hantera Windows Vista tidssynkroniseringsproblem

Många människor har rapporterat problem med att synkronisera sina klockor med internet tidsservrar, särskilt time.windows.com, som verkar ha massor av problem med tillgänglighet. Vi kommer att gå igenom några lösningar för att åtgärda problemet.

Felet kommer vanligtvis får är “Ett fel uppstod när Windows var synkronisering med time.windows.com. Denna operation återvände eftersom tidsgränsen löpt ut. ”

Ändra Time Server

Du kan ändra standardtidsservern genom att högerklicka på klockan, och välj sedan Justera datum / tid på menyn.

Klicka på fliken Internet Time.

Klicka nu på knappen Ändra inställningar.

I dialogrutan Internet Time Inställningar kan du ändra standardservern genom att välja ett alternativ från rullgardinsmenyn eller så kan du skriva in en ny post. Du kan också testa det omedelbart genom att klicka på Uppdatera nu knappen.

Jag har haft den bästa lycka med time-a.nist.gov, men det kan bero på min plats. Här är en lista över ett par servrar som du kan prova istället

Du kan hitta en längre lista här: http://tf.nist.gov/service/time-servers.html

Ändra standardUppdateringsIntervall

Om din klocka är ständigt i otakt även om det står synkroniseringen lyckades, kan problemet vara att datorn förlorar tid på grund av en systemklocka problem. En lösning i detta fall är att ändra NTP-klient för att uppdatera oftare.

Öppna regedit.exe via startmenyn sökrutan och sedan hitta den här registernyckeln

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ W32Time \ TimeProviders \ NtpClient

Dubbelklicka på knappen på höger sida för SpecialPollInterval

Standard tid är 7 dagar beräknas på några sekunder. Om du vill ändra detta för att uppdatera varje dag, skulle du använda 86400, eller 60 sekunder * 60 minuter * 24 timmar * 1 dag.

Jag skulle inte rekommendera att ställa detta till något mindre än 4 timmar värt, eller din dator kan bli förbjudna av tidsservrar.

Ändra brandväggsinställningarna

Jag har inte en skärmdump för dig här, men tredjeparts brandväggar ofta blockera tidsservrar, vilket gör att synkroniseringen inte fungerar korrekt. Om du använder McAfee eller annan brandvägg måste du använda konfigurationsverktyget för att låsa upp NPT tillgång på UDP-port 123.

Jag har haft mycket bättre resultat genom att använda den pool av tidsservrar, tillgängliga via pool.ntp.org

Jag får intrycket av NIST tidsservrar är överbelastade från, de oräkneliga miljoner Windows-system som är förprogrammerade, för att använda dem.

Ja, det anses mycket dålig praxis att synkronisera till stratum 1 servrar direkt (time.nist.gov är en stratum 1). Du bör verkligen använda poolen, som varierar från stratum 2 till stratum 3. Detta gör datorn ett skikt 4, som är mycket exakt för nästan alla program du kan tänka dig …

Personligen har jag min server synkronisering till en uppsättning av fem stratum 2 servrar jag drog från poolen baserat på ping. Jag tar då den genomsnittliga skillnaden mellan dessa (känd som drift) och faktor ut. Så i genomsnitt är min server noggrannhet inom några nanosekunder. (OpenNTP är vad jag använder för att göra driftledningen) jag bara synkronisera till time.nist.gov om de första fem servrarna är * alla * ner.

Förresten, det finns separata pooler för olika kontinenter. Detta hjälper till att finna en server med en låg ping, i motsats till bara slump round-robin DNS selektion. ntp.org har mer info.

Jag har lagt till ntp pool adressen till bordet.

Tack för noteringen!

Bästa praxis för NTP-servrar är att använda en som är snabbast från din plats. Du kan ladda ner min Chameleon Clock och köra ett test av tid servrar, sedan välja den med den minsta ping tid (klockan är shareware, men servrar testet fungerar i fritt läge böter).

Detta har varit till stor hjälp, men jag har en annan fråga när du använder Vista. Det är alltid kräver att jag “tillåta” när du gör några ändringar i inställningarna. Så jag undrar, förutom modifiering brandvägg, är det något jag behöver ändra från Vista sida om tillstånd? Tack!

Jag har haft problem med att få rätt tid sedan jag fick min comp. Jag gjorde synkronisera tid och det fungerade bra tills jag stänga min dator. Varje gång jag startar min comp. tiden börjar där den slutade. Och jag har alltid fixa den tid då jag vända min dator. Om någon vet varför detta håller händer snälla hjälp. Jag är så förvirrad.

Internet Zone Fliken visas inte om datorn (klienten) är en del av en domän (Windows Server 2003)

Vad kan jag göra för att åtgärda detta?

Tack för den mycket användbara instruktioner till. Min nya laptop går bra, det enda undantaget är systemklockan går långsamt med 30-45 sekunder varje dag. Så ändra registret för daglig inst är mycket hjälpsam. Och jag bytte också pool.ntp.org baseras på hjälp kommentarer.

Du har förmodligen en dålig CMOS-batteriet (batteriet som ser ut som en nickel på moderkortet). Jag hade samma problem en gång. När jag sätter i ett nytt batteri, aldrig hände det igen.

