frågar läsarna: hur du får din koffein fix?

Även koffeinhaltiga drycker uppskattas av alla typer av människor, det finns en djup tillgivenhet för koffein i nörd samhället. Den här veckan vill vi höra om ditt koffeinarbetsflödes hur får man koffein från böna till din hjärna?

Lågteknologiska, high-tech, köpta eller hand rostade i små omgångar med en kärleksfull beröring, vill vi höra allt om hur du njuta av kaffe eller andra koffeinkällor. Ljud av i kommentarerna med tips på att få den bästa brygd, surr, eller båda för att hjälpa dina kolleger läsare njuta av en koffein arbetsflöde lika väl avstämd. Glöm inte att titta in på fredag ​​för vad du sa roundup!

52oz Soda två gånger dagligen från den lokala QT. Gå Dr. Pepper och Mt. Dagg

Mitt företag har det bästa kaffet någonsin. Jag rakt nere varje morgon för en kopp med ett skott av franska vanilj creamer och sex förpackningar av socker

Bönor + Grinder + franska pressen = koffein

Jag mala bönor från en lokal brännare, och göra det i en fransk press. Jag har haft det gjort i en Aeropress några gånger och gillade det, så jag kan behöva gå den vägen snart. Jag har också medarbetare som använder beslutsfattare automatisk dropp och samtidigt inte alls lika välsmakande, blir det jobbet gjort, så jag hjälpa mig ofta till en kopp på morgonen. Dessutom måste jag nämna 7-11. När jag är i en kapplöpning och inte runt arbete, en kopp deras Fet brygd hjälper definitivt.

Jag börjar dagen med en liten kopp snabbkaffe. Jag håller mig att gå genom att dricka två cokes hela dagen. Efter middagen jag vill hålla energi igång med några Thai Tea.

Dagligen Dr. Pepper!

Jag går till en lokal kafé för en lång macchiato i varje morgon. Två plus energidrycker (oftast röd tjur) lunch och eftermiddag. Hemma har jag en semi-pro maskin med en själv installerad PID-regulator och andra modifikationer, använder lokalt rostat kaffe.

Mala min bönor färska varje morgon och använda en fransk press – finnas med frukost. Om jag behöver mer än jag träffade lokala Barista på morgonen – och eller Starbucks för en Frappachino på eftermiddagen innan klass

Konstigt, jag är den enda som använder Senseo,? Jag började dricka kaffe ca 2 år sedan, under en tentamensperiod. Nu är det min dagliga vana att dricka 1 eller 2 kaffe per dag,. Jag vet att jag kommer senare (jag är bara 20) experiment med separata bönor och en kvarn, men nu Senseo verkar bra.

Aeropress.

Grind bönor, värme vatten, trycker in kopp för en nästan omedelbar quad espresso.

Twinings engelsk frukost te,. Aldrig att Liptons muck. Jag skulle hellre dricka Starbucks.

E = MC2, Energi = Morning Coffee x2

Monster låg kort energi dryck och kaffe … stänga beroende på hur hårt jag festade från kvällen innan

Fick en Bunn STX (termisk Karaff kaffebryggare) till jul. Aldrig drack mycket kaffe innan jag fick kaffebryggare. Jag skulle brukar plocka upp en Red Bull, Rockstar eller berg dagg på morgonen på väg till jobbet, men jag har sakta skära ner på socker och alla extra kalorier under de senaste åren. Jag brygger nu ett par koppar (~ 32 oz) av kaffe på morgonen. En (16oz) att dricka med frukost och en för min att gå behållare för att ta med mig att arbeta för att få mig till lunch. Jag har plocka upp lokala rostat kaffe och måste säga att jag i allmänhet inte behöver någon socker eller grädde i det när kaffebönorna är kvalitet. Just nu är jag fast på en Sumatra Roast som är läcker och jag har förlorat 7 pounds under de senaste 2 månaderna bara genom att skära ut alla läsk.

Jag är så tacksam för juridiska stimulantia …….

1 ml spruta, direkt till armen. 8)

j / k Jag har en mängd olika metoder, och det mesta beror på förhållandet mellan motivation att lättja som som jag använder på en viss morgon.

Om jag inte vill muck om med det alltför mycket alls, jag lät Mr Coffee ta hand om det. Lite mer tid, och jag kommer att använda den franska pressen. Om jag behöver en stor kopp 116 oktan och jag har fem till tio minuter, ska jag använda min trogna Melitta Ready Set Joe enda kopp brygg grejen, det tar en # 2 kon filter, och jag styr brygg hastighet genom att variera hastighet med vilken jag häller hett vatten i den.

När det gäller slipning av bönor, är det ganska mycket samma historia. Ingen tid, jag kasta in några Folger Gourmet (precis som Jules sade i Pulp Fiction lol). Några minuter, och cheapie “blender” stil kvarn får användas på vad kvalitet av bönor Jag försöker bli av med. Jag kommer att använda kvarn om det finns tillräckligt med bönor att göra det värt att skjuta upp, och de har inte varit i magasinet för mer än ett par dagar. Gud, jag hatar att rengöra denna sak.

Sent på dagen, eller bara inte vill kaffe? Jag tar en kopp irländska frukost te. Saker mörka kaffe, och smakar helt fantastiskt med lite grädde. Real halv och bara hälften, inget av detta falska, pulvriserad, förmodligen-soylent-grön-och-asbest smaksatt skit. Inget socker, heller. Det är att förstöra det bittra slutet av smaken spektrum, vilket är varför du ville ha en kopp kaffe eller te i första hand, eller hur?

