skapa en Windows Home Server hemdator återställa skiva

Det kan komma en tid när en av datorerna i nätverket kommer att behöva återställas från ett hem server backup. För att göra detta behöver du en WHS hemdator Restore CD och här tar vi en titt på hur man skapar en.

Skapa hemdator Restore CD

Det brukade vara en ISO lagras i programvaran mappen WHS som gör att du kan skapa en återställnings CD. Om du ser en bild där det är mer än sannolikt föråldrad. För att få den nya bilden chef över till Microsofts webbplats och hämta restorecd.msi (länk nedan).

Som standard bilden installeras Mina dokument i Windows Home Server hemdator Restore CD (Dual Boot) mapp. Men peka dig till valfri katalog på din dator som du vill använda. Egentligen kanske du vill skicka det till Programvaran andel av WHS.

Att bränna bilden till CD i Windows 7 kan du använda den inbyggda skivavbild Burner nytta.

Om du använder Vista eller XP kan du använda gratis verktyg ISO Recorder att bränna CD efter denna guide. De erbjuder både en 32 och 64 bitars version av ISO Recorder.

När du har återställningen CD skapade se till att hålla den på ett säkert ställe om du skulle behöva den för att återställa en av maskinerna i nätverket.

Det är bra att ha denna skiva redo ifall olyckan är framme så att du kan återställa en maskin från WHS backup. Inom en snar framtid kommer vi ta en titt på helt återställa en dator med hjälp av återställningsskiva och en backup från WHS. Säkerhetskopiera din dator data är oerhört viktigt och WHS gör det till ett “ställa in den och glömma det” process. Du kan även vara intresserad av att lära sig att konfigurera datorn för att säkerhetskopiera till Windows Home Server.

Ladda ner WHS hemdator Restore CD

Bränn ISO-avbildning till skiva med ISO Recorder i Vista och XP

Jag har WHS återställa disken, är problemet att min sons laptop är mycket nytt och förarna på WHS återställa disken inte känner igen hans NIC. Vad gör jag?

Delstaten Louisiana har fler fångar än någon annan amerikansk delstat och, om det var rankad som det egna landet, mer än något annat land på jorden.