När jag klickar på knappen Ändra inställningar på Internet Time fliken ingenting händer. Har någon annan hade detta och har någon aning om en lösning?

hej jag försökte att synkronisera med tidsserver på Internet, men det håller säga ett fel inträffar när fönstren synkronisering med: time.windows.com, time.nist.gov och alla andra jag försökt som var i listan. När jag ändrar klockan dess ok men när jag slår min laptop av och slå på den efter en timme eller så klockan är bakom med 2 eller 3 timmar ibland ännu mer (beroende på hur länge den bärbara datorn var avstängd)

Jag hade samma problem. Jag tyckte att det var brandväggen jag sprang, Windows Defender har ingen effekt på tiden men McAfees brandvägg tycktes har blockerat den. Vad jag gjorde var inaktiverat McAfee brandvägg medan jag klickade på Uppdatera nu och det fungerade !!! Då jag återaktiveras det för mitt skydd. Men jag var mycket glad över att se detta fungerat. Om du inte äger McAfees brandvägg prova någon av lösningarna ovan från andra användare eller inaktivera alla brandväggar (ej Windows Defender). Hoppas det hjälpte!

Oh ja och jag såg din sista du sa om att ändra UDP-porten, vad jag gjorde öppnades McAfee gick sedan för att konfigurera och klicka sedan på Internet och nätverk och sedan brandväggen, där jag klickade på Systemtjänster och lagt till en som heter Windows tids och sätta i 123 på inmatningsraden bredvid “Inkommande UDP-portar:” och jag hade en fråga, är min dator fortfarande säker nu att jag öppnade porten? Jag vill inte att min brandvägg för att ignorera något som kommer igenom där. Tack.

Tack för rådet.

Om du har en Vonage telefon adapter, kan du behöva konfigurera det också. Med Motorola VT1005V, pekar du din webbläsare för att 192.168.102.1, klicka på Avancerat, ange 123 i Port och välj UDP under Transport. När jag gjorde detta, synkronisering med time.nist.gov arbetade.

Jag vet inte hur man konfigurerar några andra modeller.

My Time är lyft fel med 4 eller 5 timmar. Jag synkronisera tid med en av de Internetservrar manuellt, och en timme senare tid är fel igen. Jag bara uppgraderat till Vista, och jag hade inte den här frågan med XP, så jag tror inte att hårdvaran är frågan. Några förslag?

Brandons förslag fungerar perfekt, hade samma VistaMcafee relaterade problem. Fast nu,. Tack;. Hans

Kul att se som fungerade!

Om knappen Ändra inställningar på Internet Time tabsheet gör ingenting, starta om Windows tidstjänst, net stop w32time, net start w32time

Jag fick just vista, och jag inte har McAfee, men min klocka efter några dagar faller bakom några minuter. Jag är alltid ansluten till internet, men klockan bara uppdateras varje vecka. Jag försökte köra regedit.exe men programmet avslutas och kunde öppnas så jag kunde få den uppdatera snabbare. Jag har norton men jag tror att det är inte problemet. Några förslag?

Tja först av allt regedit.exe inte bör avslutas. Det är ett problem där. Och det beror på ditt moderkort, dess vad håller koll på din tid när datorerna bort. Det kan vara så att batterinivån är låg i moderkortet som är därför det kan falla bakom. Det kan också vara så att datorn körs för mycket och du inte har tillräckligt med dator utrymme för att hålla jämna steg, vilket betyder att den hoppar några sekunder varje gång ett tag. Men när du stänger av datorn, är datorn ansluten till ett grenuttag som du råkar stänga med det? Eftersom detta vad som kan rinna ut klockbatteriet, om du inte och ansluten till ett vägguttag till exempel är det inte så då. Om du kunde skicka din dator specifikationer som kan hjälpa oss att avgöra problemet. Och återigen, om du skriver regedit (utan the.exe) i Påbörja sökning som är sökfältet längst ned i startfönstret som öppnas när du klockan fönstren knappen längst ned till vänster på skärmen och sedan slå in den borde ‘t avsluta, det är ett problem där om det gör det. Du kanske också vill se till att din kör på ett administrativt konto också, eftersom begränsade konton har begränsad förmåga att ändra datorns inställningar.

Jag har haft samma problem som alla andra … .THANKFULLY några bra själ på en annan sida räknat ut vad som var fel.

Im 99% säker på att problemet är med McAfee brandvägg, här är hur man rättar till det snabbt och enkelt

För någon annan dra sitt hår, öppna McAfee,. Gå till menyn Avancerat om du inte redan är där,. Klicka på Konfigurera fält,. Till vänster, klicka på Internet och nätverk,. Klicka nu på andra grå raden som säger Brandväggsskydd skydd~~POS=HEADCOMP är aktiverat. Klicka på Avancerat …, Till vänster, klicka på Systemtjänster,. Markera kryssrutan bredvid Network Time Protocol Port 123. Klicka på Verkställ sedan OK;. Följ sedan synkroniseringssteg som vanligt (endast det bäst att ange en annan webbplats än skräp som de har listat).

Detta fungerade! Tack Gud!

Väl min dator är alltid inkopplad eftersom det kan bara bli som en timme av batteritid. Dess lite dator. Dell XPS M1710 2,17 ghz proccessor 2GB RAM 512 grafikkort … hade datorn om ett och ett halvt år och fortfarande kör samma batteri jag gjorde när jag fick det. När jag hade Windows XP Jag hade aldrig det här problemet och jag bara gjorde en uppgradering.

Tack för snabb lösning på mitt problem. Öppnandet port 123 i McAfee gjorde tricket.

Jag öppnade upp port 123 och används pool.ntp.org att synkronisera och allt är väl. Tack för rådet!

Tack för Vista tidssynkronisering buggfix!

Bästa sättet att bli av med problemet är att avmarkera “Synkronisera med en tidsserver på Internet” rutan.

Gud välsigne dig Nick. Dum McAfee. Det var så uppenbart och så förbises!

Evan

I Windows Vista, inifrån McAfee “AOL” Version, jag var tvungen att göra två saker för att få Time Sync för att arbeta för mig korrekt.