När det gäller pop, jag tar en diet Mountain Dew eller en diet Cherry någonting. 🙂

Jag vet inte riktigt dricka kaffe, bara kopiösa mängder te, verkligen riktigt stark te. Inte decaf grejer, ingen mjölk, som bara förstör det enligt min mening.

Eller jag har bara det intravenösa … 🙂

Hej, jag heter Jeannie och jag är en koffein missbrukare.

Allvarligt, jag har varit på koffein vagn under flera år. När jag använde, gjorde det ingenting för mig, ingen telefon, ingen energi rush, inga skakningar, inte hålla mig vaken, etc.-men det skulle sätta mina njurar i övertid. Men låt mig att missa min morgon korrigering och jag skulle få en huvudvärk som skulle vara värre än en migrän om inte för bristen på illamående (den värsta delen av en migrän för mig) och skulle pågå i två till fem dagar om jag inte få en fix först.

Med undantag för de minimala mängder i choklad (det är en helt “nuther missbruk), jag undfly helt koffein. Ingen mer oroande om att få min nästa fix. Inga mer koffein huvudvärk. Inga fler akuta går till toaletten samtidigt som man gör peepee dans (för att inte tala löpning är så svårt när ens ben korsas).

När jag använde, fick jag all min koffein från Diet Cokes. Jag nu dricker koffein fri Diet Coke, koffein fri kost grönt te, vatten och sockerfria Hawaiian Punch.

Wawa!

Jag brukade bor i Sydamerika och jag gillar mitt kaffe så stark att du kan tugga det. Jag gör min egen kall bryggt kondenserad kaffe och använda det ungefär tre gånger så stark som du ska. Det är inte bitter alls, det är den jämnaste kaffe du någonsin smakade, och det gör min lilla beady ögonen öppna wiiiiide! Sent på eftermiddagen, gillar jag en kopp irländska frukost svart te, riktigt stark, med mjölk i den.

Tabletter. 100 flikarna 200 mg koffein (enkelt dela för lättare “dos”) för $ 3.50.

Det är en jävla mycket mindre än den lika mycket i Brewed eller konserverade drycker!

En tablett av koffein med frukost (200 mg). Vid behov på eftermiddagen (vanligtvis inte) en 100 mg tablett.

Aeropress om jag gör kaffe (eftersom du kan späda ut det till en Americano om du vill, eller dricka det så rak raketbränsle), eller lösa blad te om jag vill ha något lite mindre intensiv.

Allvarligt, om du inte har provat en riktigt bra lösa blad te bryggt i en IngenuiTea eller Finum bryggkorg, du miste. Säckar te smakar bara så intetsägande i jämförelse.

Anne, skulle du och jag får tillsammans bara fine.:D

none: så jag inte behöver eller vill ha grejer. Dessutom, saker är för hårt på hjärtat för mig,. Men jag får en burk av koks vid lunch på fredagar bara för att jag kan (no pun intended)

Jag mala dem upp till ett fint pulver och fnysa dem genom en McDonalds halm,. Resten jag tuggar bara på med mitt morgonkaffe.

Grind tillräckligt bönor varje morgon för en full pott. Hög kvalitet och billigare än Starbucks. Lukten av färska bönor är definitivt en del av väckningsprocessen för mig!

1. Svart kaffe hemma och arbeta ……… ..inte för mycket,. 2. Enstaka Starbucks, kall flaska franska vanilj … .too kostsamt! 3. Ark fettfri franska vanilj några dagar.

chai. Med kardemumma / citron gräs / ingefära

stark klibbiga söt … det är vad håller kontoret igång ..

du kan också dricka “Suleimani” som är en lätt bryggt te utan mjölk hade rakt upp med socker ..

Med risk för att låta som en hipster eller snorkig, jag bryr mig mycket om smak och inte om det faktum att de flesta koffeinhaltiga drycker är bara en katalysator för koffein själv.

Jag dricker bara en kopp upptining kaffe (jag förbereder det själv) från en lokal roaster som heter Blue Bottle. Bästa saker jag har haft. Jag verkligen inte kan dricka något annat. Jag har klippt alla majssirap drycker ut med undantag för när jag går till In-n-out jag kommer att ha min nemesis Dr. Pepper.

Jag gillar tes för smaken, men jag dricker inte dem för koffein.

Jag använde en kopp och en halv av Folgers eller Maxwell House i en 12 Cup Bunn Brewer, jag hade en Percolator från 50 men det blev Förstört Så jag var tvungen att byta: (jag älskar fortfarande The Coffee Men gå igenom ca 8 Krukor En dag Tack så mycket för att be Förresten, jag iväg för att njuta av en kopp nu

Endast italiensk ristretto (som kapaciteten hos en tesked, bara för smak med ett glas vatten) som min origine!

Espresso, Espresso, Espresso. Många per dag, ibland till och med 7 eller 8., måste vara liten och mycket stark,.! När allt kommer omkring, jag är italienska, -)

im inte en noga en så en kopp kaffe kommer att göra mig! det jag har beror på hur trött jag känner! simples.

en vanlig kopp kaffe gör mig! belopp är proportionell mot hur trött jag känner!

* Dubbel bokföring ledsen *

Två koppar kaffe får mig från 04:00 till ca 08:00. Sedan dess en läsk. Helger Jag gillar RedBull.

