “Huh” USB inte har några spinning delar. Jag tror att du kan ha förbisett att en.

@ Juergen: USB externa hårddiskar är bara hårddiskar med USB-gränssnitt. USB-minnen är inte samma sak som en extern USB-hårddisk.

Enligt min erfarenhet, inte Windows spinn ner externa USB-hårddiskar, åtminstone inte i de fall jag har använt. Även användning av samma fallet med eSATA, få skivorna snurrade ner faktiskt.

För dem som fortfarande på XP, fann jag nyligen en app som kallas HotSwap! Av Kazuyuki Nakayama som kommer att snurra ner och säkert mata dina eSATA-enheter.

Det verkar som en röd version av ikonen Säker borttagning av maskinvara i aktivitetsfältet. Klicka bara på, och välja enhet.

De flesta höljen för extern USB-HD har en omkopplare för att stänga av. Jimmy, Har du en länk för Hot Swap?

Här är länken för HotSwap http://mt-naka.com/hotswap/index_enu.htm

Min WD extern hårddisk har en app för spinning ner enheten. Jag är också intresserad av en linlk för Hot Swap.

Jag betalade $ 32,67 för en Xbox 360 och min mamma fick en 17 tums Toshiba laptop för $ 94,83 levereras till vårt hus i morgon av FedEx. Jag kommer aldrig betala dyra detaljhandelspriserna i butiker. Jag sålde även en 46 tums HDTV till min chef för $ 650 och det bara kosta mig $ 52,78 för att få. Här är webbplatsen vi använder för att få allt det här, BidsGe t.com

HotSwap! Kan hittas här, http: //mt-naka.com/hotswap/index_enu.htm

Jag tyckte inte om ljudet min eSATA-enhet gjorde när jag vände det helt enkelt bort utan “utkast” det först. Jag undrade var huvudena hamnade på skivan när du bara bryta strömmen till enheten.

@Jason

Ms Bessie Ball försöker lite spam för en av dessa sleazy budgivning webbplatser.

Annars, tack för artikeln – det var intressant.

Jag tror på en nettovinst från spinning ner “djupförvaring” hårddiskar. Erinrar mina tidigare erfarenheter med misslyckade interna och externa hårddiskar, de flesta misslyckanden berodde på värme. Endast en gång såg jag en hårddisk misslyckas från olämpliga snurrar.

Med hänvisning till den saknade batterimätaren, skrev en tidigare artikel med rubriken “Fix efter när Clock, volym, effekt eller nätverks ikonerna saknas och nedtonade i Windows Vista” på 5/1/08, och det är alltid en lösning som fungerar för mig när dessa särskilda meddelanden handla upp. Om ikonen “nedtonad” detta är fix jag måste använda.

@jimmyTheSnake

Loving stolparna begär länken till Hotswap! Snällt av dig att komma tillbaka till dem, men det är synd somliga kan inte brytt sig om att ens överväga att titta sig

http://lmgtfy.com/?q=+HotSwap!+By+Kazuyuki+Nakayama

-)

En micro är en enhet som gör anspråk på att vara en självständig nation eller stat men inte officiellt erkänd av världens regeringar eller stora internationella organisationer, en av de mest kända micro är Sealand.