Tillgång till alla dina Google-konton samtidigt med multiinloggning

Vill du enkelt få tillgång till alla dina Google-konton utan att använda flera webbläsare eller speciella addons? Här är hur du kan använda nya Google Multiple Logga in funktion för att snabbt komma åt alla dina konton.

Googles tjänster genomsyrar de flesta av våra online-liv, och många av oss sluta med flera Google-konton för olika projekt. Du kan ha en personlig Gmail-konto, en specialiserad en för din webbplats, och en annan för att använda på offentliga forum och kommentarer. Förut skulle det enda sättet att få tillgång till alla konton vara att använda flera webbläsare eller använda speciella tillägg för att logga in på flera konton samtidigt. Nu Google har gjort det enkelt att koppla alla dina Google-konton så att du kan komma åt dem direkt i samma webbläsare.

Lägg till flera Logga in på ditt Google-konto

När du tillgång till alla Googles tjänster, såsom Dokument eller Gmail ser du din Gmail-adress i det övre högra hörnet. För att lägga till flera konton, vi måste ändra vår Google-konto.

Chef över till Google.com/accounts (länk nedan), och logga in med ditt huvud, standard Google-konto. Se till att du använder din primära konto, eftersom detta kommer att hålla det viktigaste du ser när du använder Googles tjänster.

Klicka på Redigera bredvid multiinloggning under avsnittet Personliga inställningar.

Välj de på – Använd flera Google-konton i samma webbläsare, och kontrollera varje ruta för att visa att du förstår de begränsningar och funktioner i flera Logga in. Inte alla av Google Apps för närvarande stödja det, men de flesta av de viktigaste såsom Gmail och Docs fungerar bra med det. Klicka på Spara längst ner när du är klar.

Nu visas en bekräftelse i toppen av sidan. Klicka på Tillbaka länk för att gå tillbaka till sidan Kontoinställningar.

Du bör nu se en nedåtpilen bredvid ditt Google-konto. Klicka på den och klicka sedan på Logga in på ett annat konto för att lägga till ett annat konto.

Logga in med andra Google-konto som du vill lägga till i inloggningsrutan.

Nu ser du din andra Google-konto när du klickar på nedåtpilen bredvid din e-postadress. Din första huvudkonto kommer att listas i fetstil som standard. Klicka på andra e-postadress för att växla till det kontot.

Om du vill lägga till ett annat Google-konto genom att klicka på Logga in på ett annat konto länken igen till den.

Ta bort en länkad konto

Vill du ta bort de extra konton du har lagt? Tyvärr finns det för närvarande inte ett sätt att ta bort bara ett länkat konto, så måste du stänga multiinloggning för att ta bort konton. För att göra det, logga in på ditt Google-konton som tidigare, och klicka på Redigera bredvid multiinloggning.

Klicka Off kula nära botten, och klicka på Spara.

När du har sparat ändringarna får du bara har tillgång till din huvudsakliga Google-konto. Om du bestämmer du vill lägga till det andra kontot igen, upprepa stegen ovan. Observera att detta tar bort helt uppgifterna om ditt andra konto från det första kontot, vilket är bra om du råkar lagt ditt konto till fel Google inloggning.

Slutsats

Oavsett om du har flera personliga Gmail-konton eller använda ett för företag och en för personligt bruk, är detta ett bra sätt att hålla dina konton tillsammans. Tyvärr kan du inte kan få tillgång till Google Apps-konton på detta sätt, även om du redan kan vara inloggad på ett Google Apps-konto och en standard Gmail-konto samtidigt. Google Apps-konto stöd kommer att läggas till detta så småningom, men just nu är det en bra lösning för att komma åt någon av dina vanliga Google-konton utan att logga ut och om eller användning av lösningar.

Om du vill skicka och ta emot e-post från andra e-postkonton, inklusive Hotmail-konton, i Gmail, här är en artikel om hur man lägger POP3 e-postkonton på Gmail.

länkar

Gå till ditt Google-konto

Mer information om Google Multiple Logga in

Betyder det att Google har ändrat sin politik på användare som skapar flera konton? Senast jag kollade deras användarvillkor endast tillåtet för ett konto per användare … .. inte att det stoppade mig från att använda skapa tillräckligt konton och filter för att göra Gmail det centrala navet i alla mina lifes data.

Det är bra tips. tack Matthew

Nice .. det en fråga som jag har stött på är att jag inte har multiinloggning möjlighet att välja ..

@rafek – Du kanske vill ge den en annan försök på en dag eller två … de sa att de är närvarande rulla ut alternativ, så det kan inte vara på alla konton ännu …

Innebär detta inkluderar även Google Apps för domänen? Jag kan inte hitta rätt plats för denna information !!

@Matthew – Nej, det för närvarande inte stöd för Google Apps for domains. De har sagt att de kommer att lägga till det inom en snar framtid, så vi ska låta dig veta när det är ute 🙂

“Du kan inte koppla en Gmail-adress med ditt Google-konto.” Kom upp i rött när jag försökte det: D

Jag kan inte se att multiinloggning on-off val i min webbläsare när jag försöker, det är bara tomt: Jag tror att det endast ingår i någon form av konton (som USA-baserade eller något annat)

Jag kan bara få den här funktionen ska fungera med 3 konton. Vilket är bra om du inte vill mer än så.

Greasemonkey script “Google-konto Multi-in” av Jarett fungerar mycket bättre än vad jag kan se.

http://greasefire.userscripts.org/scripts/show/16341

Google Apps stöds nu

Fantastiska tips 4 mig ………… .. Okej

Jag var verkligen söker efter denna information, tack för detta flera inloggningsuppgifter för Gmail-konton, kan jag använda samma teknik i Yahoo Mail ??

Tack du ^^.

Tack ! Chef

Aaahhh !!! Slutligen någon bokföra detta !!! Gracias mycket mucho!

Super Bowl utsågs sådan av Lamar Hunt, grundare av den amerikanska fotbollsligan, som var inspirerad av hans barn som leker med en Wham-O varumärke studsboll som kallas Super Ball.