Jag var helt beroende av koffein för 20 + år. När jag gick i pension från näringslivet, minskade jag sakta min intag från 5-8 koppar (egentligen mer som 10-16 koppar på grund av kupstorlek) kaffe dagligen till noll. Sedan tillade en enda frukost te tillbaka efter några månader.

Det är fantastiskt hur mycket bättre jag känner. Inga fler koffein toppar och dåliga koffein dalar. Inget behov av en soda korrigering på eftermiddagen.

För mig är kaffe ett nöje haft under resa till platser som verkligen uppskattar en underbar kopp. Ett café doble con leche i Buenos Aires eller Madrid i hörnet caféet är en underbar sak.

Jag har en kopp i en resa rånar för enheten, en gång jag kommer till jobbet (ibland måste jag göra det), 3-4 koppar under dagen och kanske en middag samtidigt.

På min sista arbetsplats hade vi en kaffekanna i en tom båset och en “Coffee Club”. Vi gjorde åtminstone 1-2 krukor per dag, ibland mer. Dagen efter att jag lämnat de märkte att vid slutet av dagen samma pott av kaffe från morgonen hade fortfarande en kopp värde av kaffe i det!

(Omedvetet till dem, var en annan tung drinker skära ner sitt kaffe intag, och avstod från att dricka den dagen så det var inte bara jag, men det säker lämnade ett intryck!)

Kaffe och Kombucha te.

24 Förpackning med Monster till grossistpris. $ 1,40 / kan två per dag på jobbet gör inmatning av data. Inget slår grossistpriser.

Snabbkaffe, halv liter kopp på morgonen och en eller två ytterligare längs dagen. Om jag innan tentan jag går för redbull.

snabbkaffe + kall mjölk + socker

Jag får 8 timmars sömn så jag inte behöver koffein för att ta sig igenom dagen.

K kopp används två gånger med BOLD Emeril kaffe.

Diet Koks- första som på morgonen och genom hela dagen!

Såsom angivits ovan

Bönor + Grinder + franska pressen = Koffein (ren brun awesomeness)

FRS Energy Drink och en kopp joe.

Jag slog upp Starbucks varje dag. Säga vad man vill om dem, men jag tycker att deras produkt är den absoluta … Okej. Du har mig. En söt flicka arbetar där.

Två K-koppar på morgonen. I en nypa, arbetar Mountain Dew att få mig över en sen natt av kodning, sightseeing, eller träffa-ups

Jag dricker osötad Iste. Förmodligen ungefär fem glas per dag.

Bodum Pebo 8 Cup Don Pedro, försökte en fransk press (alltför komplicerat) och jag kämpar en allvarlig soda missbruk (försöker skära ner på bearbetat socker och jag kommer inte att dricka cancer i en burk) men att Bodum skapa den mest fantastiska kopp kaffe och om du har en termonukleär gasspis kommer brygga snabbare än en bra auto dropp, bästa 80 dollar jag har tillbringat i ett tag.

Café Bustelo !!!

Youtube

Med en Burr kaffekvarn (v viktigt!) Mala jag 10 koppar till ett värde av Kroger (Ralphs livsmedelsbutik) Organisk Mellanrost hela bönor. Jag brygger detta för huset i en automatisk kaffebryggare. Jag tycker med Ralphs Half and Half i en mugg som jag fylla hela dagen.

Ärligt talat tror jag inte dricker kaffe på grund av koffein i den. Jag gör det eftersom jag njuta av det. Naturligtvis kan man säga att jag är beroende och jag vill inte erkänna det! Haha. Är jag?

Mig, jag har också en liten men kraftfull vending företag startas. Koffein kommer bäst i godis formen – Buzz Bites! Tänk på en Tootsie Roll med 100 mg koffein. Samma som en kopp kaffe eller en energi skott, eller 1,5 energidrycker, eller 14 Penguin Mints!

Och för bara 50c 🙂

Jag är i den kalla bryggruppen, grilla mina egna bönor för max koffein och smak, sedan brygger kallt för en stadig telefon genom morgonen, sedan upprepa i pm …

Antar att jag är för billig – jag bara använda Folgers kaffe, men jag gör det dubbel styrka. Jag går igenom en kruka en dag förutom några koffeintabletter runt lunchtid.

Vanligtvis, bara en vanlig kopp kaffe. Men när jag behöver en extra pick-me-up på morgonen, jag når min flaska svart blod på jorden. Stuff är kraftfull och välsmakande för start.

The Black Blood of the Earth

Svart kaffe. Jag arbetade konstruktion för 42 år, och under de senaste 25 av dem övergången bland de unga killarna gick från kaffe till Mountain Dew mestadels och andra läskedrycker också, mycket till glädje för alla tandläkare ute.

Nuvarande metoden är 5 överhopa teskedar köpta kaffebönor mals mycket bra i en Melita # 2 kaffefilter med 20 uns av kokande vatten. Den föredragna metoden är en dropp till en bottonless kruka …

I ett annat liv, när jag var en limousine drivrutin, använde jag att släppa, en handfull av bönor i fickan, innan en lång, tröttsam, mission whithout stannar. Biter en böna skickar en chock till, hjärnan, stark smak, och koncentrerat kaffepulver, träffar magen. Håller du vaken och alert.

Koffein är en krycka. Dikning det är det bästa jag någonsin har gjort. Inga fler energi toppar och dalar, bara bra konsekvent energinivån hela dagen lång. Ett kallt glas vatten först på morgonen får mig att gå bättre än kaffe någonsin gjorde.

