lägga till fler funktioner till Office 2007 genom att installera tillägg

Ibland i ditt dagliga arbete rutin som du kanske behöver några extra funktioner från Microsoft Office Suite. Ett sätt att få extra funktionalitet är via Office-tillägg. Ibland dessa är kombinerade med Office, men ingår inte i den ursprungliga installationen. Dessa är lättillgängliga och installeras. Här kommer jag att visa hur man installerar ett tillägg med Excel.

Öppna Excel och klicka på Office-knappen och gå till Excel-alternativ och sedan Add-ins.

I Visa och hantera Office-tillägg fönster, nära botten. Kontrollera att “Excel Add-ins” har valts i listrutan och klicka på Kör.

Detta kommer att öppna upp Add-Ins fönster där du kan välja ett lämpligt paket för din Excel uppgifter. Om du markerar varje Add-In du gav en kort beskrivning av vad var och en är.

I detta fall jag installerade valutan euro Tools. Efter att ha valt en som du vill klicka på OK och acceptera standard

Du kommer att få ett framsteg meddelande medan tillägget installerar.

Efter tillägget har installerats kommer att finnas tillgänglig i menyfliksområdet. I detta fall valutan euro verktyget var plats under fliken Formler andra tillägg kan variera.

Andra gånger kan du installera ett tillägg från att ladda ner en körbar från Microsoft Office webbplats. Till exempel tidigare skrev jag om Spara till PDF-tillägg för Word 2007. Ett annat jag presenterade var att lägga till en Creative Commons-licens till handlingar.

Naturligtvis finns det också utomstående add-in program som vanligtvis kräver att köpa en licens efter en försöksperiod. Du kan lägga till en bit av säkerhet genom att se till tillägg är digitalt signerade. Detta görs genom Trust Center. Gå till Office-knappen Alternativ Säkerhetscenter Trust Center Settings och slutligen Tillägg.

Här kan du lägga till eller ändra inställningar efter dina önskemål. Du kan även stänga av dem alla tillsammans.

Brevard County, Florida har telefon riktnummer 321 (som i 3 … 2 … 1 … blast off!), En direkt nick till närvaron av John F. Kennedy Space Center ligger inom länet.