frågar läsarna: vad skrivbordet musikspelaren använder du?

Vi älskar att lyssna på musik på våra datorer både på jobbet och hemma. Den här veckan vill vi veta vilken skrivbords musikspelare som du använder för att lyssna på musik.

Det finns en mängd av stationära musikspelare finns att välja mellan. Några kommer förinstallerat på våra datorer och andra vi specifikt ladda ner för deras egenskaper och funktioner. För några av oss en musikspelare som helt enkelt spelar vår musik får jobbet gjort fint men för andra finns det ett behov eller önskan om mer. Vare sig det är att visa skivomslag, låttexter, eller skapa spellistor finns en musikspelare ute för att passa dina behov.

Människor kan definitivt vara stolta över sitt favorit musikspelare och vara redo att engagera sig i en liten evangelisation när det behövs. Men hey, om du vet om en bra musikspelare, varför inte dela? Du vet aldrig när du kan hjälpa någon annan att hitta en bättre musikspelare eller kanske hitta en bättre själv.

Vilken är din favorit skrivbordet musikspelare? Använder du mer än en? Låt oss veta i kommentarerna!

[Polldaddy mätningen = “3535867”]

Foobar2000 rocks!

Jag använder MusicBee.

Jag använde winamp fram WMP12 kom ut, kan jag få samma stationer utan att installera ett annat program.

Hur kan du inte lista VLC? Det är en av de mest mångsidiga mediaspelar ansökan?

GOM Player är överlägset bäst!

Mediamonkey är den bästa mediaspelaren jag någonsin använt för att organisera min musiksamling

PotPlayer för mig

VLC, alltid

Spotify,. All laglig musik jag vill ha för låg, låg kostnad för gratis.

Tja, foobar2000 på Windows eftersom det är fantastiskt! Och Rhytmbox på Ubuntu, eftersom jag vet inte en hel del spelare för Linux.

Winamp och Mediamonkey för Windows & Banshee för Linux. ^ __ ^

iTunes uppenbarligen

XMPlay

VLC – varför inte i listan? bättre än de som anges

zune 🙂

Jet Audio ……………….

Jaangle

Varför VLC inte nämns? Jag kommer att anta att det var ett enkelt misstag …

Jag använder den ännu inte-in-the-US-programmet Spotify, kostnadsfri juridisk strömmande musik som också kan spela min lokala mp3-filer.

WTF !! där är VLC ??

du visade en VLC logotyp men inte inkludera det i listan, i alla fall jag använder VLC

Jet Audio

Zune ftw. Jag är förvånad över att det inte är ett alternativ.

~ Sidneys1

1by1 katalog spelare i Windows;. MOC och Decibel Audio Player (båda katalog spelare) i Linux

där är zune ?!

Winamp på Windows, Rhythmbox på Ubuntu. Spotify på båda också.

JRiver Media Center, ingen tvekan om det. Mer kapabel och anpassningsbar, bättre bibliotekets ledning, bättre funktioner för att märka och bättre smartlist kapacitet då alla av de listade dem, och jag har provat nästan var och en av dem ..

iTunes för kryssrutorna

J River Media Center, bara bäst

VLCCCCCCCCCCCCCCCCCCC, den bästa

iTunes och VLC (Windows 7), VLC för video och Banshee (Ubuntu)

Och ibland använda Spotify xD

Windows Media Player för musik, VLC för flash-videor, Rhythm Box på Ubuntu

Jag använder Zune Player för musik.

Jag använder WMP, men jag är förvånad över att majoriteten av människor använder iTunes …, ingen tvekan om dess bästa appen någonsin skrivits för fönster: p

Jag använder VLC hela tiden för att snabbt lyssna på en låt eller album och video exklusivt. Men för min musiksamling det Foobar2000 hela vägen.

Spider Player. Och när jag vill bli snygg och elegant, Xion. Jag tror att frågan var vad stationära musikspelare du använder …

foobar

w00t röst nummer 420! (itunes btw)

WinAmp Pro för musikbiblioteket, XMPlay för exotiska format och allmänna ljud – så små och kan

VLC alltid!

VLC lämnar alla andra bakom. Hur kan man inte räkna det som ett val?

Zune.

Last.fm spelare på jobbet på min Win7 skrivbordet Rhythmbox på min Ubuntu datorer hemma.

