tillgång till webbhistorik lättare firefox

Tycker du söka igenom webbläsarens historik frustrerande eftersom standard Historik Meny & chef är inte lika intuitivt som du behöver? Nu kan du göra att historien lättare att söka igenom med historia Menyer förlängning.

Innan

Här är vår webbläsare med standard “History Menu” visas. Det finns inte mycket som vi kan titta på i detalj finns det? Vi måste kunna se mer än bara några av dagens webbhistorik …

Men för att göra det betyder att öppna “Library Window”. Inte bra … inte bra alls. Tid att göra allt detta webbläsarhistorik lätt att nå från “Historia Menu” själv!

Val

När du har installerat historia undermenyer förlängning och startat Firefox, bör du ta en snabb titt på alternativen. Justera antalet artiklar som visas för var och en av kategorierna för att bäst passa dina personliga behov. För “Label” alternativet, det finns bara två alternativ … “datumformat” eller “Antal dagar sedan Format”.

Historia Menyer i aktion

Det är lätt att se en stor skillnad från standard “History Meny”. Inte nog med att du får titta igenom den senaste dagen i historia vid toppen, men du får också att bläddra igenom historiken för senaste dagarna specifikt (mycket trevligt!). Här kan du se “datumformat” stil …

Den “datumformat” stil med alla de aktiva och tom undermenyer som visar …

Och “History Menu” när den är inställd för “Antal dagar sedan Format” stil.

Slutsats

Om du befinner dig att bli frustrerad med standard Historik Meny & chef samtidigt som man försöker hitta en viss webbplats / link, då historia Menyer förlängningen kommer att bli ett välkommet tillskott till din webbläsare.

länkar

Ladda ner History Menyer förlängning (Mozilla Add-ons)

Vädret Bug är bra, mycket nöjd med den

Tack; Soulman45

Jag läste artikeln och fann mig själv blir frustrerad över bristen på information om hur man gör många av de steg, till exempel “, men det innebär att öppna” Library Window “”, det finns ingen meny post för “Biblioteksfönstret” man bör Förutsätt inte att läsaren vet att “Visa alla History” öppnar “biblioteks~~POS=TRUNC fönstret~~POS=HEADCOMP”

Andra exempel: artikeln går från “tid att göra allt detta webbläsarhistorik lätt att nå från” Historia Menu “själv!” Till “När du har installerat historia undermenyer förlängning och startas Firefox” utan att någonsin att införa “History menyerna” förlängning. Till slut hittade jag förlängnings länken i den absoluta slutet av artikeln där det gör läsaren nästan inte bra alls.

Övergripande jag älskar detalj i “how-to-Geek” artiklar men detta förlorade läsaren utan att det behövs detalj att följa stegen.

Tack.

kevin

Jag håller med Kevin. Artikeln bör ge mer detaljerade, steg-för-steg-instruktioner om hur man kommer åt webbhistorik i FF på ett enkelt sätt. Detta är en stor, tidsbesparande tips dock.

@kevin & reception Leksaker – Installera förlängningen växlar automatiskt menyn Historik över till det nya formatet. Därifrån är det helt enkelt en fråga om att välja visningsformat i de alternativ som bäst passar dina behov. ^ __ ^

Jag kan inte rensa historia. Också behöva rensa temporära filer. Behöver du hjälp med båda.

@Dorothy Brannon – Detta är ett bra program för att rensa skräp från Firefox och andra program på din dator.

CCleaner Hemsida

http://www.ccleaner.com/

Se till att du laddar ner den tunna versionen längst ner på denna sida så att du inte har Yahoo Toolbar installerad.

http://www.piriform.com/ccleaner/builds

Fotoner utsända från kärnan av solen ta mellan 100,000-200,000 år för att nå ytan och resa ut i rymden.