lägga till nya funktioner till WMP med Windows Media Player plus

Använder du Windows Media Player 11 eller 12 som standardmediaspelare? Idag ska vi visa hur du lägger några praktiska nya funktioner och förbättringar med Windows Media Player Plus tredjeparts plug-in.

Installations

Ladda ner och installera Media Player Plus! (Länk nedan). Du måste stänga av Windows Media Player innan du påbörjar eller du får meddelandet nedan.

Nästa gång du öppnar Media Player kommer du bli presenterad med Media Player Plus inställningsfönster. Några av de inställningar aktiverad som standard, såsom Sök medan du skriver funktionen.

Använda Media Player Plus!

Hitta medan du skriver kan du börja skriva ett sökord från var som helst i Media Player utan att behöva vara i sökrutan. Sökordet automatiskt fylla i sökrutan och visa resultaten.

Du kan också se Inaktivera grupprubriker i biblioteket Pane.

Denna inställning visar biblioteksposter i en kontinuerlig lista liknande funktionalitet Windows Media Player 10.

Under Användargränssnitt kan du aktivera visning spelas artist och titel i namnlisten.

Detta är aktiverad som standard.

Den Context menysidan kan du aktivera snabbmenyn förbättringar.

Arkiv-menyn förbättring kan du lägga till Windows snabbmeny till Media Player på bibliotekets rutan listrutan, eller båda. Högerklicka på en titel genom att välja Arkiv, och du ser Windows snabbmenyn.

Högerklicka på en titel och välj Tag Editor Plus.

Tag Editor Plus kan du snabbt redigera medietaggar.

På fliken Avancerat visar ett antal taggar som Media Player vanligtvis inte visar. Endast taggarna med ikonen anteckningsblock och penna är redigerbara.

Återställ Plug-ins sida kan du konfigurera vilka plug-ins ska automatiskt tillbaka efter ett Media Player krasch.

Återställ Media på startsidan kan du konfigurera Media Player för att återuppta spelning av den sista spellistan, spåret, och även om det spelade eller paus vid tidpunkten för ansökan var stängd. Så, om du stänger i mitten av en sång, kommer det att börja spela från den punkten nästa gång du öppnar Media Player.

Du kan också ställa in Media Player för att spola tillbaka ett visst antal sekunder från där du slutade. Detta är särskilt användbart om du är i mitten av att titta på en film.

Det finns också möjlighet att få din låt som spelas skickas till Windows Live Messenger.

Du kan komma åt inställningarna när som helst genom att gå till Verktyg, Plug-in egenskaper, och välja Windows Media Player Plus.

Windows Media Plus är en trevlig liten gratis plug-in för WMP 11 och 12 som ger en hel del extra funktionalitet till Windows Media Player. Om du använder Media Player 11 eller Windows Media Player 12 i Windows 7 som huvud spelare, kanske du vill ge det ett försök.

Ladda ner Windows Media Player Plus!

Detta ser bra. Tack

Ser bra ut! Jag kommer att installera det när jag kommer hem.

Bra!! Nu om bara jag kunde hitta en plugin för att redigera skivomslag och sångtexter till WMP 12

@Tommy B: texter redigering är möjlig genom att lägga till / redigera WM / Lyrics attribut på sidan Avancerat Tag Editor Plus. I nästa version av Windows Media Player Plus, kommer det att finnas en separat sida för text, och du kommer att kunna redigera inbäddade skivomslag också.

Så, jag är alltid lite skeptisk. bm-productions.tk … Snapfiles listar dem som från Belgien, Det verkar inte de är ute efter ett shareware modell – prov i 30 dagar och sedan betala … så, där är affärsmodellen.? Bara dunkla donera nu knapp på hemsidan? Skapa gratis verktyg ur godhet deras hjärtan?

Detta kan vara en bra ursäkt för en how-to-nörd artikel om hur man vet shareware / freeware från nätet 🙂

@Mark: Det är rätt, alla våra verktyg är helt gratis. Vi är inte den enda webbplatsen som gör detta, titta bara på NirSoft eller Sysinternals, till exempel.

Inte mycket av en nörd.

Finns det en funktion i WMPPlus för att manuellt lägga till ytterligare spår till album info i WMP 12, bibliotek.

Tack, (hoppas jag)

Även om Sagan om Ringen-trilogin har cirka 3 miljarder dollar i vinst, har ingen av dessa pengar gått till Tolkien Estate, J.R.R. Tolkien sålde filmrättigheterna till hans litterära opus 1969 för £ 10,000 (~ $ 16,578.50 USD).