Öppna McAfee Security Center, Klicka på “Internet och nätverk” Globe ikonen, Klicka på “configure” i den högra rutan, klicka på “Avancerat” i “Brandväggsskydd är aktiverat” rutan

[1] I “Firewall” pop-up vänster välj “Programtillstånd” och klicka på “Lägg tillåtna Program” -knappen. Bläddra för att lägga till c: \ windows \ system32 \ w32tm.exe program. Välj “Grant endast utgående åtkomst” -knappen i rutan nedan programlistan.

[2] I “Firewall” pop-up vänster välj “Systemtjänster”. I rätt “System Services” rutan, bläddra ner och välj rutan för “Network Time Protocol Port 123”. Klicka på “Apply” -knappen nere till höger.

Gör sedan kommandot “w32tm / omsynkronisering” eller använd klock Internet Time GUI.

Dessutom är min standardtidssynkronisering läge inställd på “pool.ntp.org”

Jag hade provat allt tills denna sista meddelandet från DK Seattle äntligen fungerade. Jag använder också Vista, men inte använder AOL – fortfarande allt fungerade (även om saker på McAfee var lite annorlunda att hitta). Allt är bra nu!

Jag har ett mycket liknande problem Amina, men jag har inte McAfee så det är inte problemet. Jag får felmeddelanden när jag försöker synkronisera, och ingen av de justeringar jag gör i mina brandväggar verkar fungera. Varje gång jag stänger den bärbara datorn (försätta den i vila) jag öppnar det upp igen för att hitta tid är avstängd med upp till 12 timmar. Jag är inte super tekniskt kunniga, så jag skulle uppskatta alla råd jag kan få. Tack!

Hej Jag har ett problem med min laptop när jag kolla uppdatera min Windows Vista det tar många timmar innan svar, en gång mw uppdateringen inte är klar har problem min dator, när jag öppnar visas Konfigurera uppdaterings, 5 dagar innan tillbaka till det normala, någon som kan hjälpa mig tnx …

Hej Ferdie, vad spyware / virusskydd program tycker du har installerat? Och vad är att ha oroande uppdatering, tiden?

Hej Kathryn, hur gammal är din bärbara dator? Och gör du lämnar datorn inkopplad när du stänger av den? Problemet kan vara batteri som datorn använder för att hålla tiden aktuell även när datorn är avstängd. Du kan försöka att få den byta batteriet, mina hade samma problem innan jag ersatt min. Det kan också vara ett defekt batteri även om det är nytt. Jag har en fråga, har du problem med att hålla dig uppdaterad när datorn är på? Tack.

Även jag har märkt att med McAfee, verkar det inte bara göra det med Windows Vista, som nyligen bytte jag tillbaka till XP och det är att ha samma problem. Du kan använda trick genom att gå in McAfee enligt ovan och låta port 123 eller gå till fönstret systemtjänster i McAfee och det låter dig välja vilka portar gör vad och vilka som ska öppnas eller inte.

Tack för ditt råd Don! Jag lyckades reda ut det, jag upptäckte att det var min brandvägg som blockerar klockan (jag inte har McAfee, och eftersom jag hade inte hört talas om några andra brandväggar skapar ett problem, var det en av de sista saker jag kontrolleras ). Men jag kommer att tänka på ditt råd om batteriet bör saker och ting slutar arbeta igen. Den bärbara datorn är ca 5 månader gammal, och jag hålla den bärbara datorn inkopplad, även när den är avstängd / sover. Tack igen!

Du är välkommen. Ja vanligtvis dess alltid brandväggen, men du är välkommen för råd. Kul att jag kunde hjälpa till.

Tack för värdefulla kommentarer. Jag har läst igenom dem men inte hitta någon att ha samma problem som min. Jag kör Vista på en bärbar dator som är ansluten till Internet hela tiden. Jag använder inte någon tredje programvara brandväggar.

Klockan driver ett par minuter varje dag, men jag är inte alltför bråkar om det. Jag har varit manuellt synkronisera-ing klockan med någon av de medföljande tidsservrar utan några problem alls. Men under de senaste dagarna (utan att tillsätta någon ny programvara eller ändra min router / inställningar), synk nu fungerar inte. Innan om det fanns en timeout fel, skulle jag få timeout felmeddelande omedelbart. Men nu när jag klickar synkronisering jag måste vänta upp till 10s och jag bara få “ett fel uppstod …” utan timeout meddelande. Några idéer vad som kan orsaka detta? Tack på förhand.

Om du kan komma ihåg, är det något du har hämtat och installerat i de senaste dagarna eftersom det slutat fungera? Har din dator kommer med någon förinstallerad programvara? Har du gjort några ändringar i din dator nyligen?

Det enda som jag kan minnas har förändrats är att lägga en Mobile Connect datakort till den bärbara datorn. Detta läggs en fjärranslutning i “Nätverksanslutningar”, men jag har kontrollerat internetuppkoppling samtidigt försöker synkronisera klockan (dvs. Förbundna med trådbundet LAN) och jag har kollat ​​mina “Anslutningar” alternativ i IE för att säkerställa att en uppringd anslutning används aldrig. Jag definitivt ansluten till nätet och det beter sig som om jag inte. Jag är verkligen inte säker på vad kan vara orsaken till problemet med tanke på att det fungerade bra tidigare.

Så kan du fortfarande ansluta till Internet bara bra? Du kan ströva omkring på internet med din LAN-kabeln? Eller har internet slutat fungera på den datorn?