2 ibland 3 Tall Long Americanos, och ett par Diet Cokes att spetsa till eftermiddag / kväll. Jag kan sova när jag är död.

JAVA ofcourse.

Tanzaniska Peaberry (som min fru föredrar) eller colombianska (mitt val) hem rostade åtminstone två gånger i veckan. Hem rostning är mycket tillfredsställande och låter dig får du kaffe precis som du vill ha det. Sedan Ta bästa kaffebryggare någonsin: Aeropress och 165 gradigt vatten och njuta av …, Nu säkert någon försöker komma upp med en USB-driven en kopp eller kanske en böna kafferostare?

Jag håller en liten zip-lock påse mörk choklad espresso bönor i en liten trälåda på mitt skrivbord på jobbet för de morgnar när jag behöver lite ta mig upp. (Naturligtvis, det tar inte mycket koffein för att hålla mig från att somna på natten.)

Jag brygger mitt eget te varje dag. 1 gallon Red Diamond med 1 1/2 dl socker. Nektar av gudarna. Åh … kall sött te, förresten … Inget av det varma nonesense.

PS … och inte vem som helst få en citron någonstans nära mitt elixir. Som uppgår till hädelse.

Mugg kaffe, vanligtvis inte ett behov av mer.

En sked av NRG + 1 tablett Kick Off för började min dag,. (Herbalife)

Obevekliga två gånger om dagen

500ml burkar 🙂

32 mg / 100 ml

JA!

mitt företag köper ganska bra kvalitet Peet kaffe. Jag hålla lager på mitt kontor och använda det i min espressomaskin på mitt skrivbord. Gör en härlig kopp espresso på morgonen. Vanligtvis en espresso, men ibland två.

Billiga-O-CHINO

“Mitt företag har det bästa kaffet”

Jag hoppas att kommentaren överst är sarkastisk, eftersom jag aldrig har känt alla företag att ha gott kaffe. Som sagt, få en mjölkskummare. Ja, det låter som om du läspande, men lite, manuell mjölkskummare från din lokala kök-varor butik. du värma upp lite mjölk i mikro- strax under skållning det, och sedan “Skum” det … du kan klä upp den “bästa” företags som kaffe med en full, skummande, latte / cappucino huvud utan Barista prislapp. Tro mig, ångad mjölk (eller mikro uppvärmd mil, i det här fallet) gör hela skillnaden!

Iced eller bara kallt från kylskåpet. Tillverkad med en kaffe toddy. Jag mala 12 uns av anständiga colombianska bönor och används filtrerat vatten,. Efter att ha försökt göra iced kaffe på billig, mitt kök var en katastrof. Jag bröt samman och fick toddy. Filtret är bra, gör en icke grumlig cup, även rensningen är mycket enklare,. Jag brukar inte vattna ur det med något annat än is och lite grädde eller halv och hälften.

Kaffe nybakade hemma är bäst. Jag föredrar att mala mina egna bönor, föredrar mörkt kaffe, och slätt (inga sockerarter eller gräddpulver). Och eftersom jag och min man skiljer på våra kaffe smaker, har han sin egen 4 kopp potten och jag har mina 🙂 Han slipar sin också, men han föredrar smaksatt bönor och ljus kaffe … medan jag föredrar en stark mörkt kaffe. Vem säger att motsatser lockar inte ?!

Earl Grey. Varm.;-)

Men det är bara om jag är allvarlig om att hålla sig vakna hela natten eller på humör för något lite mer dessert-ish (det är en glädje att ha med honung och en klick av tunga vispgrädde). Annars, jag slå bara ner några koppar kaffe under dagen.

Semester 16 eller 20 Columbian hett kaffe eller en Starbucks Double kallt kaffe med guarana varje morgon och en 20 oz Grönt te vid lunch. Om jag vet att jag kommer att arbeta sent eller verkligen behöver en annan spark på eftermiddagen, arbetar en låg cal Rockstar stor. Koffein stannar i systemet för upp till 12 timmar, så det är inte bra för att sova på natten om jag har koffein senare på eftermiddagen.

Min familj bojkotter Bucks. (Coca-Cola och Pepsi också.) Morgonkaffe köps från ett lokalt ägda kafé eller tillverkat av rättvisemärkta ekologiska bönor som köpts från en coop. Eftermiddag koffein: Earl Grey. Varm.

I Florida kubanska kaffe är ett måste

Hem rostade, anpassad grind, Kona kaffe. 3 koppar första på morgonen gjorde i vacumn sifon, då söta Maria handen rostade espresso, 6-10 skott under arbetsdagen. (Espressomaskin på mitt skrivbord). Nej jag är inte beroende, men inte röra min espressomaskin om du inte vill handen avhuggen. Hmm jag tror att jag kommer att ha en dubbel espresso.

Ingen leka med alla besväret 300 mg i tablettform vid 09:30 och igen på två ….

Klart.

Espresso, rak

Giant Coke Zero från vår Free Style. En Vintergatan rundor ut frukost (särskilt nu när “de” säger choklad / desserter bidra till viktminskning när ätit @ frukost).

“Nickybeans” direkt från Hawaii … vad bråttom!

Min dryck val är Diet Coke. Drick det hela dagen lång

Jag brukade köpa paket om Morning Spark men Waly världen slutade bär den. De fick nu en butik varumärke version med mindre koffein men ändå smakar bra och dessa saker är fortfarande sockerfria. Jag försöker att hålla sig borta från burk energidrycker lastade med socker och kalorier.

