nybörjare: hur man växlar från iGoogle tillbaka till vanlig Googles startsida

Idag en läsare skrev i berätta att deras hemsida brukade vara Google, men nu verkar de ha fastnat på iGoogle i stället, och skulle verkligen hellre ha vanlig gammal Google tillbaka. Här är vad vi höra dem.

Vad har hänt här är att eftersom Google redesign, det är lite mer förvirrande hur man växlar tillbaka till gamla Google sida, och när ditt konto har ställts in att använda iGoogle, det kommer att hålla visar den sidan i stället.

Vad du behöver göra är att helt enkelt klicka på kugghjulet i det övre högra hörnet och välj sedan Klassisk sida från menyn.

Precis som det tillbaka till vanliga gamla Google.

Uppenbarligen denna artikel var avsedd för nybörjare, vilket är anledningen till att vi sätta det i titeln. Eventuella nedsättande kommentarer kommer omedelbart tas bort.

Jag tror alltid att det är det mest efterblivna sak på Googles startsida. Hur iGoogle faller under kategorin “Inställningar” (vilket är vad jag tror att de flesta människor förknippar en kugghjulsikon med nuförtiden). Det retar mig att jag måste göra två hela klick bara för att komma tillbaka till iGoogle (min egen personliga första världsproblem)

Tack, det hjälpte, ja;! Ibland fastställande av enklaste saker är den största irritation …

@Hatryst Jag anser mig en Google super user, men detta hade mig tidigare illa idag också. Jag köra flera skärmar så jag håller alltid en iGoogle fliken igång. Främst för nyheter och, viktigast av allt, AccuWeather radar som en överraskning storm kan skada min bolagets 20 tunnland växthus om vi får överrumplas .. Men ibland Jag gillar att kolla klassiska Google.

Använd HTTPS … din startsida kommer att vara den klassiska Google-sida … inga länkar på toppen men … som “nyheter”

Eftersom det inte finns någon SSL version av iGoogle … använda Google genvägar på verktygsfältet för att gå till iGoogle.

tanx, det gör mig arg under lång tid

Tack för att inkludera en “nybörjare” kommentar. många gånger mina ögon stelnar bara titta på titlarna. Jag är förmodligen i grupp 1%, men jag fortfarande gillar att titta på inlägg.

Wow. Jag undervisar en Google-sökning och appar naturligtvis i ledande centrum, och jag visste inte att det var så lätt att komma ur iGoogle. Thanx.

Jag vill komma tillbaka till vanlig Googles startsida men kan inte

Jag har klickat redskap inget svar

Tack!!

Vad “Top Stories” widget visas där i skärmbilden i artikeln? Jag har letat efter det, men kan inte hitta det … .Jag trodde att det var Översta historier – Google News men jag kan inte få det att visa upp som de har det i skärmbilden.

ledsen men under min kugghjulet finns ingen drop box visar listan enligt ditt exempel. Mina listor visar tryck, zoom, fil, säkerhet, etc och Internet-alternativ. Även försökt att ändra hemsida under de allmänna inställningarna. går alltid tillbaka till iGoogle. Tack för all hjälp.

Min fråga är liknande på ett sätt, jag hoppas att det inte långt off topic men ursäkter. Jag satt min hemsida till iGoogle och jag hade den grundläggande sida dyker upp med sökfunktionen och det var bra. När ett par dagar sedan ville jag visa ett YouTube klipp och loggat in för att fortsätta nästa gång jag gick till Google Jag fick meddelandet du har loggat ut och jag måste logga in varje gång. Om jag gör jag har en annan sida med överflödig saker där och jag vill inte heller behöver det. Jag skulle vilja gå tillbaka till grund iGoogle jag kunde välja att förbli inloggad men som jag noterade jag vill ha den här iGoogle “hemsida” kopplat till en e-postadress inte etc. Det är mycket irriterande och gör att använda Google mer frustrerande för punkt jag vill inte använda den längre. Finns det någon som vet hur man återställer den bärbara datorn eller webbläsare för att återgå till tiden innan det visste jag har en gmail och ständigt ber mig att logga in som jag saknar enkelhet och grundläggande sida. Tack.

Om kugghjulet inte visar alternativet Classic Google, sedan klickar du bara på “Home” -ikonen inte långt från kugghjulet. Jag försökte det just nu och jag håller inställningen Klassisk sida när du stänger / starta IE. Inte säker på Firefox eller om du startar datorn men någon kan testa det.

Granny Smith äpplen, en populär sort av äpplen med en klargrön färg och fyllig smak (en gång mogna) är uppkallad efter Maria Ann “Granny” Smith som först odlat dem i slutet av 1860-talet.