Jag har haft samma problem på min laptop,. Jag har nyligen formateras, försökte allt i denna tråd (jag inte har McAfee), och jag fortfarande får felmeddelandet,. Jag kan inte heller använda Windows Live Messenger, men mitt internet fungerar

Jag har Vista Home Premium OS med McAfee som min Säkerhetscenter. Jag hade problem med att uppdatera min vista klockan automatiskt. Jag försökte allt, från att ladda ner synkroniserings program till att ändra synkroniseringsservrar. Ingenting fungerade. Det är tills jag upptäckte denna länk via Google-sökning. Jag försökte ditt förslag för att låsa upp NPT tillgång på UDP-port 123. Hallelujah, det fungerade.

Tack för tipset.

Du satsar Harry.

Christien, vilken typ av Internet-anslutning använder du? Använder du en inbyggd som kom med den bärbara datorn, ett kort som du köpte, eller en kabel? Och vilka program har du installerat på datorn? Många andra virus-scan och antispionprogram göra samma sak, inte bara McAfee, som Avast, att programmet har gett mig problem med jämn belastning på internet.

Ange denna information för oss så att vi kan hjälpa dig att fixa din dator.

Hej

Jag har vad som verkar vara ett unikt problem. Min Vista Home håller förlora år – men inte i månaden och tid osv … dvs idag trodde att det var 17:05 den 22 maj 2040. Jag har bytt batteriet och gjort en ny installation av Vista, men alltjämt tycks kunna fixera.

Några idéer skulle vara bra

Jag försöker att ställa in NTP-servern på min primära domänkontrollant på 2008-server. Jag öppnar 123 UDP-port på brandväggen (både grundläggande och avancerad) och ställ in tidsservern, men varje gång jag skriver i kommandotolken: w32tm / omsynkronisering I got svar: Datorn inte synkronisera eftersom ingen tidsdata var tillgängliga, jag. försökt med flera tidsservrar du nämner i det här inlägget och med lokala en också, med samma svar. Jag följde instruktionerna från http://support.microsoft.com/kb/816042 och det fungerar för 2003 server men inte för 2008 server. Någon idé?

Jag följde råd om att öppna upp NPT tillgång på UDP-port 123. Det låter hårt, grabbar … men det är verkligen lätt. Jag har PC-cillin för min brandvägg,. 1) Öppna PC-cillin, 2) Klicka på “Network Security”, 3) Klicka på “Personal Firewall”, 4) Dubbelklicka på profilnamnet. Den jag använder är “direkt anslutning”,. 5) Du kommer att se flera flikar i fönstret som öppnas. Klicka på fliken “Undantag”,. 6) Klicka på “Lägg till” knappen;. 7) bredvid “Target”, välj “Alla ansökningar” knappen,. 8) bredvid “Connection”, välj “Inkommande “knappen,. 9) bredvid” Action “, välj” Tillåt “knappen radio,. 10) Från” protokollet “i rullgardinslistan väljer” UDP “,. 11) bredvid” Ports “, kommer du se “Alla portar” och “som hamnar”. Välj “angivna portar” knappen, 12) bredvid “som hamnar”, typ i rutan “123”,. 13) Klicka på “OK” knappen längst ned i fönstret,. 14) Nu stäng alla fönster som är öppna tills du är tillbaka till PC-cillin huvudfönstret,. 15) Klicka på “Apply” -knappen,. du bör nu kunna gå och uppdatera datum och tid som beskrivs i tidigare kommentarer här. Det fungerade för mig!

Min Vista installera har inte anslutits till en ntp tidsserver eftersom jag uppgraderade från XP. Jag har sett till port 123 är öppen i Windows-brandväggen, men detta har gjort någon skillnad. Jag bara få, ständigt, “Ett fel uppstod när Windows var synkronisering med foo.bar”, oavsett vad timeserver jag försöker. Jag använder inte några andra säkerhets / brandväggsprodukter förutom AVG Antivirus, och det kommer inte att ansluta antingen på mitt arbete eller hemnätverk, vilket får mig att tänka att det är den bärbara datorn i stället för nätverket. Alla förslag välkomna …

När jag hittade den här tråden, trodde jag all min tid bekymmer var över slutligen, en fix som skulle tillåta mig att synkronisera med Internet tidsservern och sluta vara 3 minuter kvar efter två dagar! Jag gjorde NTP Port fix och kunde synkronisera vackert.

Men sedan min klocka har förlorat tid värre än det gjorde innan jag gjorde synkroniseringen. Jag har försökt att gå in på regedit och byta till en dag, sedan till 4 timmar, men min klocka kan inte verkar stanna i tid. Jag avstängd internet synkronisering kanske två dagar sedan och min klocka är just nu 13 minuter bakom förmodligen det värsta det någonsin varit. NIST sida med tidsservrar säger: “Alla användare bör se till att deras programvara frågar aldrig en server oftare än en gång var 4 sekunder. System som överstiger denna hastighet kommer att nekas service. I extrema fall kan system som överskrider denna gräns anses försöka en denial of service. “Betyder det att jag kan säkert ändra mina RegEdit inställningar för att synkronisera varje timme? Eller ska jag skapa mer tidsservrar för att ansluta till och har var och en uppdatering på 4 timmars mellanrum? Jag förlorar mitt sinne här skulle någon hjälp uppskattas!

Hej Katie, om NIST säger inte att synkronisera mer än en gång var fjärde sekund, sedan synkronisera en gång i timmen är väl utanför detta. Eller jag missar poängen här? Varför gjorde du förvandla din 4-timmars synkronisering av?