Jag läste om en fransk författare (jag kan inte komma ihåg vilken) som hade en angelägen beroende av koffein som han tog till att äta grunderna direkt ur kvarnen torka! inget vatten, ingen mjölk, inget socker! Ingen fransk press! Bara skäl! Så jag var frestad att prova det själv, Resultatet: Jag har ett sår storleken på Grand Canyon. Ett mycket bättre sätt vore att köpa dessa chokladöverdragna bönor som du kan få på tjusiga kaféer. De är läcker och snabb!

En halv NoDoz första med min medicin. d.v.s. 100mg

Kan upprepa vid behov flera gånger under dagen.

1 200 mg när jag vaknar. Kanske en eller två genom hela dagen, inget kaffe, NO SODA, ingen energi drycker. Jag gillar piller jag kan undvika tomma kolhydrater och socker. Kaffe jag aldrig gillade.

Jag får också en del koffein från ett växtbaserat energi piller jag gillar. Det är ganska stark. Också jag få lite caff surr några från en koreansk NoSleep gummi.

MMmmm … koffein. Min favorit koffein hit är en vietnamesisk kaffe (extra franska grillat tack) med en sida av choklad täckta espressobönor. Himmelskt.

Används för att använda tabletter – billigast i särklass. Nu halv fem timmars Energi. Bästa uppsving någonsin.

Kom to..Grind en blandning av colombianska + Sumatra lite franska. 3 koppar senare ,, Life

Vanligt kaffe på morgonen med socker och creamer. Monster Mean Bean eller monster Double Shot Espresso på eftermiddagen (1 eller 2).

Jag är en kaffe missbrukare. Jag bryr mig inte om jag någonsin hoppa på vagnen. Jag älskar kaffe. Jag älskar franska Roast bönor, på grund av den djärva smak. Jag vet att det finns mindre koffein, men jag bryr mig inte. Jag är en kaffe missbrukare, biverkningarna är koffein beroende. Vid mitt arbete, är kaffet avskyvärda, ungefär lika bra som restaurang kaffe. Det är så illa att jag måste dölja den fruktansvärda smaken med smaksatt creamer. Jag dricker 3-5 koppar per dag, helger lite mer. Om jag är ärlig om det faktum att mina koppar är överdimensionerade, konsumera jag förmodligen 5-8 koppar per dag.

Hemma, jag börjar med San Francisco varumärke franska Roast, jag mala bönorna i min kvarn, jag använder en automatisk dropp kaffebryggare med en guld filter.

Någon sa en gång att kaffe är bara så bra som de äldsta marken bönor. Så, jag se till att utrustningen är alltid ren.

5 timmars energidryck – 1/2 på morgonen och halv tidig eftermiddag, ok, och en annan 1/2 om vi går ut för en after work cykeltur.

Jag tar minst en liter (om möjligt 2 liter) av stark “café”, som är berusad under hela dagen …

P.S .: “café” är inte coffe,. Coffe finns bara i USA och det verkar mer te,. “Café” är stark, nästan en “expresso”, och har parfym och smak.

http://www.5150juice.com/

koffein och renat vatten, bidrar till något som du kan tänka dig. Jag har gallon kanna sitter under mitt skrivbord. 125mg med varje pump. Morgnar börjar med en 52oz fontän Donkey Kick Lite från QT och 5 pumpar av 5150. Bra ren roligt.

Stayawake flikar 200 mg (motsvarande en stor kaffe),. En på morgonen, sent efter middagen och efter super,. Kaffe har blivit så bitter som är upprör magen, även med mjölk och socker

Kan inte ha koffein, dåligt för artrit, orsakar smärta i fingrar och händer, läsk, kaffe och choklad är No nos.

Jag mala bönor och använda spishäll espressobryggare.

Köp min kost mt dagg i 2 liters flaskor & bara hålla påfyllning 20 oz flaska som behövs. (Hålla upp till 8 två liter i kylskåpet på jobbet så jag kör aldrig ut). hustru dricker kaffe men jag kan inte stå ut med det.

@ SmilingAlong. Jag avskyr kaffe ännu, när jag arbetade på en närbutik, min morgon kunder alltid sa att jag gjorde det bästa kaffet av någon där eller på andra närliggande butiker. Hemligheten? Minutiöst ren utrustning. Till skillnad från alla andra, varje kväll, jag rengöras grundligt allt, inte bara krukor.

Jag gör min egen. Jag vet att det är redo om en hästsko flyter i det. Rista ut ett par hunks och jag går för att gå hela dagen.

Argh, göra det bra att gå. Dang koffein gör mig skriver värre än än jag brukar göra.

Cruz av den lokala Mickey D’s och få en medelstor kaffe, sedan iväg till jobbet ………. jobb jobb jobb

Herr kaffe, Puroast låg Acid House Blend. Nyp av xylitol, humöret den hårda tuggan utan vitt socker oro.

Ja, som Lady Fitzgerald gjorde, gick jag decaf några år tillbaka. Inga problem med njurarna. Men en dag, medan jag körde överdimensionerade laster på motorvägen, som arbetar 14 timmar om dagen med otillräcklig sömn, fann jag mig nästan somnat vid ratten.

Sedan upptäckte jag kaffe är en beprövad botemedel mot min astma, är hög på antioxidanter, och ingen av dessa sena TV advokater föra grupptalan passar mot kaffe eller koffein för de associerade biverkningar.

