kompakta verktygsknappar i Firefox

Letar du efter nya sätt att komprimera UI i Firefox? Nu kan du ta bort överskottet utrymmet mellan och runt knappar i verktygsfältet med Compact Toolbar förlängning.

Normalstor Ikoner Före- och efter

När du har tillägget installerat det enda beslut som du kommer att behöva göra är om du vill använda de vanliga eller små storlek ikoner.

Här kan du se en märkbar skillnad i hur mycket utrymme som tas upp innan …

Och efter att ha installerat tillägget. Du kan också se att det vertikala utrymmet har kondenserats … titta närmare på botten av “menyraden” i jämförelse med den grå “divider bar” under den.

Liten storlek ikoner Före- och efter

Kanske du använder den lilla storleken ikoner och undrar om det skulle vara mycket skillnad.

Liksom tidigare utrymme har kondenserats horisontellt och vertikalt. Jämför detta “Efter Screen” till “Innan Screen” med vanliga storlek ikoner ovan … du kan definitivt se skillnaden.

Slutsats

Om du letar ständigt efter nya sätt att minska UI i Firefox, då denna utvidgning kommer säkert att vara till hjälp för dig.

länkar

Ladda ner Compact Toolbar (Compact ikoner) förlängning (Mozilla Add-ons)

Jag använder https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3699, en kompakt tema (tillsammans med https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/10900~~number=plural “personas” förlängning ge mig en minimalistisk hud-växlare GUI).

Jag ser att du har WOT laddas in som någon god professionell 🙂

@ Yatti420 – ^ __ ^ WOT är fantastiskt grejer. ^ __ ^

Jag skulle också rekommendera att kombinera din uppdatering / stopp-knappar (jag är säker på Geek har gjort en artikel om detta innan) och dölja din fil meny med en förlängning som Hide menyrad https://addons.mozilla.org/en-US/ firefox / addon / 4762, eller om det finns gott om andra alternativ om du föredrar en knapp som startar den. Om du inte använder bokmärkesfältet, så naturligtvis kan du dölja den. Du kan också flytta dina bokmärken till en annan bar om du inte har väldigt många.

Jag antar att detta är bara när man använder en netbook rätt;? Eftersom även i XGA (1024 × 768) Detta är inte någon extrem skillnad.

Btw, använder jag en förlängning som döljer namnlisten när i fullskärmsläge, och jag satte adressfältet i den övre raden där menyerna är (direkt efter menyn “Hjälp”). Detta är inte en mindre UI, men eftersom jag har alltför många knappar och verktyg: D och jag gillar att fylla en rad med vardagliga verktyg, men minimera riktigt onödig plats. Sidofältet hjälper också ^^

Jag verkligen tycker synd om de fattiga IE-användare som har massor av verktygsfält!

Varken Columbus eller hans samtida trodde att jorden var platt, grekiska matematikerna hade visat att jorden var en sfär sjutton århundraden innan sin resa.