lägga till en hjälp bar på din favorit webbläsare

Gör tanken på en “klicka på – klicka bort” översättningsfältet låter bra? Då kommer du definitivt vill ta en titt på hjälp Bar Bookmarklet.

Översättnings Bar

I vårt exempel beslutade vi att lägga till bookmarklet till Firefox. För att lägga till den till din favorit webbläsare helt enkelt dra bookmarklet till webbläsarens “Bokmärkesfältet”.

Genom att klicka på bookmarklet öppnas skrevs Bar. Verktygsfältet visas med standardvärdet “Översätt till engelska” och du kan “Turn off Detect Språk översättning” om så önskas. Lägg märke till att du enkelt kan stänga verktygsfältet med hjälp av små “x” i slutet av den högra sidan om du inte längre behöver det aktiva.

Översätta engelska till ett annat språk

För vår första testet beslutade vi att översätta en engelsk webbsida till ett annat språk (Korean). Klicka på den lilla “pilen” för att komma åt rullgardinsmenyn och välj önskat språk.

När du har valt det språk som du vill översätta webbsidan i klicka på “Översätt Button” …

Och inom några ögonblick webbsidan översättningen kommer att avslutas upp. Lägg märke till att du kan “återgå” tillbaka till den ursprungliga versionen om så önskas.

Översätta ett annat språk till engelska

För den andra delen av vårt test beslutade vi att översätta en japansk webbsida till engelska …

Liksom tidigare verktygsfältet visas med engelska som “översätter” standardspråk när vi klickade på bookmarklet.

En annan webbsida översatt och redo att läsa igenom. Uppenbarligen webbsida element såsom Flash kommer inte att översättas, men det är ok …

Slutsats

Om du har letat efter ett mycket bekvämt sätt att översätta webbsidor på efterfrågan, kommer du definitivt vill adda denna bookmarklet till din favorit webbläsare.

länkar

Få hjälp Bar Bookmarklet

Tack, det är en mycket användbar trick.

Jag skulle vilja använda detta verktygsfält, och jag brukar inte göra det. Men det finns ett problem. Det fungerar inte i Google Chrome. Varför är det så. Varför skulle du göra ett verktyg, som inte skulle fungera i din egen webbläsare? Eller inte den vänstra handen vet vad den högra gör? Det fanns ett annat exempel på något som liknar detta att Google drog inte så länge sedan, men jag kan inte komma ihåg vad det var rätt av handen. Verkar konstigt för mig …… någon tankar någon?

För om du inte hade märkt Vi har ingen verktygsfältet! 🙁 Tyvärr

Det finns ingen direkt översättning av ordet “Hello” i Klingon, den närmaste approximation kan översättas med “Vad vill du? (NuqneH) “