Jag använder Ubuntu, så jag använder Rhythmbox. I Windows, jag använder foobar2000. Båda är fantastiska musikspelare. VLC är en bra mediaspelare och det bästa för video, men det är inte den bästa för musik.

Vlc

Vad?! VLC är inte listad? Common en stor aktör för många! Röst för VLC. Är jag bakom tiderna?

Zune stenar, särskilt för musik upptäckt.

Zune: D

VLC. Jag undrar också varför logotypen visas men det är inte listad i omröstningen.

winamp … Det sparkar verkligen lamadjur röv!: D

Zune. Det är vackert, bra för musik upptäckt och prenumerationstjänsten är stor.

Zune!

Jag använder JetAudio

Zune för mig.

XMPlay är också en bra spelare! = D, jag använder både XMPlay och foobar2000 … Aimp är också en annan stor en …; hehehehehe.

Lyssna på musik på min dator är ett slöseri med tid. Men när jag gör det jag brukar använda Microsofts Media Player eller VLC: s spelare.

Men när jag tittar på TV, det är där jag slösa min tid! Och för TV-tittande Jag använder alltid Microsoft Media Center (ej att förväxla med Media Player). Jag önskar verkligen Linux Guru kunde komma upp med något som MMC för Linux (Ubuntu, Mint eller vad som helst) så jag kunde äntligen vara fri från Microsoft och deras Windows OS. På något sätt är MythTV alldeles för förvirrande och besvärligt. Och inte ens får mig började förare (även när jag använder en “standard” Hauppauge eller ATI TV-kort)!

Jag använder Zune och VLC (vlc för riktiga mediala format)

Du havnt listade VLC ????

VLC hela vägen!

Winamp. Jag har det dockad mellan min Aktivitetsfältet och skrivbordet så det är alltid med tanke men inte hindrar något. Jag älskar det.

Jag använder QMP, från utseendet på denna lista, en dold juvel.

Kantaris och VLC Varför ingen VLC alternativ, varför man måste vara så HTG?

Jag använder Mediamonkey att organisera min musik och ladda min iPod, men för mitt skrivbord jag använder 1by1. Försätta datorn i viloläge med 1by1 spelar och när den vaknar 1by1 plockar upp precis där den slutade. Det är min väckarklocka.

Foobar..all vägen … fast..sleek,. Och K lite för snabb att checka ut låten ..; VLC är bra, kan vara ett alternativ utan foobar,. Försökt många andra … .winamp..earlier versioner var bra, men lämnade det för långsamma laddningstider (foobar börjar i 2 sekunder) .; iTunes … uppsvälld och slow..resource hog, Media apa … bra, men långsamt på min pc,. foobar har massor av plugins too..i kan ändra sång från meddelandefältet …

Jag använder sak två,. Jaangle och AIMP2 … förresten, Aimp klassiska ……;? Annorlunda mellan?

Jag har inte riktigt brytt med WinAmp efter WinAmp 3, om jag måste använda Windows, är foobar2000 mitt vapen val. Fantastisk anpassningsbarhet (bara bläddra igenom DA för skinn) och ljus resursanvändning.

På Linux (med Gnome) Jag föredrar Exaile, Gnome motsvarande amaroK (dess v1.4 brukade vara mediaspelare). Bra musik och spellista. QuodLibet är också trevligt, men eftersom det inte innehåller en equalizer det är lite av en no-go för mig. Ibland använder jag Spotify att lyssna på några låtar som inte finns i min samling.

QuuxPlayer

iTunes!

Jag använder Songbird på både Windows och Linux för enkel delning av betyg etc.

Och det är en bra mediaspelare.

Jag använder Spotify mest och Winamp ibland

VLC – vad annars?

Jag använder MusicBee 🙂

Windows: iTunes Jajuke, MPC-HC, Linux: Exaile, MPlayer

Spotify! Varför är det inte på listan?

VLC 🙂

clementine

Billy (från Får vänner)

Vad är iTunes? Foobar hela vägen, och fjärrstyrd Zoom Player när jag är lat för att gå av soffan …

Jag använde foobar2000 på Windows och jag absolut älskade det, aldrig använt en mediaspelare som snabbt och anpassningsbar med hur mycket musik jag har. Jag har nu dock gått över till Ubuntu och använder Rhythmbox, jag önskar att det fanns en version av foobar på Linux = /

Detta kommer inte att vara ett korrekt resultat, eftersom många människor använder flera operativsystem utan kan rösta på bara en spelare. Hur som helst, Linux – Banshee. Windows – Foobar. VLC stenar som en plattformsoberoende spelare.