Min vän föredrar 72-85% choklad för sin koffein fix.

Varje morgon jag brygger en pott i min 20 kopp aluminium kokare på spisen och fylla mina ståltermos och min stora luft potten när färsk pott har piggnade. Ja, jag dricker mycket kaffe (vanlig, inte decaf) och jag gillar det varmt. Nej, jag tror inte slipa något eller använda “franska pressar” – jag köper min Folgers eller Yuban från den lokala livsmedelsbutiker. Detta har fungerat för mig i år.

Efter att ha haft turen att leva på en kaffeplantage i South Kona Hawaii flera år sedan behandlade jag min egen. Jag valde kaffe körsbär, torkade körsbär, skalad dem, och sedan rostas i en varm luft popcorn Popper. Men du kommer aldrig pop popcorn i maskinen igen om rostat kaffe smaksatt popcorn är att passa dig. Caffeinated var det enda alternativet. Jag var klarvaken i Hawaii, Förresten, är den bästa delen av att leva på en kaffeplantage de svala kvällar när doften av kaffe blommorna skulle sprida sig i huset – de luktar som en delikat jasmin..

Tja jag inte dricker det kaffe skräp som är säker, det är te eller ingenting.

44 oz Big-Gulp Diet Coke 7-11 vid påfyllning priser!

1/3 kopp mörkrost kaffe utspädd med varmt vatten 3x dagligen

starbucks

En full pott av svart, starkt, upptining kaffe en gång om dagen, varje dag.

dieten Pepsi

Jag använder min Aeropress, jag använder Patriot Blend kaffe …, och jag har alltid en god kopp.

Starbucks är för yuppies som tror McDonalds göra hamburgare

Mt dagg iv strung upp jämsides min kompakt!

Jag tar 2 koppar mjölk, två till tre teskedar snabbkaffe och 3 rågad tsk kakao mix och sex till åtta isbitar och blanda dem i en mixer (mängd snabbkaffe och kakao mix beror på önskemål). Gör 4 eller 5 koppar skummande, frostig mocka på långt ifrån kostnaden för en iced glasyr eller glasyr smoothie på en espresso plats. 🙂

En Bosch espressomaskin så nära datorn som mening tillåter.

Jag försökte Seattle bästa DECAF …… UCK, du kan inte smaka skillnaden mellan de två … .HA !!!, Kaffet är platt …. det är skillnaden. Kaffe är en “naturlig antioxidant” för ??? … .. DANG !!!, och jag inte sover bättre heller,. Så, om priset är den faktor …. än Yuban mörkrost är ONE … ..; Vänligen acceptera min ursäkt till alla er borgerliga kaffedrickare,. De stora namnen är oerhört dyrt och den sandiga … .. puck !!!

A & P Bokar blandning, marken i kaffebryggaren. Minst 3 koppar, ingen mjölk, grädde eller socker.

Eftersom höga halter av koffein har visat sig öka risken för stroke och i synnerhet hjärtinfarkt, har jag dumpade det,. Det öppnar synapserna i nervledningar gör det möjligt för hjärnan att översvämmas med intormation, alldeles för mycket information. Vi tror att vi fungerar bättre och reagera snabbare på koffein, men i verkligheten är det tvärtom. Fler misstag görs och noggrannhet minskas,. Ett av skälen människor tror att de reagerar snabbare är att de faktiskt får panik och över korrekt,. Saker som innehåller koffein luktar och smakar bra på grund av hjärnans väntan på en träff. Kaffe är förmodligen bättre för dig utan koffein. Typ av baksidan av tobak: nikotin är bra för kroppen och hjärnan som krävs för att utöka minnet och viktkontroll för att nämna två, men den vanligaste leveransform, cigaretten, är den giftigaste ödemark på planeten. Långt bättre du håller på en 7 mg nicotinelapp eller pop en 4 mg piller varje dag men jag förespråkar varken, bara få igenom din dagliga födointaget (men inte äta cigaretter 🙂 .; Det kan hålla dig vaken men det fungerar negativt med alkohol. Koffein kommer alltid försvaras ha försonande funktioner men i verkligheten är det beroendeframkallande och gör vad Makers Vilja kräver det, för att hålla dig att köpa en produkt som du annars förmodligen inte skulle gå nära.

Cuisinart Burr Grinder inställd på bra med lokala rostade bönor och en Aeropress som är så nära som jag kan få hemma till en perfekt kopp

efter att på sjukhus för en koffein överdos (hjärta bultade på 180 slag / minut i vila) – jag inte längre längtar efter en kopp kaffe …

kaffe är bra för dig … associerat med lägre Alzheimers, etc.

många upplevelser, från grekiska / italienska byar till SEAsian duk filter på kondenserad mjölk kopi susu, och den bästa espresso i Rom, brukade jag brygga rakt i koppen, och lämna leran på botten, men efter en liten hög kolesterol läsning, jag har nyligen omvandlats till pappersfilter efter att jag läst den absorberar hög kolesterol utlösande oljor – min läkare sa “jag vet inte vad du gjorde, men det fungerar”

nymalen låter bra, men jag tror att det beror mer på nyrostat, (t ex inom 2 dagar) och det är svårt.

Jag köper bara det billigaste $ 10 / kg grekiska marken från snabbköpet, hålla tenn i frysen (bra eller dåligt), Chuck en rågad sked i mitt pappersfilter (konisk som Euro, inte platt som US) och fyll på det för två gos att fylla min stor Mugg – om hemma, två av dem på morgonen gör min dag, max 3.