David, jag vände 4 timmar synkronisering av eftersom även vid 4 timmar jag fortfarande förlora tid värre än innan jag fick synkroniseringen att starta i första hand. Jag hoppades att stänga av synkronisering av skulle minska graden av min fördröjning, men det gjorde inte göra något åt ​​det. Jag sällan stänga av eller starta om datorn, så jag tror inte att moderkortet batteriet har något att göra med det. Jag ville ändra min synkronisering intervall till en timme tidigare i eftermiddag och kommer tillbaka till min dator efter 3 timmar avslöjar att komma i tid (åtminstone inom en minut) så jag tror att det är löst mitt problem för tillfället.

Heyyyyyy

Im skriver på uppdrag av min flickvän har shes hade sin nya laptop sedan jul och bara thisweek tid och datum har gon helt fel! även hemsida på Internet Explorer håller reseting tillbaka till msn.com?

Någon som vet hur vi kan fixa det här? läsa över några av kommentarerna, kan det vara moderkortet batteri? S var inte mycket techinal som du kan se

anyhelp apriciated tack

ps. vi har tryd alla ovanstående lösningar eller ingen framgång

ingen brandvägg aktiva, Windows Vista, e-system laptop

Tack för hjälpen inrätta McAfee att tillåta tidssynkronisering på Vista …

Här är ett tips för dig. Om tiden förändras är för stor, kommer tidssynkronisering misslyckas. Till exempel, om datumet är avstängd klockan kommer inte att förändras. För att testa detta, öppna en kommandotolk som administratör och ange “w32tm / omsynkronisering” och se vad fel du får. Detta ger dig specifika fel, inte dum “något bröt” fel från GUI.

På mitt system så fort jag justerat datum då klockan skulle synkroniseras. Innan dess det inte skulle fungera oavsett vilka portar var öppna, etc.

Jag hade följande felmeddelande “Ett fel uppstod när Windows var synkronisering med tiden” komma upp allt jag försökte synkronisera min dator tid. Jag följde instruktionerna ovan, steg för steg och fick positiva resultat. Fungerar bra! Tack!

Info postat av Mark är korrekt. Jag gick in i klockinställningarna och manuellt ändrat datum och tid på något i division av “rätta”. När jag gjorde detta kunde jag klickar på internet tid och synkronisera den. Det uppdateras på rätt sätt.

DOCK….

Detta fortfarande inte löser mitt ursprungliga problemet. Klockan förlorar tid när datorn är påslagen, och det förlorar betydande tid när datorn är avstängd. Jag tänker att mitt moderkort batteri kan vara dåligt. Jag hatar att erkänna att detta kan vara fallet, men jag vet inte hur länge min laptop satt i ett lager någonstans innan det skeppades till mig. Jag vet inte vad den genomsnittliga batteritid borde vara.

Jag måste lägga till en anteckning här … en vän till mig rådde mig att Vista säkerhetskopierar dess operativsystem internminnet. Han hade hört en hel del online inlägg, såsom Denna webbplats erbjuder, och han sa att jag kunde öka den användbara, användar accesable minne lagring av min dator om jag gick in och återställa hur mycket minne var tillgängligt för Vista för att lagra säkerhetskopian ” kopior “. Tillsammans gick vi in ​​och bytte minne för att lagra Vista backup (till en mindre mängd).

Jag kan ha fel, men det verkar som om mina problem klock började strax efter att ha gjort denna förändring. Jag kommer att undersöka inställningen min Vista backup minneskapacitet till den ursprungliga inställningen för att se om det hjälper min klocka problem.

Jag har hunnit synkroniseringsproblem med min Toshiba laptop och Vista för en lång tid nu. Jag läste ditt tips på brandväggar, gick in Mcafee och gjort justeringen, och det verkar ha fungerat. Tack !

Jag har beeen samma fråga nu för likadana par månader. Jag köpte en ny dator och installerat Vista på den. Klockan har aldrig varit i rätt tid, och alltid när jag satte den på rätt tid det hålla som par timmar. Jag fick Mc Afee eller något, bara fönster egen brandvägg inte. När jag försöker synkronisera med internet klocka står ett fel uppstod något … har också lagt till fler adresser på listan uppdateringen men inte fungerar …

Spetsen på om tidsförändringen är för stor, är synk kommer att misslyckas KEY! Jag gjorde allt det ovanstående, men ingenting tycktes fungera tills jag gick manuellt och gjorde datum korrekt och tiden närmare realtid. Då uppdaterats! Tack!

Tack för denna underbara artikeln. Efter månader av mixtra med Vista Ultimate kunde jag snabbt fixa det. Jag kör McAfee och som var problemet. Jag öppnade upp brandväggen och gick in i avancerade inställningar> Systemtjänster och tillät UDP att få tillgång. Arbetade direkt!

Tack!

-Jose

Jag hade samma problem. Det sa bara “Ett fel uppstod när Windows var synkronisering med time.windows.com.” För alla servrar. När jag försökte att synkronisera den med cmd det sade också att tiden förändras var för stor, och ändå inte synkronisera min tid. Och faktiskt det var stora – min tid var en dag och något ytterligare, så jag ställa in den manuellt på rätt tid (mer eller mindre) och sedan när jag försökte uppdaterades den (inte med cmd), det fungerade. Så om någon har ett problem och inte vet hur man rättar till det, prova det. Det kan hjälpa.

Thx Jag var arg för att jag gick throught Windows kunskapsbas och gjorde en reg hacka och det fortfarande fungerade. McAfee blockerade den. Jag uppskattar tips …

Detta är brandväggsproblem och det är redan fast i mitt fall. Lösningen fungerade i mitt fall att jag använder McAfee. Följ bara följande länk för att ta dig till lösningen Mr ChrisFurry postat

http://forums.techguy.org/windows-vista/560676-internet-time-sync.html

Hoppas att arbeta i ditt fall.

