nybörjarguide till flock, sociala medier webbläsare

Önskar du en webbläsare som kan fungera som en social knutpunkt från första stund du startar upp det? Om du älskar tanken på en webbläsare som är redo att gå ur lådan sedan ansluta oss som vi tittar på Flock.

Under installationsprocessen

När du installerar Flock finns två installera Windows som du bör titta efter. Den första låter dig välja mellan “Express Setup & Anpassad installation”. Vi rekommenderar “Anpassad installation”.

När du har valt “Custom Setup” kan du välja vilken av följande alternativ kommer aktiverad. Lägg märke till “anonym användarstatistik” alternativet längst ner … kan du välja att lämna detta aktiverat eller inaktivera det baserat på din komfort nivå.

Den första titt

När du startar Flock upp för första gången öppnas med tre flikar. Alla tre är av intresse … speciellt om det är första gången du använder Flock. Med den första fliken kan du hoppa rakt in “logga in / aktivera” favorit sociala tjänster inom Flock. Den här sidan är inställd på att visa varje gång du öppnar Flock om du avmarkera alternativet i det nedre vänstra hörnet.

Den andra fliken ger en mycket bra översikt över Flock och dess “inbyggd social förvaltning makt.

Den tredje och sista sidan kan betraktas som en “Personlig sida”. Du kan göra några ändringar i innehållet som visas för snabb och enkel åtkomst och / eller övervakning “Twitter Search, Favorit Kanaler, favoritmedia, Friend aktivitet, och favorit platser”.

Använd “Widget Meny” i det övre vänstra hörnet för att välja “Personlig sida komponenter” som du vill använda.

I det övre högra hörnet finns en inbyggd “sökfältet” och knappar för “inlägg på din blogg och Överför Media”.

För att hjälpa anpassa “My World sidan” bara lite mer kan du även ändra texten till ditt namn eller vad som bäst passar dina behov.

Flocken Toolbar

Den “Flock Toolbar” är full av social kontohantering godhet. I ordning från vänster till höger knapparna är: My World (Hemsida), Open Människor Sidebar, Open Media Bar, Open Feeds Sidebar, Webmail, Open favoriter Sidebar, öppna konton och tjänster Sidebar, Open Web Urklipp Sidebar, Open Blog Editor & Open Foto Uploader.

Knapparna kommer att “markerade” med en blå bakgrund för att indikera vilket område du befinner dig i. Det första området kommer att visa en lista över personer som du tittar / följande på de tjänster som visas här.

Genom att klicka på “Media Bar Button” visas följande “Media Slider Bar” ovanför “Tab Bar”. Lägg märke till att det finns en inbyggd “sökfältet” på höger sida. Alla bilder, etc. klickade på öppnas i närvarande fokuserad fliken under “Media Bar”.

Här är en lista över de “mediaströmmar” tillgängliga för visning.

Som standard Flock kommer med ett litet urval av pre-tecknade RSS-feeds. Du kan enkelt avregistrera, ordna, lägga till egna mappar, eller icke-kategoriserade flöden som önskas. RSS-feed prenumererar på här kan ses kombineras ihop som ett enda flöde (klickbara länkar) i “My World sida”. eller kan ses individuellt i en ny flik. Mycket trevlig!

Nästa på “Flock Toolbar är” Webmail Button “. Du kan ställa in tillgång till din favorit “Yahoo !, Gmail och AOL Mail” konton härifrån.

Den “Favoriter Sidebar” kombinerar din “webbläsarhistorik och bokmärken” i ett bra läge.

Den “Konton och tjänster Sidebar” ger dig snabb och enkel tillgång till loggas in i din favorit sociala konton. Genom att klicka på någon av länkarna kommer att öppna den speciella tjänstens inloggningssida i en ny flik.

Vill lagra objekt som foton, länkar och text för att lägga in ett blogginlägg eller tweet senare? Bara dra och släppa dem i “Web Urklipp Sidebar” för senare åtkomst.

Genom att klicka på “blogghanteraren Button” kommer att öppna upp en separat blogging fönster för att komponera dina inlägg i. Om du inte har loggat in eller skapa ett konto ännu Flock du ser följande meddelandefönster.

Den “Blogga Window” … trevligt, enkel och okomplicerad.

Om du inte redan är inloggad på ditt foto konto (n) kommer du se följande meddelandefönster när du klickar på “Photo Uploader Button”. Klicka på “OK” kommer att öppna “Konton och tjänster Sidebar” med kompatibla fototjänster lyfts fram i en ljusgul färg. Logga in på ditt favoritkanal för att börja ladda upp alla dessa fantastiska bilder.

Efter etableringen

Här är vad vår webbläsare såg ut efter etableringen några av våra favorittjänster. Twitter foder verkligen ser trevliga och lätta att läsa igenom …

Experimentera i “RSS-feeds Sidebar” gör för en perfekt läsupplevelse.

Att hålla jämna steg med vår e-post är verkligen lätt att göra också.

En tillbakablick på “Konton och tjänster Sidebar” visar att alla våra konton är aktivt inloggad (grön prick på höger sida).

Att gå tillbaka till vår “My World sida” kan du se hur bra allting ser för att övervaka vår “vän Activity & Favorite feeds”.

Går vidare till vanlig surfning allt ser mycket bra … Flock är ett perfekt val för alla som vill ha en webbläsare och socialt nav alla inbyggda i en enda app.

Slutsats

Alla som älskar att hålla jämna steg med sin favorit sociala tjänster medan du surfar kommer att finna att använda Flock är en underbar upplevelse. Du får bokstavligen det bästa av två världar med den här webbläsaren.

länkar

Hämta Flock

Den officiella Flock Extensions hemsida

Den officiella Flock Toolbar Hemsida

Detta freaking fantastiskt!

@Tangmeister – Jag håller med. ^ __ ^ När du börjar få saker som upp och går in Flock det är verkligen överraskande precis vad du har tillgång till samtidigt i en enda app. ^ __ ^

Jag använde flock innan och även ställa upp med de flesta av mina Firefox-tillägg så att det ser liknande. Jag blev av med det men eftersom jag inte gillar att hålla inloggad på mina e-postmeddelanden eller facebook och det var en mycket nära kopia av min Firefox, så det blev överflödig för min användning. Jag gillade det men för en stund tills nyheten bar bort.

Är de på den senaste versionen av Gecko ännu?

Intressant. Jag tycker att det är märkbart snabbare än Firefox,. Vad tror du?

Människor fortfarande använda Flock? Wow.

Hope Diamond lyser rött blod när de utsätts för ultraviolett ljus, vilket är en av de många faktorer som bidrar till dess status som “förbannad”.