KM PLAYER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MusicBee …

Rhythmbox på Ubuntu. Spelar media på Win 7 arbete PC.

Zune-programvaran överlägset, Jag föreslår starkt alla att åtminstone ta en titt, om du har en Zune eller inte (eller vet vad det är) .; Jag försökte många, och bli kär i Zune-programvaran för att hantera min musik.

VLC endast. Varför visar sin logotyp i undersökningen och sedan inte inkludera det bland de val? !!?

Jag använder Ubuntu primärt och använda Rhythmbox. Den spelar musik som är tillräckligt bra för mig, jag behöver inte alla extra grejer.

När jag använder Windows tho, jag använder VLC eftersom VLC regler.

Exaile för mig!

Zune!

Mediamonkey har varit min primära musikspelare för ett par år nu. Tag korrigeringsalternativ är fantastisk.

ingen som använder AIMP ???

MusicBee !!!

Prova det för en vecka, kommer du att älska det.

Jag väntade åldrar för Amarok att bli Windows kapabel. När det slutligen gjorde det suger. MusicBee är det närmaste och det faktiskt fungerar.

Winamp, eftersom det är verkligen WIP laman ass

Varför finns det ingen KMPlayer i alternativ,? Mycket tråkigt om vem bestämde alternativ för denna enkät … eftersom han / hon inte ens vet att KMPlayer är en av de bästa som finns idag.

Min röst är för The KMPlayer !!

Jag har precis börjat med Windows Media Center i Windows 7. Älska gränssnitt!

VLC FTW;! Den spelar något på alla plattformar. Jag använder det för allt! Om VLC inte kan spela den, jag vill inte spela det!

Media Player Classic Home Cinema Edition

Zune för PC är en av de trevligaste stationära musik apps IMO … ..

VLC – varför inte i listan? bättre än de som anges [n]

Musicmatch, Media Player Classic, VLC och Win Med spelare i nämnd ordning ….

Vanligtvis Exaile.

Fram tills nyligen använde jag iTunes bara för att jag använder en iTouch. Annars skulle ha framhävde, men jag läste ett inlägg som förklarar hur man använder Foobar2000 med en iPod så jag hämtade att ett par dagar sedan, men havent anpassat den för min iPod ännu. När jag får det igång jag kommer att hålla fast vid foobar

KM-spelare

Medan jag avskyr i allmänhet något vars namn börjar med ett gement “i”, jag har inte hittat något som är lika enkel att använda som iTunes. Dubbelklicka på skrivbordsikonen, sedan dubbelklicka beroende låt du vill börja spela från, sedan bara lyssna på musik för 3 eller 4 dagar raka om jag vill. Jag har cirka 1600 låtar från 50-talet och 60-talet på min hårddisk och det är vad jag lyssnar på. Annat än spelaren, det finns inget annat i iTunes för mig. (VLC är helt klart min favorit videospelare)

Winamp för musikfiler, VLC för videofiler

Jag använde Winamp under många år tills jag hittade JetAudio. Hela Cowon Media Center är helt enkelt fantastisk.!

Jag använder Spider Player, bra ljud och equalizer.

ITUNES Jag gillar hur dess organiserade & VÄGEN PLAYS & ljud.

VLC för snabb spel saker

och för min Metal samling bibliotek jag använder WMP 12. starkt underskattad !!

Var är VLC? !!!!!!!!!!!!!!!!! hur kommer det inte finns. ??????

bärbar KMPlayer

FOOBAR

Själva ljud Resultatet är avgörande funktion. Winamp kan uppnå bra resultat, men endast med rätt plug-ins, medan JETAUDIO har överlägset bästa ljudmotorn inbyggd. En ljudtekniker har talat.

winamp

Zune FTW, även jag inte har Zune-enhet, men jag gillar appen

VLC är en bra videospelare, men brinner det,. Saker som en mediabibliotek är avgörande för stor musiksamling,. Min röst går för Winamp …

Efter att ha kämpat med WMP jag bytte till Foobar2000,. Wow! Vilken skillnad! Grymt bra!

