smart DIY display visar spelkonsoler medan dölja kablar

How do you visa alla dina vintage spelkonsoler och samtidigt hålla dem i en röran fri och ready-to-play tillstånd? Detta väggmonterad display gör ett bra jobb visar upp den retroprylar samtidigt allt snyggt.

Courteys av tysk mixtra och gamer Holger, är utformningen av displayen bedrägligt enkla. Väggfästet är en grundläggande 2 x 4 ram insvept i svart tak läkten (liknande den lätta ogräs-tyg som används i trädgårdar). Skruv fästen för bristen hyllorna placeras varje fot eller så går upp ramen och en liten skåra i tyget medger dold dragning av kablar. Även om det ser ut som konsoler är helt enkelt på displayen, de är faktiskt alla ansluten och redo att spela.

För fler bilder av uppbyggnaden, slå upp länken nedan.

LACK Video Console Hylla med dolda kablar [IKEAHacker]

Yo !!!!; Det är en ganska smart lösning!

Ganska genialt. Bookmarking detta för framtida DIY fritiden. Min flickvän kommer att älska detta med sin Super Nintendo, N64, GabeCube, PS1 PS2, Xbox och Xbox 360 🙂

Grymt bra!

wow det är allvarligt smexy … nice en holger

Tack. Det är ganska billigt och lätt att bygga. Jag tänker redan på förbättringar med belysning upp den använda konsolen.

Guld, ett mycket formbart element, kan lätt sträckas i en lång och tunn tråd. Ett uns guld kommer att ge en tråd femtio miles lång.