lägga till en stealth mode boss för att Google Chrome

Tycker du att bläddra shopping, sociala och videowebbplatser på jobbet och behöver en riktigt snabbt sätt att dölja dem om chefen promenader genom? Nu kan du enkelt dölja dessa webbplatser med Boss Button förlängning för Google Chrome.

Installations

När tillägget har installerats kommer du att se en “tom plats” som är faktiskt din nya osynliga “Boss Button” och en kort förlängning management meddelande. Invisible är bra!

Obs: Under våra tester förblev Boss Button osynliga oavsett tema bakgrundsfärg (utmärkt!).

“Boss Button” visas som en “tom låda knappen” när du för muspekaren över den.

Obs: Det finns bara ett alternativ att oroa med … välja en “prim och korrekt” webbsida som din lock.

Strax före Panic

Så det är du med några roliga filmer att titta på, din personliga e-post och Remember The Milk konton öppen, och ett par stora tech webbplatser med massor av läsning godhet. Precis som du får fast i allt som godhet här kommer manager på “gå om” genom kontoret …

Obs: Under våra tester Boss Button verkade “störa” med vissa flash-spel (som kan eller inte kan bero på en “sarkasm” i vår webbläsares inställningar).

Boss Button in Action

Tid att få allt gömd så fort som möjligt! Klicka bara på den underbara “osynliga Boss Button” och …

Ingenting annat än ren oskuld.

När din chef har återvänt till sitt kontor kan du gå tillbaka till allt det “viktiga” surfa som du gjorde innan. Klicka på den underbara knappen igen och …

Hänge sig åt godhet.

Slutsats

Tänk på att din trygghet är viktigare än att besöka dina favoritwebbplatser. Men om du behöver för att hålla vissa webbplatser “utom synhåll” från nyfikna ögon (dvs medarbetare som försöker se konfidentiella arbetsdata eller så), då detta kan definitivt vara en mycket bra komplement till din webbläsare.

länkar

Ladda ner Boss Button förlängning (Google Chrome Extensions via GitHub)

Detta är bra, men i grund och botten är tanken att dölja pron webbplatser>.>

@tas, åh du är så fired.:p

perfekt ansökan om min kontorsdator.

Det är snyggt, men tänk på det stänger flikarna och håller reda på den sida som visas. Det förlorar din “tillbaka” historia, och om du fyller i ett formulär, du förlorat info.

Detta är ett bra alternativ, men krom plus har fått en annan bättre alternativ, en anpassningsbar boss nyckel, som kommer att dölja hela webbläsaren från ur aktivitetsfältet, men dess synliga i Aktivitetshanteraren. inga flikar går förlorade eller någon historia .., jag föredrar att än detta chef nyckel

Jag ser detta som kommer väl till pass när jag gör en del shopping för min flicka, inte vill att hon ska se vad jag köper för henne för hey födelsedag.

Bach skrev över 200 kantater-en vokal komposition med instrumentala ackompanjemang-200 av dem var sakrala kantater och 16 av dem var sekulära kantater.