Jag använder VLC eftersom på min laptop jag behöva höja volymen för att tydligt höra dvd och några andra videofiler. Den har en volymkontroll mappas till Ctrl + uppåtpil och går upp till 400% .Det också normaliserar alla spår och jag kan blanda spår med flera instanser av VLC (set i inställningar).

VLC

I Windows har jag alltid använt Winamp, eftersom det har alltid varit en stor bit av programvara för att spela musik med de bästa funktionerna (globala snabbtangenter, Bibliotek, Replay Gain etc) men det har en brist under foobar2000 (som nu är min standard) . Det är brist på bärbarhet. Jag har två bibliotek av musik. En regelbunden musik och en klubb musikbibliotek. Ibland känner jag mig precis som att lyssna på min vanliga, ibland vill jag housemusik. Med foobar allt är möjligt, jag har tre bärbara körs. En regelbunden, en för hus och en med båda och är så snabb för att skanna Replay Gain. Även om jag har fortfarande Winamp har foobar addons för alla funktioner som jag älskar från Winamp. Mp3tag för märkning felfritt globalt.

På Ubuntu Jag har haft problem med att hitta något lika kraftfullt som Winamp eller Foobar, men Rhythmbox är okej, men jag önskar något mer kraftfull.

> Mysticgeek

> Foobar2000 rocks!

Jag kan bekräfta det. 🙂

Banshee – Ubuntu … Zune – Windows7 .. Blev kär i Zune-spelare efter att ha använt det en gång … tack vare howtogeek …….

Jag använder en liten portabel programvara XMPlay det är mindre och låter bättre än någon annan spelare jag har provat,. Det är synd verkligen att det inte är mer känd eftersom det är stor;. Det är inte bra för organisationen men så för jag använder Media.

JetAudio är bra val!

Jag försöker fortfarande att hitta “rätt” man dock, att ha läst kommentarer här kommer jag, checkar ut några av de listade dem,. Vilken mediaspelare listor texter ?? pls låta mig veta? tack !:)

winamp

Jag förändras ständigt. Alltid på jakt efter det bästa ljudet. Jag gillar winamp och AIMP just nu och kommer förmodligen försöka foobar nästa. Men WMP12 är mycket bra och jag älskar smplayer. Jag håller VLC runt men befinner mig använda det mindre och mindre. WMC, WMP12, SMPlayer och VLC är alla mycket bra. Zune är bra för att använda Zune. Men musikspelaren är långsam, buggig och mycket un-anpassade. Skulle inte under några omständigheter installera itunes. Någonsin.

Minitunes FTW; Den har en mycket bra tydligt gränssnitt.

Foobar2000 låter bra, men jag tror att JetAudio är vägen mycket bättre tillsammans med utseendet och den praktiska användningen av det (hålla den under brickan och spelar en låt jag gillar, även jag kan hålla min Aktivitetsfältet gratis). Jag är ett fan av det eftersom JetAudio 5

Jag röstar för WMP men för musik men VLC alltid för video och för det format som WMP inte stöder

Åh jag har glömt att jag har omkopplare ti Kantaris bättre moded VLC

Vi skriker se 🙂

Windows Media Player uppfyller nästan alla mina behov.

Jag använder foobar2000, jag älskar hur du kan skräddarsy användargränssnittet, passar det bra med Windows 7 och knappt tar upp någon av datorns resurser. Det har också stöd för universella format och theres massor av codecs och plugins för det.

Spotify – på min laptop, HTPC och mobil

Zune.

P.S. Zune för att upptäcka och lyssna på musik. VLC för att titta på vids och allmän media-playing godhet.

Jet Audio

Ljud Vibe – http://www.soundvibe.net

XMPlay

AIMP2 är mitt val för nu, eller SPlayer eller Kmplayer men jag gillar en spelare som lätt styrs från mitt tangentbord IE: stoppa och starta mina media med mellanslagstangenten och höja och sänka volymen med piltangenterna.

MOC (musik på konsol) för att vinna!

http://moc.daper.net/

VLC, GOM, KM, XMPlay (stor), Windows Media … allt bra …

Windows Media Player, Media Player Classic, Vlc

Alaska är den enda amerikanska staten vars namn kan skrivas med en enda rad på QWERTY-tangentbord.