tillämpa teman till din Windows Vista Sidebar

Utseendet på Windows Vista Sidebar är lite dyster, och det finns inget sätt att skräddarsy den med standardverktyg i Vista. Tack och lov tredjepartsutvecklarna har ökat till plattan och skapat ett program som låter dig åter tema sidofältet.

Obs: När du har installerat och startar programmet måste du starta om Vista Sidebar.

När du startar Windows Sidebar Styler program, kommer det att ge dig den här dialogrutan som ger dig en lista över alla element i temat. Du kan välja objekt och se en förhandsvisning till höger.

Den stora play-knappen kommer att tillämpa stilen, men först måste du läsa genom att klicka på knappen till höger för “Ladda en Windows Sidebar Style”, som kommer att öppna upp en filvalsdialogruta så att du kan välja mellan olika teman .

Det finns en massa teman som följer med programmet, eller så kan du hitta fler teman på WinCustomize galleriet.

Om du klickar på knappen Mer i dialogen, kan du även välja ett alternativ för att göra sidofältet skalbart.

När du väljer det alternativet, kan du ändra storlek på sidofältet som alla andra fönster. Du kommer att märka ett nytt alternativ till “Lås” sidofältet, som kommer att förhindra att ändra storlek när du har valt den storlek som du vill.

En annan fördel med detta verktyg är att du kan lasta mer kraftfulla prylar använder WPF (Windows Presentation Framework).

Ladda ner Windows Sidebar Styler från stoyanoff.info

Detta fungerar inte för mig. Det ändrar inte bakgrunden i sidofältet. Arghhh!

Fungerar inte för flera bildskärmar. Kommer inte att låta mig gå bort av de viktigaste Windows-skärmen.

Observera att det inte ändra storleken på prylar (som en Gnome användare tenderar att förvänta, eller jag gjorde i alla fall) endast sidofältet bakgrunden.

Arbetar inte för mig sin byter inte något …

Att märka förändringar måste du först avsluta sidebar.exe processen i Taskmangaer och sedan starta om den. Det är vad jag gjorde och det förändrats.

Tydligen “tillämpa” ändrar sidofältet endast XPS. Så på Vista måste du starta ..

Ingen förändring!! Även efter starta! HJÄLP, SIDEBAR STYLER does’nt FUNGERAR !!

det att fungera killen .. bara sluta proces två sidebar.exe på Task Manager -> processer, sedan logga ut ur fönster, sorl .. ur sido förändring ^^

Hallå! Detta är ett utmärkt SITE! Tack Mr.Geek! Det har hjälpt mig så mycket för att få min nya dator med vista os. Jag har berättar mina vänner om din webbplats eftersom jag fann det,. Två frågor … Jag följde dina steg för att inaktivera Windows har blockerat info..and inte få ett system config verktyg som du visar i dina instruktioner. Kan du kontrollera och uppdatera vad som behöver göras för att befria oss från denna irriterande skadedjur,? 2) Finns det något sätt att stänga av de små fönstren i aktivitetsfältet när on-line,? Tack igen för en stor webbplats! Jag är så glad att jag hittade dig,. Uppriktigt, Bruce i Salem, OR

Tack! Jag hittade massor av coola bakgrunder i det galleri du nämnde. Skål!

Även om han inte är skyldig att göra det, tack vare Fair Use bestämmelser begär Wierd Al tillstånd från den ursprungliga konstnären av varje låt han parodierar.