konvertera Word-dokument till epub-format för din läsplatta eller iBooks

Har du någonsin velat skapa en ePub dokument? Oavsett om du planerar att skriva nästa storsäljare eller bara vill läsa din kvartals resultatrapport på eBook läsare, här är hur t0 spara filer som ePub direkt från Microsoft Word.

Microsoft Word designades runt pappersdokument, men i dag, de flesta av oss dela fler dokument elektroniskt än vi skriva ut. Medan Word-filer kan fortfarande fungerar bra för att dela med andra och distribuera på nätet, ofta kan det vara bättre att spara dina filer i en läsplatta vänligt format. PDF-filer är ett bra sätt att dela dokument, men de ofta inte ser mycket bra på läsplattor som Kindle, Nook och Sony Reader och kan ta upp värdefullt utrymme på andra enheter såsom en netbook eller iPad. ePub är den nya standarden för e-böcker, och med den fria Aspose.Words addin, kan du spara filer som ePub direkt från din favorit ordbehandlare.

Observera: Tyvärr har denna addon fungerar endast i Word 2007 just nu, men utvecklaren planer på att släppa en Word 2010 version inom en snar framtid.

Att börja skapa ePub-filer från Word 2007, måste du installera gratis Aspose.Words för Word addon. Chef till webbplats (länk nedan) och klicka på länken Hämta.

Den addin är gratis, men du måste registrera dig innan du kan ladda ner det.

När du har ladda ner Aspose.Words, installera det som vanligt. Se till att avsluta Word innan du påbörjar installationen.

När installationen är klar öppnar alla dokument i Word som vanligt, eller skriva ett nytt dokument i Word. När du är redo att spara dokumentet som en ePub-fil genom att klicka på Office orb, och välj Spara.

I fönstret Spara som, klicka på Spara som typ och välj Aspose.Words ePub från listan.

Nu kan du öppna din ePub-filen i något eReader program, såsom Nook för PC. Du kan också överföra den till din läsplatta enheten, inklusive en Sony Reader eller iPad, att läsa på språng. Om du använder en Kindle, kan du även konvertera ePub-filen till MOBI format med Calibre och överföra den till enheten.

Ordet är en av de mest mångsidiga ordbehandlare, och det är bra att kunna spara filer i en av de nyaste populära e-boksformat direkt från det. Oavsett om du vill sälja e-böcker, distribuera dem till dina medarbetare och vänner, eller bara läsa Längre Word-dokument på din eReader, är detta ett bra sätt att göra det!

Ladda ner Aspose.Words för Microsoft Word 2007 (registrering krävs)

Kanske vill följa upp med en hur-till att använda Calibre: spara alla Word eller Excel-dokument som PDF, använd sedan Calibre att konvertera den till ePub. Gör ett bra jobb även med Excel-tabeller.

Det bör noteras att Nook iPhone APP är inte tillgänglig från den kanadensiska iTunes App Store.

@Dennis – Vi har faktiskt redan sortera-täckt att … den här artikeln visar hur man konverterar en PDF till ePub med Calibre – http://www.howtogeek.com/howto/19217/convert-a-pdf-ebook-to-epub -formatera/

Tack för tipset i alla fall!

Vad om Open Office?

Du kan använda den här koppla in med Word 2010.

Allt du behöver göra är att kopiera registerposten du hittar på, HKLM \ Software \ Microsoft \ Office \ 12.0 \ Word \ Text-omvandlare \ OOXML Onverters \ Export \ AWEPUB

på samma plats under .. \ Office \ 14.0 \ …

(Om du använder en x64 maskin finns en Wow6432Node mellan programvara och Microsoft).

Jag hamnade skriva min egen omvandlare eftersom Aspose verkar uttryckligen ställa in stilen (snarare än med hjälp av klasser) för varje punkt eller format förändringar som leder till bloaty långsam ePub.

Alla som är intresserade i en alternativ bör kontakta mig på iain AT idcl DOT co DOT uk 🙂

Den Aspose hemsida tyder på att detta är en 30 dagars testversion, som din artikel verkar inte tala om.

@Chuck Steel – jag faktiskt dubbelkollas … personliga version av detta verktyg som vi använder i den här artikeln är fri för alltid. De har också ett företag erbjudande som du måste licensiera, men du är bra att använda detta gratis.