Hej, jag tänkte galen tills jag hittade din förklaring. Jag lade brandväggen port och tryck på synkroniseringsknappen … för första gången sedan få min laptop, kunde jag synkronisera tiden. Tack så mycket!!!!!

Hej alla … Jag har hittat en lösning på det här problemet för er som inte har någon brandvägg frågor, men fortfarande får “ett fel uppstod” när du försöker synkronisera din tid. i

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ W32Time \ timeproviders \ NtpClient

ersätta SpecailPollTimeRemaining nyckeln med den server som du vill använda.

Du kan få några wanrning om tomma strängar, bara trycka OK göra en manuell omsynkronisering (uppdatera nu) och du kommer att vara i näringslivet. Det verkar som om den här registernyckeln fastnar med time.windows.com; 0 och vad du ändra inställningen till på fliken internet tid inställningen inte träder i kraft förrän den här knappen tvingas.

woohoo! Jag har rätt tid!

Tack så mycket. Korrigeringar var klara, koncisa och snabbt att genomföra. McAfee var den skyldige och jag bytte avfrågningsintervall. Tack en miljon, Mr Geek.

Jag har fortfarande tid bugg från Vista. Jag har inte en McAfee installerat i mitt system, men jag har en Norton Internet Security testversion. Tiden inte ordentligt sätter sig efter uppstart innan. Efter några uppdateringar från fönstren, blev fast.

Men nu när jag uppdaterade till Vista Service Pack 1, felet återvände till mitt system. Vad ska jag göra? Jag har inte några problem med Internet Time Sync. Jag synkronisera varje gång jag startar datorn.

Hjälp!

Vad sägs om att använda Norton 360. Jag fick bara min laptop och jag kan inte hålla takten. När jag stänger av den, det är det, är det dags borta. Några förslag för fastställande av denna för Norton-användare?

Även om jag vände redan av mina brandväggsinställningarna i Norton det fortfarande inte fungerar.

Så det är tillbaka till den vanliga tidsinställning varje gång jag startar min laptop.

Puh, detta blir en olägenhet.

Jag hämtade Ubuntu 8.1 operativsystem. Det bor nu på min hardrive tillsammans med Vista. Jag är helt förvånad över hur bra det fungerar! Jag är långt ifrån en nörd och jag hade inga problem! Det är intuitivt och pålitlig. Jag har ännu inte överfört mina filer över från Vista, men för nu, ingen tid synkroniseringsproblem, NO BSOD’S, ingen frost! Jag behövde hämta senaste versionen av Flash player, men efter det … Det är häftigt. BYE BYE VISTA,! BYE BYE MICROSOFT! Även pdf-filer direkt ladda ner på Ubuntu använder sin egen version som kallas något som “fil läsare” … minns inte. Allt jag vet är att det är snabbt. Trådlöst nätverk installerat sig nästan omedelbart. BRA ! Inte ens ihåg var jag fick den från men du kan gå till Ubuntu.com och innan du vet att du kör Linux. Ingen hårddisk framställningar, inga skivor brinna. Och du kan fortfarande starta upp Vista när du vill.

Och nu får jag detta meddelande varje gång jag vill manuellt uppdatera min dator ..

Fel (ar), kod 80.244.019 Windows Update uppstått ett okänt fel.

Ok, så det betyder Vista är ett fan av ett fel för konsumenterna, såsom mig i det här fallet.

Tack så mycket för fix, mitt problem var med McAfee brandvägg port samt.

Dito McAfee brandvägg port samt. Tack så mycket.

Intressant läsning ovan, men bara en beskrivning verkar passa problemet på min laptop, och det verkar inte har lösts. Några råd om hur man löser det skulle vara mycket uppskattat.

Vista klocka, vid start, minns den tid det var när det var senast stängdes. Efter att ha ändrat det (antingen manuellt eller genom att åter fas med NIST) klockan loopar tillbaka en timme, exakt 60 minuter efter åter fas. Detta inaktiverar internetuppkopplingen så jag måste manualy koppla, ansluta, re-synk (med en tillfällig felmeddelande som doen’t kvarstår), bara för att slinga tillbaka igen i 60 minuter. Ibland, efter detta har gjorts 4 eller 5 gånger, datorn beter sig för resten av dagen och håller exakt tid.

Datorn är sällan unplugged (så jag kan inte tänka mig att det är den lilla tid bevarande batteri) driver AVG anti-virus, änkor brandväggar och andra än automatiska uppdateringar till dessa, har ingen ny programvara laddats ner / installerade. Alla tankar någon?

Skål.

Jag behöver hjälp,. Jag har vista i min laptop, jag har inte McAfee för en lång tid redan, och jag kan synkronisera med Internet utan problem. Men min dator klocka kommer tillbaka tiden. Till exempel: jag synkronisera och det blir rätt tid (låt oss säga 07:00) efter en timme eller mindre klockan är 06:53. Jag håller tiden på rätt sätt och sedan ensam tiden kommer tillbaka. Och detta sker med datorn,. Kan du hjälpa mig snälla,? Jag blir galen!

hi Iza

Ser ut som du har samma problem som jag gör. Jag har inte fått något svar från den sista posten jag postat på denna kedja (jag tror det är ganska gamla kedjan). Du kanske vill placera din fråga igen som en ny post i Vista forum (klicka på Forum länken högst upp på denna sida och gå därifrån). Jag började en ny post, men fortfarande ingen lösning har visat sig vårt problem. Kanske har du mer tur. Om du inte hittar en lösning, vänligen kan du lägga upp den på denna kedja också, eftersom jag få automatiska uppdateringar när nya poster läggs. Tack och lycka till!

