lägga till något från bandet till snabb tillgång bar i Windows Live Writer beta

I den tidigare versionen av Windows Live Writer, utnyttja funktionerna var en enkel process. Nu saker är placerade i bandet och ibland mer svårtillgänglig. Här ska vi titta på att lägga till något till verktygsfältet Snabbåtkomst.

Häromdagen visade vi hur du lägger Post Utkast till bloggen knappen till verktygsfältet Snabbåtkomst. Idag tittar vi på att lägga allt från menyfliksområdet till det för enklare åtkomst.

Innan

För att lägga till en bild i den tidigare versionen du behövde bara klicka Bild på den högra delen och gjorde det ganska lätt att skapa inlägg. Men allt hade sin plats, och det fanns inte en hel del av anpassningsmöjligheter.

Nuvarande betaversionen

Som vi kan se här, måste du klicka på i menyfliksområdet två gånger … en mindre irritation, men det finns fler alternativ. Det häftiga nya betaversionen är att du kan lägga till allt från bandet till verktygsfältet Snabbåtkomst.

Här klickar vi bild eller video i menyfliksområdet, välja plats, och högerklicka på den. Nu väljer Lägg till i verktygsfältet Snabbåtkomst över eller under menyfliksområdet.

Du kan lägga till allt från menyfliksområdet. Från HTML-format, Hyperlänk, till olika teckensnitt … något!

Här har vi lagt till en massa godsaker till verktygsfältet Snabbåtkomst … väldigt cool!

Detta bör göra det möjligt för snabbare åtkomst till olika verktyg du behöver när du skapar dina blogginlägg. Låt oss veta vad du tycker, är du nöjd med den nya utformningen av Windows Live Writer? Lämna en kommentar och låt oss veta.

Ladda ner Windows Live Writer Beta

Ugn vantar, lätt isolerade handen beläggningar som används för att skydda bäraren från varma föremål i köket, uppfanns i början av 1870-talet genom lämpligt namngivna, Texas bagare Earl Mitt.