Undvik minst 6 timmar före sänggåendet för att göra det möjligt för koffeinnivåerna att sjunka tillräckligt för sömn …

Hawaii – man, i en central Oahu gård Jag försökte bästa kaffe belagda macadamianötter – som ett stänk av socker / kaffe – läckra! Har inte hittat dem någon annanstans, så försökte göra dem hemma inte riktigt framgångsrikt – hur de får det malda kaffet / socker att hålla lagom till utsidan … älskade de!

och för sommaren kyla – kall bryggt kaffe – chuck malt kaffe i en stor kastrull med vatten över natten i kylskåp, kanske täcker den så att den inte absorberar kylskåp smaker, och du har en omedelbar iskaffe nästa dag – bara hälla, tillsätt mjölk eller grädde och server – smakar jämnare, mindre obehagliga oljor eller något, jag gillade det, prova det!

Jag brukar börja med en dubbel skott platta vita i morgon för att hjälpa mig komma över morgongymnastik (jag gå till kaféet) surr hålls går via två eller tre mer under arbetsdagen (jag är en bärbar dator tech och har kaffe slutar överallt, jag känt av namn och vanligt kaffe ordning i mer än 7 kaféer).

Det andra trevligt sätt att få koffeinhaltiga är genom att äta choklad täckta kaffebönor, jag får dem som en muta från receptionist vid ett av kontoren när jag går att fixa sina datorer

Jag dricker Iced kaffe .. Toppen

Om du tror att Red Bull eller V eller någon av dessa drycker bär koffein, då du vill titta på den allvarliga änden av spektrumet och en drink som heter N.O. Xplode (tillverkad av BSN från minnet). En burk mor, Red Bull, etc inte verkligen börja mig (lite jaded för tidigt och det tar en allvarlig “veva över” för att starta mig) men en enda Xplode har mig upp och bort.

Inte gjort överallt – du måste ofta gå till sportaffärer eller liknande, men det är värt det om du vill ha en koncentrerad dos * verkligen * göra dig alert!

Här är deras Facebook länk: http://www.facebook.com/pages/Xplode-Energy-Drink/314144370823

Oh ja, och jag är inte intresserad av hälso freaks som finner allt (utom regnvatten, obefruktade homegrown morötter och Fuschia s – som i blomman) är dåligt för dig på något sätt – orsaka cancer oftast och andra saker. Få över det, kommer vi alla att dö ändå, så varför göra det i en karg gastonomic landskap?

Om koffein är din glädje, då den italienska kaffeautomater där jag jobbade var magisk. Små koppar sirap som behövs 2-3 tspns socker bara för att palattable. Jag hade fem en dag och hade den mest ogudaktiga baksmälla, värre än någon alkoholhaltig en – någonsin. Mina kolleger var unsurprised som trots att de fördes upp på saker, ingen av dem kunde dricka 5. Jag gjorde eftersom det var både effektiv på att leverera koffein till mig, och eftersom jag faktiskt gillade det.

Ja, jag kommer att dö med blod i mitt koffein ström och choklad på mina läppar.

I take 5 guarana tablets a day and when I get off of work at 10pm I am wide awake.;It contains a natural caffeine without the caffeine jitters you get with real caffeine.;Been taking it for years and it always works without any side affects like caffeine.

I take 2 cups of organic coffee from the mountains were i live. I grind the beans and brew on a coffee maker. If i can afford it, i drink alamid coffee, very expensive but one of the world’s best.

Coffee Alamid is Philippine Civet Coffee from wild civet droppings on the different forest floors of Philippine mountains. The Paradoxorus Philippinensis is a civet which belongs to the mongoose family – a nocturnal animal which uses its nose to choose the ripest and sweetest coffee cherries and relentlessly eats them during coffee season. Gathered very early in the morning usually before the sun rises, the forest dwellers climb the mountain and pick the civet droppings on the forest floors. On a good day, a gatherer can collect one kilo of civet droppings.

I’ve been buying and drinking Eight O’Clock coffee for 47 years – 3 to 5 cups each day. It used to be made and sold by A&P. In recent years, it became available in numerous stores. It’s just plain coffee – no crappy flavors – just really good stuff. And I mean REALLY GOOD.

A delicious shot of espresso made at home, with a Bialetti Espresso maker and hand-stirred crema.

I have several methods. All of these are used monthly. Multivitamin and energy drinks probably used the most.

1.My multivitamin pack comes with an energy enhancer, 180mg of caffeine.;2.Raceway unlimited fillup cup.;3.Monster Rehab Lemonade or Rockstar Pink Lemonade, or Monster Java.;4.Local coffee shop, triple or quadruple espresso, caramel frappe;5.My preworkout supplement contains 400mg of caffeine per serving! I usually take a teaspoon of this(a serving is about a tablespoon and a half), put it into empty medicine bottles, and keep 2 of them in my backpack, add water, shake, and shoot. About 100mg per serving.;6.Caramel McCafe or Starbuck Frappe;7.Coffee maker, make coffee in morning, freeze leftover, add chocolate syrup and milk, blend, homemade frappe.;8.Self brewed double espresso shot+chocolate milk, or just milk.;9.My mom’s homemade alabama ice tea, always served in a mason jar;10.Do Jager bombs count?

…..Do I have a problem?

