tillgång Wolfram Alpha sökning i Google Chrome

Vill du använder Wolfram Alpha Search och ber on-demand tillgång till den i Google Chrome? Se hur lätt det är att njuta av att Wolfram Alpha godhet med Chrome Alpha förlängning.

Chrome Alpha in Action

För att komma igång, klicka på “knapp i verktygsfältet”. Detta är vad rullgardinsfönster kommer att se ut … anger den term som du vill göra en sökning efter och klicka på “Enter” på tangentbordet eller klicka på “Go!”. Lägg märke till hur “knapp i verktygsfältet” ser “i vila” …

När sökningen pågår den “knapp i verktygsfältet” kommer att förändras i utseende. Det kommer att finnas en röd rektangel över det nedre partiet med vita prickar som rör sig genom den. Det kommer att återgå till det normala när sökningen är klar.

I vårt exempel genomförde vi sökningar på tre villkor (en webbplats, en plats, och ett företag). Vår första sökningen var för information om “YouTube”.

Obs: Om en term genererar inga resultat rullgardinsfönster kommer att vara tom.

Den andra sökord var “Singapore” …

Och den slutliga sökord var “Microsoft”. Rullgardinsfönster kommer att behålla resultatet för den senaste sökningen genomföras fram en ny term in (även om du startar din webbläsare). Mycket användbart och praktiskt om du behöver gå tillbaka till just den informationen för lite under dagen.

Slutsats

Om du gillar att använda Wolfram Alpha Search och har väntat på ett enkelt sätt att komma åt den i Chrome, då denna förlängning kommer att vara ett perfekt komplement till din webbläsare.

länkar

Hämta Chrome Alpha förlängning (Google Chrome Extensions)

Ett ännu enklare sätt att få tillgång till någon typ av sökning i Chrome, är att använda den inbyggda sökverktyget. Gå till Inställningar -> Allmänt -> Standard sökning och klicka på “Administrera”. Välj “Lägg till”. Skriv in följande information

Namn: Wolfram | Alpha, Sökord: w; URL: http://www.wolframalpha.com/input/?i=%s

Spara och avsluta inställningar. Allt du behöver göra är att skriva w och ett sökord i adressfältet i Chrome. Till exempel “w microsoft” för att söka efter “Microsoft” på Wolframalpha.

Tack för tipset, Mr Olsen. Jag vet inte varför Krom / Järn gör växling sökmotorer, eller lägga till nya, så problemfri inte eftersom man vill att alla som använder Google.

Hur är det jobbigt? Det är väldigt lätt, Wrench-> Alternativ-> grunderna-> Standard Search.

Huh.Doesnt arbete för mig.Jag göra det & vad? En meny som är ogenomtränglig. Jag måste tvista en timme att lägga till en ny motor, och då får jag bara standard. I Firefox ett klick eller två, och en rullgardinsmeny för varje sökning. Jag använder järn, men det är mycket dåligt vid sökningar i comparison.Sorta som Opera i allt, de förväntar sig att du redan vet hur man gör det.

Jag förstår inte vad problemet är. Antingen skapa en sökmotor eller använda någon av de automatiskt genererade dem (när du använder en sökruta på en sida, tillägger Chrome denna form till sökmotorer dialogrutan).

Välj bara en som du vill använda, klicka på Ange som standard.

Ewan McGregor, känd för sin roll som den unge Obi-Wan Kenobi i “prequel” Star Wars-filmerna, har en bror som är en pilot i Royal Air Force, hans bror Colin pilotsignal är “Obi två”.