ChrisB

Hur gammal är din dator? Det kan vara så att batteriet kan vara låg på “juice” orsakar det att släpa på tiden. Det, eller din dator inte har en tillräcklig mängd minne / CPU att korrekt hålla tiden fram till dags dato.

Låt mig veta.

Kontrollera också med din sommartid inställningar chris, det verkar som om det försöker göra något med din tid. Also check to make sure your time is auto-syching.

Thanks for your answer.;My computer is 1 year and months old.;How do I check my daylight savings settings and the auto-syching?;Thanks again!;Iza

Hi again, sorry for the late response as I was at work.

To make sure your time is synching, with Vista, right-click your time in the lower right-hand corner. Then click on Adjust Date/Time. Once this is open click on the Tab named Internet Time. Then click on Change Settings (You should have to click Continue as the Windows Security thing may popup), Continue, then when the new window pops up, make sure the check box that says “Synchronize with an Internet time server” is checked. Click ok, then ok again. Also make sure that the Server you are using to synch with is a valid server and you know it has worked before. You can also click update now so that it updates it. Please let me know if that works at all, yours may already be synched.

I have a question for you. Has your time worked perfectly fine before? (when you had it brand new a year ago) Also, if your computer is in persistent use, I strongly recommend getting the battery change if all else doesn’t work, as I thought mine was fine but it turned out it was a dead time battery as well.

Now daylight-savings should be automatic, I didn’t realize this till after I had posted the previous message.

Also, you could also result to re-installing Windows, as you may have downloaded a software program that has altered your time settings, or even anything else that may be affecting it.

Also, how much Memory do you have? And how fast is your CPU? As your computer may be lagging. Tack.

Dom

Thanks you for all your suggestions. My computer is less than a year old, is set to re-synch weekly with an internet server and to automatically adjust for daylight saving. Since the problem has appeared, I have to re-synch manually every day when I switch on and every hour after that, when it looses an hour… bizzare. The battery seems fine too, as one day a week I unplug the machine and work on the train for 2-3 hours and still have power left. Incidentally, this problem started to happen on the day after one of my once-a-week commutes, when the computer was plugged in again. Don’t know if that’s significant.

hmmm.. if my notebook CMOS battery has the problem, how can i deal with it?

where is my CMOS battery located and can you guys tell me the hazards of having my notebook serviced by servicing shops?

some say that they need to remove the keyboard before putting a new CMOS battery. as you can see, i don’t want my notebook to have further complications because they need to remove certain parts.

Thanks buddy… now system works without any prob thamks a lot

Hi Don!;It worked properly for one year. Now it goes and come back time all day long. I re-sync the clock more than 10 times a day. I don`t have problems to re-sync.;My computer has 2mb of memory, and I have more than 30% free yet. It is really fast. I think I will have to re-install windows then.;If you have any other idea please write me.;Thanks

Iza

You appear to have the same problem as I. Let me know if re-installing windows resolves it.

Tack för dina synpunkter. Opening access to port 123 made all the difference for me. My computer’s clock is slow by about a half hour per year. Being able to update the time is a nice feature that I now have because of the input above. Tack.

One short observation: When changing the registry value, be sure to select “Decimal” and only then enter the desired value in seconds !

I did the W32TM /resync command. I got an “Access is denied” error message. I am able to manually sync from Vista’s clock/Internet time page.

What does the “Access is denied” message mean? What do I need to change to allow access?

Thanks for your help.

BC-Short, you should open a terminal with administrator priviledges.;Click on the start button, type in “cmd” without the quotes, it will appear above in the programs list, right click it and select “Run as administrator”. Afterwards you can run the command.

But it’s really the same thing with what the Vista clock/Internet time page does.

What do you do if your “Internet Time” tab is completely blank, except for a “Change settings…” button which does nothing when clicked?;I have Windows Vista 64-bit Home Premium SP1 (the most up-to-date version as of 5/17/2009, according to Windows Update).

Tack. I figured that out after I posted the above. My bad for not getting back here and letting folks know.

I am still having a problem with the clock syncing though. I can do a manual sync from Vista’s Internet clock tab. I’ve used several different time services, they all seem to work. However, when left alone, Vista can’t keep time worth a darn. It is way off. I synced manually yesterday evening. It is now 3:35 PM and my clock says 9:37 AM. This is pretty frustrating. I’ve even done the register hacks that shorten the automatic time interval. That only made it worse.

If you have a fix for this I sure would appreciate it. The clock used to work well until a few months ago.

Thanks for your help.

Did you try (from a posting above)

Unknown

If the Change settings button on the Internet Time tabsheet does nothing, restart the Windows Time service;net stop w32time;net start w32time

I have stopped the time service and then restarted. I can sync manually with multiple time servers. I even downloaded Atomic Clock Sync v 3.0. None of this helps. It seems like Vista keeps time OK until I shut down the machine. When I reboot later the time is all whacked.

Any and all help is appreciated.

I was having a sync problem too. With the help on here and a little experimenting, I was able to get it solved.

Running through the command prompt is infinitely more helpful than the GUI as it gives better error messages. Turns out, my clock was a day off and the sync thing decided that since it was so far off, it wouldn’t bother syncing. IDK, that sounds pretty dumb to me. At any rate, I set my time manually back onto the correct day in the GUI, then hit the update button. Worked fine after that.

