tillgång till dina favorittjänster från Google i krom på ett enkelt sätt

Vill du ha ett enkelt sätt att komma åt dina favorittjänster från Google när du surfar med Chrome? Nu kan du snabbt klick tillgång till Google Apps genvägar förlängning.

Installation

När du har startat installationsprocessen visas följande meddelandefönster. Klicka på “Install” för att avsluta lägga till förlängning Chrome.

När installationen är klar kommer du att se din nya “Genvägar Toolbar Button” och det här meddelandet.

En första titt och inställning

Genom att klicka på “Genvägar knapp i verktygsfältet” kommer att visa följande rullgardinsmenyn. Detta är det snabbaste och enklaste sättet att komma åt alternativen för förlängningen (i motsats till att använda “Chrome Extensions sidan”). Även om denna förlängning är fortfarande i de tidigare utvecklingsstadier den redan har en fin uppsättning tjänster som är tillgängliga för dig att välja mellan.

Genom att klicka på “Alternativ” öppnar följande fliken där du kan välja att dölja alla tjänster som du kanske inte behöver, ställa in två av de tjänster som är tillgängliga för att öppna i ett “nytt fönster” (definitivt en fin touch), och / eller lägga till en anpassad webbadress.

Obs: Om du väljer “nytt fönster” för “Nytt e-post och / eller en ny händelse” kommer att lägga till en liten “ikon för nytt fönster” på den högra änden av den särskilda notering i din rullgardinsmenyn.

I vårt exempel beslutade vi att lägga till URL för Twitter. När du har gjort önskade ändringar klickar på “Spara” …

Obs: Se till att du inte lägger till “http: //” framför webbadressen. Det kommer automatiskt läggas till för dig när du klickar på länken i rullgardinsmenyn.

Det är vår nya länk sätts rätt på toppen av vår rullgardinsmenyn. Kom ihåg att om du har en lång adress det kommer att påverka bredden på rullgardinsmenyn.

Google Apps genvägar in Action

Genom att klicka på någon av de listor i rullgardinsmenyn kommer omedelbart att öppna den viss tjänst (eller anpassad URL) i en ny flik. “Ny e-post” notering är särskilt användbart om du behöver för att snabbt skicka ut en länk eller bild som du har hittat när du surfar.

Slutsats

Google Apps genvägar förlängning ger ett mycket bekvämt sätt att komma åt din favorit Googles tjänster i Chrome.

länkar

Ladda ner Google Apps genvägar förlängning (Google Chrome Extensions)

Ja! Jag har undrat när ni skulle komma runt att presentera denna, har jag använt det för en månad eller så nu och jag tror inte att jag kunde leva utan det! Visst – det är bara en högstämd meny – men det är så jäkla praktiskt! = D

Även om det ser ut som om en orm som “charmed” lyssnar till musik, är det egentligen bara titta på och följa de fysiska rörelser ormtjusare som den uppfattar spelaren och hans flöjt som en predatorial hot och skulle fortsätta att göra så även om ormtjusare slutade spela låten.