Diet Mountain Dew – or “DMD” as I affectionately call it. It’s got the most caffeine/oz. of the regular sodas, without the price of the Energy Drinks.

20oz plastic bottles are my favorite because it’s the perfect dose and stays cold and bubbly long enough to finish it, but I go for the 2-liters once in a while when they’re on sale for $0.99, because it’s such a great deal (although once they’re opened they don’t retain that wonderful FIZZ!!).

Also, when I want a little variety, or need the EXTRA boost, of the Energy Drink, I only go Sugar-Free NOS!!! Most people don’t know about this one, but IT’S THE BEST!!!! The passion-fruit flavor isn’t too sweet, and a far superior alternative (IMHO) to the Red Bull/Rockstar flavors (and about Double the caffeine/oz of the “others”).

I head to the fridge first thing in the morning and slam a 20oz. quick, then I usually maintain the caffeine intake with about 3 or 4 more 20oz, or the equivalent, during the day.

Hi;I even don’t drink tea! I left the habit several years ago.;Although I enjoy tea or coffee, but I don’t want to be attached to these delicious drinks.

Intravenously!

Coffee helps me to do stupid things faster.

Chai tea, or soda pop= coke cola or mtn dew…or a energy drink… Seem to do better when I have caffine of some kind in AM.

I love tea, add creme and 4-5 teas sugar (16oz).

Don’t know about coffee, always smells delicious and but tastes bitter nasty, yucky, puke, blaa get it out of my mouth- spit, spit. And wipe tongue off!:-P

Oh and I forgot… Excedrin’s or the generic brand. usually have 1or 2 in AM also, 65 mg of caffeine.

There are a number of ways I get my caffeine. I take in an obscene amount. Since I drink so much coffee, I prefer Godiva’s French Vanilla. Better than other brews. I usually start my day with 5-Hour Energy. I also got hooked on “Black Fly Eggs” (dark chocolate covered expresso beans) or the equivalent, Coastline Confections’ Morning Loon (a dark chocolate bar with ground expresso beans in it). When all else fails, there is always Vivarin.

Keurig sigle cup coffee maker – French vanilla Cappuccino.. or different flavors!

Make a pot of coffee. Make a batch of Espresso. Pour them together. Njut av!

Fresh ground beans brewed in a stovetop “espresso” pot (I’d like a real espresso maker but I don’t have the counter space). No milk, no sugar, just coffee. Occasionally for a treat I buy green beans and roast them in my popcorn popper but not for my daily fix.

Caffeine itself is better straight.;Pharmaceutical grade powder, Caffeine Anhydrous USP.;Great for doping fruit juices, boosting sodas, or concocting your own energy drinks.

However it is VERY bitter and requires careful use. Too much and you just feel ill.;If you’re feeling lazy it’s better to just grab an energy drink.

Speaking of energy drinks!;Monster’s Nitrogenated line is a pleasant break from their Vitamin-flavored syrup theme, and goes down smooth. Easy to pound-down in a crunch. Red Bull is a good ol’ stand-by, but Amp has the market on variable additive solutions. Most others follow in the line of early Rockstar, off vitamin flavor with the drinkability of gasoline.

Coffee? Cold-brew. All the good flavors with none of the bitterness. Downside is it requires foresight enough to prepare the right amount ahead of time.;Tea is easy on the system when not feeling 100%, but doesn’t have much kick.;Yerba mate is a different beast entirely, no defined rush, but has staying power. Stimulant Stamina!

Grind Kona Beans brew in cappachino maker….max dosage. Two cups in the morning with brown sugar and cream……..makes my day.

I wake up with one cup of instant coffee. The supermarket brand that I use is fairly strong, so I have to be carful to keep the teaspoon level. One 500ml energy drink (brand irrelevant) between 11 and 12. Another coffee between 4 and 5. I try to space caffeine doses to at least 4 hours. I also find that no more or less than 3 doses per day, is the least likely to aggravate my insomnia.

…ground up coffee in a coffee pot with HOT WATER…drip method (makes the whole house smell warm and comfortable in the morning) … is the only way to slowly invite the day….then run to work. I’m addicted…..2c every morning.

I stay classy and drink a couple Diet Coke bottles a day:D

Usually I have 2 coffee breaks in my day;At 10:00AM I take a full mag of Nescafe with coffee mate and at 14:00, after lunch, I gather with my colleagues a coffee pot of Turkish Coffee. Have a blessed journey.

No coffee. I get an apple instead:]

Latte at Starbucks when I am flying – when I am at home I make a latte

But my favorite one is – I was on a 4 day boat trip where we rowed for 85 miles on the Rainy River in Minnesota… we had just left the shore and I realized that I did not have my morning coffee…so I grabbed the jar of instant coffee, took a big mouthful and then grabbed the bottle of water and took a drink… swished it in my mouth and …I was set….

shot bloks period

I’m drinking truckloads of coffee every day and don’t have any sideeffects either.

WTF?? I tried to post and it said it was blocked ‘because I used a word usually used by spammers’?????? I used 2 brand cola brand names (big blue bottle and big red bottle), and a brand name of a brand of Tea (the one in the yellow boxes). How are we supposed to state specifically how we get our caffeine if we can’t use brand names????????? F’ing moron/a**hole website programmer!!!!

“Jag har fallit och jag kan inte få upp!”, Den campy kommersiella slagord parodie hela 1990-talet, är ett registrerat varumärke som tillhör Life Alert Emergency Response, Inc.