kompakt DIY kontor-in-a-cart packar bort i en garderob

Många nördar känner smärtan av att förlora ett hemmakontor när ett nytt barn kommer tillsammans, men inte många av dem gå till sådana längder att miniatyrisera sina kontor som denna. Med lite uppfinningsrikedom passar en hel hemmakontor nu inne i en kraftigt modifierad IKEA arbetsbord.

Ian, en IKEAHacker läsare och Los Angeles-området geek, förklarar motivation för att bygga

Jag var tvungen att ge upp mitt hemmakontor för att göra plats för min nya baby boy, jag tog en Ikea rostfritt stål kök “arbetsbord”, vissa Ikea dator torn skrivbord fack, två bords stål och två riven hyllor stål för att göra ett “kontor” att jag kunde packa undan i en garderob.

Hit upp länken nedan för att kolla in hela foto uppsättningen innehåller bygga en hel del smarta designval som monterade monitorer, ett ventilationssystem och mycket mer.

Home Office In A Box [IKEAHacker]

som är geni. det är något jag vill bygga!

Det ser ganska dåligt ass! Som en arbetsstation transformator el-cheapo! LOL

… Och när den är hopfälld upp den fungerar som en tjusig hund trimning tabell: P

De “förpackningar bort i en garderob” är den besvärliga delen för mig. Liksom det ändå ……

Hmmmm ett ord för att sammanfatta denna manick upp .. SÖT!

Excentrisk namn skiftande musikern Prince har en verklig förnamn: Prince.