välja mellan 124 grymma html5 spel att spela på Mozilla Labs spel på galleri

Letar du efter några enorma HTML5 spel att spela på din dator? Sedan har vi den perfekta resurs för dig. Mozilla Labs Gaming har just satt upp ett spel galleri med 124 av de bästa bidragen som de fått för sitt spel på konkurrensen.

Här är en av i aktion spelen (Galactic Plunder) på vårt system. Detta är definitivt en fantastisk spel resurs för att hålla dig sysselsatt i timmar!

Hitta en favorit som du vill visa ditt stöd för? Här är hur man gör det …

Från Julies blogginlägg: Från och med idag, kan registrerade användare av spelet på webbplatsen rösta på sitt val för vinnaren av gemenskaps Choice priskategori. Under de närmaste veckorna kommer vår expert domare att välja vinnare för andra priskategorier. Vinnarna kommer att tillkännages den första veckan i februari.

Ha kul och låt oss veta vad dina favoritspel är!

Game On 2010 Gallery (Mozilla Labs Gaming) [via Julie Choi på Mozilla Labs]

HTML5 är otroligt men en hel del människor kommer att hålla ut för html 6 – det styrka är att (som bygger på vad den senaste ECMA är) det kan inte vara föråldrad. Äntligen har vi inbyggt GPU stöd för svg, CSS3 och video i det format råkar vara levereras! När det gäller tabletter berörda med inbyggt stöd för multi-touch bakas rakt in i det du inte kan gå fel!

För en demo av vad som är möjligt för närvarande med denna fantastiska teknik har en titt på, http: //www.optimum7.com/css3-man/ [optimum7.com]

Sommarspelen 2012 var de första olympiska spelen där varje deltagande land som skickas minst en kvinnlig idrottare.