välja textredigeraren används för att visa källkoden i Internet Explorer

Alla har en favorit textredigerare som de vill använda när du tittar på eller arbetar med källkod. Om du är missnöjd med det förvalda alternativet i Internet Explorer 8 sedan ansluta sig till oss som vi visar dig hur du ställer in åtkomst till din favorit texteditor.

En titt på innan

Här är Internet Explorer på vårt testsystem redo att hjälpa oss visa källkoden för en av sidorna här på sajten.

Kanske “Anteckningar” är standard källkod betraktaren …

Eller i fallet med vårt testsystem där “EditPad Lite” var standard på grund av val som vi gjort när du installerar det.

Välj din favorit texteditor

Chansen finns att du har din egen personliga favorit och vill göra det standard källkod tittaren. För att komma igång gå till “Verktyg-menyn” och klicka på “Utvecklingsverktyg” eller tryck på “F12” för att få tillgång till “Developer Tools Window”.

När du har “Developer Tools Window” öppna Gå till “Arkiv-menyn”, sedan “Anpassa Internet Explorer Visa källa”, och klicka på “Övrigt”.

När du har klickat på “Övrigt” kommer du att se “Program Directory” för den aktuella standard app. Här kan du se “Program Files” för “EditPad Lite”. Om du vill ändra standardapp bläddra helt enkelt för lämplig programmappen.

På våra testsystem beslutade vi att ändra standardvärdet till “Editra”. När du har hittat det program du vill använda klicka på “.exe” -fil för appen och klicka på “Öppna”. När du har klickat “Open”, är allt som återstår för dig att göra är att stänga “Developer Tools Window” … allt annat är redan tas om hand.

Och precis som du kan visnings källkod med din favorit texteditor.

Slutsats

Om du har varit missnöjda med standard källkod betraktaren i Internet Explorer 8 då kan du bland annat ansluta till din favorit texteditor på bara ett par minuter. Nice, snabbt och enkelt som det borde vara.

Tack vare HTG & TinyHacker läsare Dwight för tipset!

Före omkring 1800, skor som utformats speciellt för vänster och höger fot var sällsynta, de flesta människor hade “stegar”, skor som inte hade någon skillnad mellan vänster och höger sida.