För Openoffice kan du använda Writer2xhtml, http: //wiki.services.openoffice.org/wiki/Writer2xhtml; Du kan exportera filen till ePub.

Jag klickade på Aspose länk som Matthew Guay gjorde, gav registrerings info och fick samma intryck – att detta är en 30 Free Trial bara, varefter jag kommer att betala en okänd summa pengar. Dessutom frågar det vilken form vill jag nedladdningen in och visar ett gäng jargong som icke-nördar som jag inte förstår. Därför vet jag inte vilken fil att ladda ner. Jag kan inte se något om en “personlig” version. Mer information vänligen?

Jag har Word 2002-versionen. Kommer din ePub omvandlare arbete med det?

@ Russ

Nej.

Jag skapade ett användarkonto, klickade på länken ovan och det säger att resursen inte hittas. Finns det ett alternativt sätt att ladda ner?

Hmm, kanske har flyttat till, http: //www.aspose.com/community/files/69/free-utilities/aspose.words-express/entry194468.aspx

Tack Matthew Guay för att förklara denna funda så enkelt i ord och bilder.

Om detta Aspose.Words Addin funktionen är gratis endast under en försöksperiod på 30 dagar, är det någon alternativ metod för att konvertera Word-dokument till ePub-filer,? IAM nytt i detta och vill publicera min egen diktsamling n hoppades att få några hjälpa till i denna riktning.

Tack 4 nördar plats – väntar på ditt svar tidigast.

Bästa hälsningar, Mads, P.S .: Hur man använder Adobe Digital Editions för epub konvertering ?? någon idé???? jag försöker 2 gör min bit av FoU n hoppas min dator inte hänger !!!! 🙂 tack.

Jag försökte använda Aspose att konvertera en MS Word 2007-dokument till en Epub fil som informationen ovan anges. Och det fungerade bra tills jag flyttade till Nook för PC. Det kom in utan en titel. Så om jag ta in ett dussin dokument hur vet jag vilken som är vilken utan att öppna var och en? Finns det ett sätt att lösa detta, eller ska jag glömma bara använda Aspose? Och förslag skulle uppskattas. Tack, Carole

Jag glömde att berätta, kontaktade jag Nook för PC om detta problem eftersom jag har provat andra konverteringsprogram och de kommer att importera till Nook för PC och visa titel, teckensnittet är dock så liten att du skulle behöva ett förstoringsglas för att läsa det och ändra inställningen Font har ingen effekt. Jag har också försökt att konvertera en PDF till en Epub och importera den med samma resultat. Om den har en titel, det är för liten för att läsa och om det är läsbar då finns det ingen titel. Jag har provat Calibre och Aiseesoft (min preferens) men återigen, ingen titel. När jag kontaktade Barnes and Noble om det, hade de ingen aning och var ganska mycket meningslöst. Den enda idé som de hade var att det kan ha att göra med DRM (?). Ingen aning om vad det är och de inte säga och de inte säga om Epub filen går in Nook för PC behövs en DRM eller inte. Så som sagt, inte bra. Finns det något sätt att gå in i Epub fil och manuellt lägga till en titel? Som jag sa eller försökt tidigare säga skulle Några förslag uppskattas. Tack, Carole

Jag är en total novis. Det enda program jag kommer att ha är att omvandla Word.doc till EPUB format för publicering av Lulu – för deras iBookstore. Jag har för avsikt att göra detta en hel del, jag har bara Word 03 just nu – men jag har inget emot att få 07-versionen.. Jag justdon’t vill fastna i en enda röra av programvara saker – och från vad jag ser, det finns en massa frågor som rör processen du beskriver.

Jag har försökt att ladda ner, men allt som händer är en del logotyper etc visas i Picasa … ????

Det absolut bästa sättet att konvertera Word till ePub skulle vara att öppna Word-dokument på Macintosh-datorn i Apples Pages 09.

Då antingen göra det mer attraktivt dokument med bilder, ljud, filmer och mer eller bara exportera det som en vanlig ePub 1,0 i stället för en mer avancerad ePub 2.0

Omedelbar tillfredsställelse och en säljbar objekt.

Under 2008 Island hoppade hålla ett presidentval eftersom ingen förklarade sig en utmanare till den sittande presidenten.