några saker jag har lärt mig från att skriva på hur till nörd

När jag skrev artikeln för några dagar sedan firade det första året av How-To Geek, jag hade ursprungligen ingick en sektion som heter “Saker jag har lärt mig”, men det gjorde artikeln alldeles för lång tid … så jag bokföring som här ifall jag inte tråka ut er tillräckligt med den första artikeln.

Den viktigaste regeln att följa är att läsarna ska komma först. Eftersom läsarna vill ha bra innehåll, som logiskt innebär att bra innehåll är viktigast.

Kvalitet inte kvantitet, med antalet gånger detta uttryck har använts, skulle du tror att jag skulle ha räknat ut det här innan jag började, men jag var tvungen att lära sig genom erfarenhet. Det spelar ingen roll om du lägger 20 gånger om dagen om du tråkiga alla … i själva verket kommer förmodligen arbeta mot dig.

Var konsekvent, jag brukade skriva artiklar när jag kände på humör, som var oftast bara två gånger i veckan på den mest … säker, jag skulle skriva 6-10 artiklar åt gången, men de gick ut på samma dag eftersom jag var otålig. Att hitta en daglig tid att skriva var ett stort steg.

SEO är stor – om ditt innehåll suger, om du skriver artiklar du har hört talas om SEO (Search Engine Optimization), till konsten att få dina sidor rankas högst upp i Google-sökningar. Om du skriver artiklar för en sökmotor i stället för för dina läsare – du kommer att misslyckas. Bara ignorera allt du läsa om SEO.

Var inte en idiot, inte komma in flamma krig, inte lägga saker och sedan ta bort dem, inte länka till eller föreslå något som du inte skulle göra själv. Undvika att skriva om något olagligt … tror du att din nästa arbetsgivare kommer inte att kolla upp dig?

Prylar är värdelösa, Det verkar som så gott som varje blogg är täckt av widgets och prylar som länkar överallt, eller visa några menings rating från en ännu mer meningslös rating webbplats. Dessa widgets är värdelös om du försöker att distrahera läsarna från dina fruktansvärda artiklar, i vilket fall gå för det.

Ignorera Digg och kloner, det bästa beslutet jag någonsin gjort var att ta bort Digg knappar från denna webbplats och sluta försöka skriva artiklar som skulle ha någon chans att få på framsidan där …

Jag ska erkänna att jag fortfarande skulle njuta av stora volymer av trafik de kan skicka, så jag är inte utan synd avund.

Försök att undvika att skriva listor som denna, är inte vi alla trötta på listorna? Jag är verkligen trött på att läsa igenom flöden i Google Reader och ser mest “Top 10 listor om att göra listor” Jag tycker att det är mycket viktigare att komma till saken och skriva om något värdefullt. Det är därför den här artikeln kommer att blekna i trävirket och du kommer aldrig läsa den igen.

Det är tydligen allt jag har lärt mig. Kom bara ihåg att fokusera på bra innehåll är det bästa regeln.

Helt överens om att listorna blir lite för mycket och används av många, och jag tror att “top 10” eller “bästa 10 ‘är föråldrade. Tror att fler bloggare går för listor över fem som är mer djupgående och utvecklas i stolpen.

Jag bara nyligen börjat blogga och dessa godbitar är definitivt användbart. Jag har lärt mig ett par av dem redan och fann viktigaste för mig var kvaliteten vs kvantitet objekt och konsistensen frågan.

Jag fann också att en blandning av text, bilder och video / animationer fungerar mycket bättre än det ena eller det andra görs upprepade gånger. Upplösningen medium hjälper verkligen hålla människor engagerade.

Tack för tipsen!

Jag tycker din blogg enormt,. Kommer inte ihåg hur många gånger jag har sagt till mig själv “Jag läste något om hur man gör detta på Steg för steg Geek.”

Mycket fint arbete, faktiskt, och stimulerande att läsa,. Keep it up.

det var ovanligt …

du är den första person som säger INTE skriva lista typ av artiklar ..

och ja jag håller på punkten att man inte ska tänka för mycket om SEO. Var vad du tycker är bra för artikeln och kommer att uppskattas av din readers..after alla allt går i dina arkiv … det inte få bort !!

Ganska bra pekare. Jag hittade dig genom stumbleupon. Tack för tjänsten.

Jag håller och har funnit det mesta av vad du sa att vara helt sant. Jag har slutat skriva för digg samt (och något ironiskt den första månaden jag har gått utan att vara på framsidan av digg var också månaden med flest sidvisningar), men det finns ingen tvekan om att några framsidan diggs gör hjälpa din webbplats, esp. när du börjar. Grejer om SEO är helt på märket också. Jag skulle föreslå någon att komma igång, tillbringa två timmar att lära sig om SEO och du vet allt du verkligen behöver. Om du tillbringar mer tid på att skriva kvalitet på innehållet, kommer människor att hitta den.

Jag hoppas att ni alla-world bra!

Dessa tips är så viktig att jag bokmärkt det, i händelse av en Alzheimers bort :-p!

Håll det goda arbetet!

ahmed

Jag har kommit till din webbplats av och på i ca 6 månader. Jag har hittat ett antal användbara artiklar, både för XP och Vista.

Jag läste din “Några saker som jag har lärt mig …” Du har rätt på på varje punkt.

Håll upp det goda arbetet. Du kan inte vara allt för alla, men om du fokuserar på bra innehåll som intresserar en bred publik då du kommer att fortsätta att vara en viktig plats att gå till.

Det är ganska bra att dela kunskap på detta sätt. Thnx! 🙂

Jag hittade platsen genom stumbleupon alltför och älskade det – har precis hämtat några Firefox program som jag inte var medveten om – väl värt mödan! Tack!

Jag kan relatera till detta en hel del. Jag har lärt mig en hel del av samma saker genom min egen blogg. Även om jag inte kan få så många träffar som du, jag fortfarande få ett bra par. Jag är glad att se någon annan som har med samma erfarenheter som mig.

Några bra tips. Jag kanske inte alltid följa dem, men …

mycket trevligt jag kommer att ta dem i beaktande och jag kan inte tro att jag missade detta en före: D

Jag tror inte Top Ten / fem / Tre oavsett listor är så illa tills blir alla andra inlägg eller så gör de samma som om och om igen, tittar på dig Lifehacker!

Till Geek utan udden, Great site. Bra tips. Keep on gör vad du gör. Tack för att ägna tid för oss. Jag skulle dock inte genomföra några av dina tips. Kanske vet jag inte de fördelar som de erbjuder. Till exempel skulle jag inte stänga av UAC bara komma runt det – aktivera administratörskontot (inte Administratör Användare), ändra inställningar eller vad som behöver göras, sedan stänga av det, Sta.

helt överens med dig … .great arbete … .jag verkligen älskar den här bloggen

du är min gå till hur till platsen! om jag vill det eller inte, jag är på väg att geekdom!

Tack för er hjälp.

Fortsätt så. Det finns många, många bra inlägg

Mycket goda råd. Fortsätt så! <3: D:}:] 🙂 Denna webbplats fortsätter att vara en inspiration för många bloggare 🙂 I Japan är specialvattenmeloner odlas i formar som ger dem perfekt runda, fyrkantiga, eller ens hjärta former, stora meloner i exotiska former kan kosta över $ 300 USD.