nybörjare: avauktoriserar alla datorer kopplade till ditt iTunes-konto

Om du har haft flera olika datorer genom åren som kördes iTunes och godkänts för ditt konto, kan du behöva avauktorisera dem alla. I denna mini how-to visar vi dig hur.

Om du har godkänt 5 datorer över tiden till ditt iTunes-konto, kommer du att se följande meddelande när du försöker hämta ett program eller låt från iTunes Store.

Avauktorisera enskilda datorer

Om du fortfarande använder ett par datorer kan du stänga av en genom att öppna iTunes och välj Store \ Avauktorisera den här datorn.

Du kommer att bli ombedd att skriva in kontouppgifter, sedan Avauktorisera den.

Avauktorisera alla datorer

Obs: Du kan endast använda Avauktorisera alla datorer en gång per år.

Du kan vara i en situation där du inte längre har de datorer du godkänts under tidigare år och skulle hellre avauktorisera dem alla. Gå in i iTunes Store och logga in om du inte redan. Klicka på knappen Account på höger sida på huvudsidan.

Ange i din kontouppgifter igen och klicka på Kontoinformation.

På kontoinformation sida Klicka på Avauktorisera alla.

Klicka på Avauktorisera alla datorer på bekräftelseskärmen …

Framgång.

Nu måste du godkänna den aktuella maskinen som du vill använda. Klicka på Store \ auktorisera den här datorn.

Ange dina kontouppgifter och klicka på Auktorisera.

Du får då ett meddelande om att du har godkänt en av fem tillgängliga … klicka på OK.

Det är allt som finns till den! Om du är en nörd som ständigt testar funktioner såsom iTunes på flera datorer, kan förmågan att endast tillåta fem maskiner vara ganska irriterande. Efter dessa snabba steg kommer att hjälpa dig att undvika irritation.

Jag skulle inte ha iTunes installerat på en enda dator never mind fem.

Lysande artikel. Aldrig visste att det var möjligt och trodde att jag kanske måste köpa mina inköp igen

Tack.

Riktigt bra artikel, tack!

Användbar! Tack!

Okej … Jag bloggade in på mitt konto information i iTunes Store, men det finns ingen knapp för de-bemyndigande alla mina datorer, även om det tillstånd som jag har 4 datorer som är auktoriserade i detta ögonblick.

Men jag har bara en dator vid den här tiden, och jag vet längre äger den tidigare 3 … så hur gör jag de-bemyndigande dem?

/ Jp /

OPPS … Jag menade loggade in på mitt konto information i iTunes Store, men det finns ingen knapp för de-bemyndigande alla mina datorer, även om det tillstånd som jag har 4 datorer som är auktoriserade i detta ögonblick.

Men jag har bara en dator vid den här tiden, och jag vet längre äger den tidigare 3 … så hur gör jag de-bemyndigande dem?

/ Jp /

@ John Paul Mays

Citat från “Om iTunes Store tillstånd och deauthorization” (http://support.apple.com/kb/HT1420)

Obs: Du kan endast använda den här funktionen en gång per år. Den Avauktorisera All knappen visas inte om du har färre än 5 auktoriserade datorer, eller om du har utnyttjat denna möjlighet inom de senaste 12 månaderna. Om du behöver hjälp om hur du använder denna funktion, kontakta iTunes Store support via e-post (http://www.apple.com/support/itunes/ww/).

Du kan manuellt avauktorisera övriga 3 datorer genom att följa stegen under avsnittet “Avauktorisera enskilda datorer” i denna How-to-nörd artikeln. Om du inte längre äger dem, så jag antar att inte oroa sig för det tills du träffar fem auktoriserade datorer märke.

Jag har samma problem som Johannes Paulus – något annat alternativ? Tack!

Tack en millon …

Tack så mycket, fast mitt problem.

Denna artikel var råd var döda på. Jag använde bara Apples support e anges ovan och utan svar Apple deautorized alla mina datorer. Söt Thx för att få hjälp

Kommer jag att förlora alla mina iTunes-innehåll när jag gör detta?

Tack för att ge bilder av olika skärmar och dialogrutor. De officiella Apple riktningar hänvisar till konto knappen är på vänster sida och jag tittade och såg tills jag såg bilden och släppte den talade om en lista som är nu på den högra sidan av iTunes Store!

Jag har en liknande fråga till Catbo …, jag är på min 5: e dator och inte längre har tidigare 5. Om jag nu avauktorisera alla datorer för att börja om från början, kommer jag att förlora mina nuvarande itunes inköp? Eller (som jag hoppas), kommer jag då att kunna logga in på mitt iTunes-konto och synkronisera alla mina låtar tillbaka till datorn när jag auktorisera min nuvarande dator?

Verkligen uppskatta eventuella råd innan jag går och gör en riktig röra av saker … .och slösa bort en massa pengar !!! 🙂

Har någon besvarade frågan postat av Catbo och Nicola?

Kommer jag att förlora alla mina iTunes-innehåll när jag gör detta? Snälla hjälp! Jag behöver veta.

Tack

Du behöver inte förlora något innehåll, det är helt enkelt processen eller bemyndigande eller avauktorisera. Om du har köpt innehåll du kommer inte att kunna spela den om du avauktorisera tills du åter tillåta igen. Innehållet påverkas inte på något sätt för dessa processer

Tack, efter att ha följt dessa rakt fram instruktioner jag kunde deauthorise. Varje gång jag uppgraderade min dator ITUNES ville registrera igen! Nu behöver jag bara att lära sig att stoppa ITUNES knicking alla mina fotots när jag inte vill det också …

Thnx man … Det var verkligen en hjälp … !!

Tack för enkla rakt fram instrucions. Jag var orolig att om jag avauktoriserats alla datorer skulle jag förlora min köpt musik. Dina instruktioner var mycket enkel och användbar för oss “icke nördar”.

Tack för att du tog dig tid att skriva den här artikeln. Jag var lite tveksam till att slutföra denna process tills jag läste dina råd,. Skål !!

Kommer jag inte att kunna använda appar som finns på min iPhone eller min ipad tills jag åter tillåta dessa enheter eller gäller detta för datorer och är inte enheter?

liknande fråga cheryls- om jag avauktoriserar allt, gör tjis inkluderar ipad, eller iPad betraktas som en en iPod?

Perfekt! jobb done.Thanks

Akronymer uttalas som ord (som NASA) medan initialisms uttalas genom att avge sina distinkta brev ljud (som CIA).