What I did

1. Ran clock update in command prompt (administrator mode or else you get an access denied error);2. Read error message (something along the lines of it being to far off so the sync was aborted);3. Headed to the GUI, fixed the time manually so it was closer.;4. Hit normal sync / update button;5. Enjoyed the success.;6. Wondered why that had to be so complicated =/

Time adjusting issue

be sure that a date of your clock is correct (if you don’t know the time see paper calendar:)) because time synchronization can’t adjust a clock more than +54000 seconds. If theres more than +54000 seconds to adjust time update will fail with non informative error “An error occurred while updating time at server bla bla bla…”. I found the fail reason and administrative events log viewer.

ive got a major issue

today i just reset my laptop back to factory settings. i let the laptop install what it had too, then reinstalled some of the programs i mainly use. miranda im;mozilla firefox etc.. i then download KIS 9 (kaspersky internet security 2010) and removed mcaffe that came with the laptop. as i went to use the trial for KIS, it came up with the error that the clocks were out of sync. so when i went to my internet clock, i noticed it was totally out of sync. but whenever i try to resync it, either by using cmd, or by changing the servers, it always comes up with the error message. and this is causing alot of problems for me, as most of the programs i run use the internet clock, and i cant install them because of this issue. ive looked at my firewall and theres nothing blocked, and ive checked KIS’s firewall aswell and it isnt blocked there either. so i was woundering if anyone would be able to help out here, cause i need these programs badly and KIS isnt running in full mode as i cant active it. so im also at risk aswell. would be great if someone could email me

great, i’m looking for this regedit trick… thanks

Nicely done tutorial, except when I go into “Adjust Date/Time” I only have the the “Date and Time” and “Additional Clocks” tabs – there is NO “Internet Time” tab.

Några förslag?

We had tried to get onto Active Directory but it caused me problems so I do not use it any longer, but ever since then my clock is slow by 15 minutes.

Tack på förhand..

So, I went through the whole process, changing time servers, editing poll time, adding time servers, restarting the win32time service in services tab, and trying to configure group settings like Microsoft told me to do- and still no luck. Then I read the last line of this article and slapped myself in the forehead- of course MacAfee was going to be blocking NTP on port 123. Thanks for the help!

In registry file under key timeproviders everything is blank. And if I try to import the values from another computer, it says that the keys are opened by another program or the system

I noticed my time display was 3-4 minutes slow and when I went in to adjust it,it said it was not syncronized with windows while service is stopped start windows time or contact system administrator,and if I try to switch another time keeper such as time.nistgov I get an error message that says the RPC server is unavailable,how do I correct this problem?

My Laptop clock is not working. Can you one help me Please……

Using Vista Business version with McAfee virus scan enterprise 8.7.0i

really thank u

Try to change time server to 192.168.1.1 (your router ip address) and see what happen…

Weird problem here. The Advent 7016 laptop after synchronising with NIST agrees well enough with my MSF radio controlled clock. They both show the same second. The Toshiba 8200 laptop fed from the same router as the Advent shows 6 seconds fast! Even after synchronising it is still 6 seconds fast. OS is XP professional. Advent is XP Home. Six seconds may not be very much I know but for online auctions its a lot. New CMOS battery will be the next thing. Has anyone else had similar problems?

The problem I have is that when I do update the time via time server it changes the time 1 hour back. I have time zone +2. Only when I set it to +3 it shows same correct hour after sync with time server. Not sure why it runs like that. I’m under Vista business.

I have a problem with my computer clock and when I follow your steps to go to the Registry Editor there seems to be only “Default” files there. Sorry I am no geek but that’s what I would call it. Seems my Registry Editor isn’t properly loaded? Could that be the case? Could you give me a pointer?;Thank you so much.;And thanks for your site. It’s helpful even to us nonGeeks.

Thanks for the help guys, but I still keep having a problem with the date on my pc even after applying some of the above. After every reboot it thinks it’s 2416 or 2440. The time is usually within a minute or two of being accurate, but the year is miles off. I’m running the following set up – Vista Ultimate 32-bit, Intel Pentium 4 cpu 2.93Ghz, 2Gb memory. AVG free edition 2011.;Any help would be great. Tack.

Found a solution for my system (Windows Vista 64, w/ McAfee Internet Security). Per above posts, had port 123 opened in McAfee firewall Ports and Services, and gave C:\Windows\System32\w32tm.exe full access in McAfee Program Permissions. Still, no go. Then went back to Ports and Services, clicked Edit on the 123 port, and changed the Open ports to: from “PCs in work and Home network only” to “All PCs”. That did the trick.

I can’t connect to any time servers. It just keeps saying “An error occurred while windows was synchronizing with -insert various server-.” The main problem that’s affecting me is that I can’t do stuff on iTunes because it says there’s something wrong with my time.

I just now noticed it said “2001” -_- …so never-mind, I’m good now.

Here’s a question: I have a desktop that I have kept on life support for a couple of years now, and a laptop which is not quite a year old. I have been trying forever to get them on a home network but had never managed to do so until recently, when my wireless router was attacked (and subsequently the computers) and I had to reinstall windows 7 on both of them (32bit on the desktop, ultimate, and home professional on the desktop). When I did this, viola! I had a home network! Everything was great for about a day and then suddenly the laptop wasn’t recognizing the desktop, and although the desktop would let me see what folders were on the laptop, it would not let me open them. SO I started reading threads about the problem, and I went through all of the solutions and it seems to come down to time. No mater where I sync either computer to, they are always staying about half a second off from each other, and this is the only thing I can see that would cause the problem. Other than setting them to sync at every second (which probably wouldn’t work, is there anything I can do to keep them in lock step? I think I just need a new desktop…

I can’t syn with Internet Time server before.;After reading this article, it it ok now.;It’s really great.

Windows has so many setting !!!;How can we know all of them?!?

Tack så mycket.

Tack för artikeln. I was on the edge of selling my laptop, thinking it was messed up somehow, but I ran acoss your helpful article. TACK!!!

There is approximately 400,000 pounds of man-made debris on the moon, including abandoned lunar landers, space flight trash, cameras, and everything else that never made the return flight home.