kommandofil till automatisk uppdatering Sysinternals verktyg

Medan Microsoft Sysinternals verktyg är otroligt kraftfull och användbar, den ena funktionen de saknar är möjligheten att söka efter nya versioner. För närvarande måste du regelbundet kontrollera Sysinternals platsen och jämföra versioner mellan systemet och den senaste officiella utgåvan för att hålla dig uppdaterad.

Som en bättre lösning, har vi skapat en kommandofil som automatiskt uppdaterar Sysinternals verktyg du har i ditt system. Allt du behöver göra är att sätta partiet skriptfilen i den mapp där dina Sysinternals verktyg finns och manuset gör resten behövs ingen konfiguration.

Här är hur det fungerar

Hämta Sysinternals Updater Script från Sysadmin Geek

Jag schema brukar detta varje månad eller så i mappen alla mina Sysinternals verktyg, -,. Wget.exe http://download.sysinternals.com/Files/SysinternalsSuite.zip;7za.exe x SysinternalsSuite.zip -y; del SysinternalsSuite.zip; –

Bara en liten ledtråd, kommando L inte existerar); Men ändå, trevlig manus, kommer att låta det köras på schemat på vår server. Tack

@JJ

Oj då! Fast posten.

Jag gör bara, Robocopy \ live.sysinternals.comTools Sysinternals / MIR

Det kommer inte att göra snygga stoppa och starta processer som körs sak men

Detta är en bra manus. Älska start / stopp saker också!

FileHippo kontrollerar dessa och ge dig nedladdningslänkar

Här är min gamla manus … http://getsysinternals.codeplex.com/

Det är tänkt att vara schemalagda, att den hämtar endast uppdaterade utils och meddela dig om uppdateras via e-post. Men jag antar att med bredbands enkla xcopy / Robocopy är bättre lösning. Men tillbaka i tiden …

Detta kommer att göra arbete wget -r http://live.sysinternals.com/

Ja, jag skrev en alltför en tid tillbaka … visar konsolen version av wget har denna funktion inbyggd …. 🙂

Ta en look-see för alla som är intresserade. Manuset är bara några rader men kräver wget.exe och ett datum stamper så att datumet är stämplat på namnet på filen.

Kolla in det…. Låt mig veta om någon gillar det …….

http://drop.io/SysDownUp

http://www.kls-soft.com/wscc/index.php;I använda den som en portabel version och på min thumbdrive / dropbox

Jag får detta meddelande när jag utföra Sysinternals uppdateringskommandofilen i mitt Sysinternals mapp

fönster kan inte komma \ live.sysinternals.comtools

Felkoden är 80.070.043.

Jag har letat dagligen efter en lösning sedan jag läste den här artikeln.

Nice, men med hjälp av Power skulle ha varit mer state-of-the-art …

“Jag får detta meddelande när jag utföra Sysinternals uppdateringskommandofilen i mitt Sysinternals mapp

fönster kan inte komma \ live.sysinternals.comtools

Felkoden är 80.070.043.

Jag har letat dagligen efter en lösning sedan jag läste den här artikeln. ”

Samma fråga här.

Någon som vet problemet och lösningen?

Den kommandofil bara orsakade min dator för att låsa upp. Någon förklaring till vad som orsakade min dator för att låsa upp?

Jag undrar vad är skillnaden mellan gruvan och Shaun?

wget -O “% userprofile% desktopSoftwareSysinternalsSuiteSysinternalsSuite.zip” http://download.sysinternals.com/Files/SysinternalsSuite.zip;PATH=%PATH%,”C:Program Files7-Zip “, CD / D% userprofile% desktopSoftwareSysinternalsSuite; 7z x -aoa SysinternalsSuite.zip; DEL SysinternalsSuite.zip

wget -m http://live.sysinternals.com/tools

SET Liveshare = \\ live.sysinternals.com \ verktyg

som fungerar eller om bandbredd finnas mycket av en problem, eller om du arent kör procmon eller procexp hela tiden, använder xcopy / d / u / v / z / y \\ live.sysinternals.com \ Tools \ *

Här är en motsvarande Power Script. Det skapar också en INF-fil som installerar dem i Startmeny tillsammans med en avinstallations post.

En micro är en enhet som gör anspråk på att vara en självständig nation eller stat men inte officiellt erkänd av världens regeringar eller stora internationella organisationer, en av de mest kända micro är Sealand.